Слънцезащитен крем за лице - 2

• 92 016
  • 457
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Апивита има във всяка по- голяма аптека. Субра, Ремедиум, Медея... Peace

# 181

Дори няма място за сравнение с последния Ducray Melascreen Photoprotection Light Cream SPF 50+, който усещах тежък, мазен, лепкав и изхвърлих с огромно удоволствие почти пълен  Mr. Green

Е, а този крем, при това богатата версия ползвах през зимата и бях страшно доволна. Сега ще взема по-леката.

# 182
Апивита има във всяка по- голяма аптека. Субра, Ремедиум, Медея... Peace

Може да има във всяка аптека в България, но някои не сме в България, както и  Foncé, затова питаме... Laughing

# 183
  • София
Аха. Разбирам. Peace

# 184

Дори няма място за сравнение с последния Ducray Melascreen Photoprotection Light Cream SPF 50+, който усещах тежък, мазен, лепкав и изхвърлих с огромно удоволствие почти пълен  Mr. Green

Е, а този крем, при това богатата версия ползвах през зимата и бях страшно доволна. Сега ще взема по-леката.
Нормално е различните видове кожа да реагират различно. За да се произвежда и продава - явно има и харесващи го Peace
Аз, лично, го ползвах от зимата до преди месец и нещо. Дори в студеното време ми беше  некомфортен като усещане. А като се затопли - непоносим, до  степен, че час след нанасяне изпитвах почти неустоимо желание да го махна веднага от лицето си. Щастлива съм, че няма да си го причинявам повече ooooh!

Момичета,от къде поръчахте Апивита ?  bouquet
На мен ми го донесоха от Гърция.

# 185
  • Бургас
Здравейте,
Имам въпрос - каква е разликата между ултра-флуида и аква-флуида на Биодерма  newsm78
Същите имат и ВВ крем с фактор 30 от серията Сенсибио, по описание звучи примамливо.
ВВ с фактор имат и Ла Рош Позе от серията Антелиос. Ползвали ли сте някой от двата?

# 186
  • Canada

Нямам друга опция освен eBay  Peace Около 30 канадски долара ми излезе. От Гърция е много по-изгодно, поне с такова впечатление оставам  Flutter

# 187

Нямам друга опция освен eBay  Peace Около 30 канадски долара ми излезе. От Гърция е много по-изгодно, поне с такова впечатление оставам  Flutter
В Гърция цената започва от около 10€, срещу 61.20лв в "нашата" аптека Фрамар #2gunfire

# 188
  • Велико Търново
Момичета, докато сме на тема "Апивита", споделете от кои други продукти сте доволни? Хвърлила съм им око и се чудя какво тяхно да си взема Thinking

# 189
Момичета, докато сме на тема "Апивита", споделете от кои други продукти сте доволни? Хвърлила съм им око и се чудя какво тяхно да си взема Thinking

Апивита имах балсам с мед и лайка, не беше лош никак. Имах и шампоан техен (не помня кой), но не бях очарована, косата ми се слепна много от него, може би не е бил подходящ за мен.
Здравейте,
Имам въпрос - каква е разликата между ултра-флуида и аква-флуида на Биодерма  newsm78
Същите имат и ВВ крем с фактор 30 от серията Сенсибио, по описание звучи примамливо.
ВВ с фактор имат и Ла Рош Позе от серията Антелиос. Ползвали ли сте някой от двата?
Биодерма не ги харесах, особено след като ползвах Ла Рош Позе. BB на Ла Рош е в пъти по-добър по мое лично мнение. Сенсибио-то не ми реагира добре на лицето серията.

# 190
  • София
Бисквитка аз съм ползвала техен шампоан за коса, балсам за коса с прополис и пяната за лице.
Отделно кремчета и серумчета техни са ми давали в аптека Субра и съм била доволна от всичко. Шампоана е пълен със сулфати и няма да повторя. Балсама- приятен беше, но нищо по-различно не прави от всеки друг балсам за коса.
Тонираният слънцезащитен крем беше оранжево кафяв върху мен, и е само в един цвят. Не се харесахме и 3те мостри така си останаха.
Най-съм доволна от пяната за лице. В кафява опаковка с помпичка е. Ухае страхотно добре и в момента дъщеря ми я доизразходва.
Кремовете им гонят цените на Деларом, но никога не бих избрала Апивита пред Деларом. Naughty

# 191
Имам 3 мостри на този крем:
http://apteka.framar.bg/30048374/%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B2%D0%B8% … -50-%D0%BC%D0%BB-
Да видим как ще се справи. Надявам се тази седмица да направя първия плаж за сезона. Ако имате отзиви, споделяйте, че не съм запозната с качеството на марката  Peace

От около седмица, след препоръка на съфорумка в другата тема за кремове, ползвам оцветената версия на Апивита  Peace Много, много съм доволна за момента, изчаквам да събера още малко впечатления преди да споделя подробно  Flutter

Има ли различни цветове или е само един?

# 192
Имам 3 мостри на този крем:
http://apteka.framar.bg/30048374/%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B2%D0%B8% … -50-%D0%BC%D0%BB-
Да видим как ще се справи. Надявам се тази седмица да направя първия плаж за сезона. Ако имате отзиви, споделяйте, че не съм запозната с качеството на марката  Peace

От около седмица, след препоръка на съфорумка в другата тема за кремове, ползвам оцветената версия на Апивита  Peace Много, много съм доволна за момента, изчаквам да събера още малко впечатления преди да споделя подробно  Flutter

Има ли различни цветове или е само един?
Само един цвят е Peace
На първо четене изглежда малко тъмен, но след нанасяне се адаптира към цвета на кожата. Аз съм със светла кожа (Фототип 2: Светла кожа, светла коса и сини очи) и ми е ОК.

# 193
  • Canada
Letsgo , Di™ вече е отговорила - един цвят е крема  Peace

Цветът е беж с жълт подтон. И аз съм светла, със сини очи и ми пасва чудесно. За ориентир - фдт Герлен ползвам номер 2, DW  на Есте съм 2C1.

Няколко думи и за самият крем да кажа - гъста, плътна консистенция, средна покривност, позволява напластяване, отчетлив сатенен финиш.
Изравнява и озарява, по сериозни недостатъци няма да прикрие.

За мен основен плюс е, че е водоустойчив понеже живея на място с много влажен климат. Струва ми се подходящ за суха/нормална/комбинирана кожа. При мазна мисля, че блясъкът ще дойде в повече  Peace
Фиксирам с минерална слънцезащитна пудра отгоре и ефектът напълно ме устройва засега  Flutter

# 194
  • Велико Търново
Благодаря ти, Копче, имам спомен, че беше хвалила измивния продукт, ще си го купя. Аз имах предвид по-скоро маските им за лице, серумите....относно козметиката за коса съм по-претенциозна Wink

Общи условия

Активация на акаунт