Слънцезащитен крем за лице - 2

• 92 016
  • 457
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да. Има такива. Точно Дейлонг, за която става дума по горе е продукт на Швейцарската лаборатория Шпириг Фарма, които дори имаха някакъв патент за откриване на тяхна си съставка, участваща в слънцезащитата, която произвеждат самите те. Сега виждам защо ги нямаше толкова време на БГ пазара. Вече са собственост на Галдерма-Шпириг: Galderma-Spirig
Виж повече тук: http://www.daylong.com/  Peace
А с химични или физични филтри е?
Мисля, че съдържа и от двата филтъра. Само детските им са с чисто физични филтри. Дейлонг продуктите са вид липозомни лосиони/кремове. Фотостабилни филтри, прекрасна основа за грим, защото фдт се плъзга по кожата. Няма събиране, кир ефект и пр. екстри.

Ето тук още: http://www.galderma.com/Medical-Solutions/Major-Brands/Daylong  Peace

# 136
Някой ползвал ли е за слънчеви бани ето това:

http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=254269
Има го същото и във вариант без оцветяване, но реших да експериментирам Sunglasses

Интересното е, че е тонирано и не знам доколко е удачно да лежиш на плажа с тониран предпазващ флуид. Ползвах го вече няколко пъти, когато съм била по цял ден навън, но за плаж дали е подходящо - мисля, че става, защо не. Самото оцветяване, което дава се нагажда към тена, независимо какъв е той. Ако има някой подобен опит ще се радвам да сподели. Аз ще съм на него това лято за лицето Peace плюс ББ с спф фактор за ежедневието!

# 137
kopche, мерси!

# 138
И аз съм в такава чуденка. Thinking Дали тонираните кремове са подходящи за плаж или са само за градски условия? Предизвикват ли поява на акне, запушват ли порите? Тази година мисля да пробвам тониран слънцезащитен крем.

# 139
  • София
И аз съм в такава чуденка. Thinking Дали тонираните кремове са подходящи за плаж или са само за градски условия? Предизвикват ли поява на акне, запушват ли порите? Тази година мисля да пробвам тониран слънцезащитен крем.
От миналата година съм почти всекидневно с тониран слънцезащитен (сега с Биодерма, преди това с Uriage) и нямам впечатление да запушват пори и да предизвикват поява на акне, но моята кожа е много суха и принципно нямам проблеми с пъпки.
Ползвам ги и в града, и край море/планина и пр. Не смятам, че има някаква разлика в предназначението им в сравнение с нетонираните слънцезащитни.

# 140

В дерматологичния център в, който ходех до скоро ми казаха, че тонираните кремове с фактор били с по-добра защита. А пък аз винаги съм мислела точно обратното. Направи ми впечатление, че в дните след последната процедура ми се пигментира леко челото. Мажех се с ла рош антелиос 50+
Смених го с тонирания на биодерма- фотодерм М( за него казаха в центъра, че предпазвал от всички видове лъчи) и пигментацията не се е увеличила. Странна работа, не съм чула лоши отзиви за ла рош. Thinking

Тествах и матиращия флуид на Юсерин, но не мога да преценя как е. Адски е течен обаче, да не би мострата, която са ми дали да е стара? За 3 часа много ми лъсна лицето.

Флуида на Ла рош обаче ми хареса. Не белее хич, нищо, че е 50ти фактор. Дори ми се струва, че е по-добре омазняването с него отколкото с Юсерин.

# 141
  • Велико Търново
Мики, аз от скоро ползвам матиращия флуид на Юсерин в пълен размер, такъв си е - доста течен, останах малко неприятно изненадана, много се разлива Confused Но пък на мен добре ми матира/със смесена кожа съм/, не лъщя, за разлика от тонирания крем на Биодерма - Фотодерм, с който бях миналата година и лъсвах след час-два Confused

# 142
  • Бургас
С нетърпение очаквам отзивите на krasssy и Reina за Дейлонг  Hug

# 143
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
vessita,в градски условия ползвам само ВВ с SPF 50, така че ще мога да споделя отзиви чак след морето. Но няма да забравя.  Grinning

# 144
  • Sofia
Пробвах две мострички на ето този крем на Кorres и много ми хареса, обмислям го сериозно. Някой да има отзиви от по-дълго ползване?

# 145
И аз със мостра, но на този продукт и ще се радвам някой да сподели отзиви след по-дълготрайно използване.  Simple Smile
http://www.jeandarcel.bg/315-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0% … %D0%B5-spf30.html

# 146
Здравейте, има ли защита за лице, която е по-малко от фактор 50? Прочетох темата и като цяло коментирате по-скъпи марки като Шисейдо, Ланком, някои дори не съм ги чувала... Все пак можете ли да ми препоръчате някой по-достъпен и лесно откриваем в Б-я по аптеки и т.н. Разгледах в сайта на Биодерма, Авен и Ла Рош Позе и всички за лице бяха фактор 50 и над/около 30 лв, но и на по-евтини бих се съгласила - като цяло не се пека много. Трябва ми за плаж, а не за под грима. Съжалявам, ако съм Ви досадила.

# 147
  • Бургас
Може ли някой да сравни Bioderma AKN Mat и матиращия флуид на Eucerin?

# 148
  • на едно прекрасно място
С нетърпение очаквам отзивите на krasssy и Reina за Дейлонг  Hug

Доволна съм за момента , петната не са ми потъмнели, крема попива бързо и не лъщи по кожата.

# 149
Здравейте, има ли защита за лице, която е по-малко от фактор 50? Прочетох темата и като цяло коментирате по-скъпи марки като Шисейдо, Ланком, някои дори не съм ги чувала... Все пак можете ли да ми препоръчате някой по-достъпен и лесно откриваем в Б-я по аптеки и т.н. Разгледах в сайта на Биодерма, Авен и Ла Рош Позе и всички за лице бяха фактор 50 и над/около 30 лв, но и на по-евтини бих се съгласила - като цяло не се пека много. Трябва ми за плаж, а не за под грима. Съжалявам, ако съм Ви досадила.

за плаж какъв фактор според теб е подходящ?
дневните кремове обичайно са с фактор 15-20, но не ми се струва удачно да ползваш само толкова малко

25 лв. сфп 20: http://www.kozmetika.bg/show/LA-ROCHE-POSAY/64521_HYDREANE-BB-Cr … 0%BE%D0%B6%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт