Отговори
# 540
  • София
 Laughing Да те все така се объркват докторите. И за какво пък точно 10 лева. Мен ме дразни, че се оставят така пари и няма никаква бележка, че парите са дадени. Преди години в студентски град ми беше лекарката и така ми искаше 5 лева за един преглед. А аз тогава имах май около 3 и нещо и съм си направила сметка, че е 2,40 таксата (за онова време) и после за около 1 лев ще си взема закуска, за да хапна. Тя обаче като ми сервира 5 лева и аз и казвам, че нямам и ще отида за 2 минути до най-близкия банкомат да изтегля. И тя с отекчителна въздишка ми вика - добре де колко имаш и аз вадя стотинките и започвам да броя и тя само събра всичко, което имах, заедно с жълтите стотинки и ми вика - айде готови сме, няма да теглиш.  Laughing
Това все едно някаква милостиня от нейна страна към мен, така прозвуча.

Иначе относно прегледите при ортопед - дъщеря ми е раждана в Токуда и там ми казаха, че е прегледана след раждането, защото там включват и такъв преглед. Аз обаче имам роднина с луксация и до колкото съм чувала се предава генетично, затова много държах да има още един преглед на 4 месеца като стана тя. Сега за бебчо обаче мислех да не се занимавам изобщо с направления и да го заведа направо на частен преглед (то все се плаща, поне да не се занимавам с глупости).
В Детско здраве я водех за ехографията на коремни органи, но не знаех, че  може и прегледа при ортопед да направя там.

# 541
Здравейте мами! Как сте? От днес аз започнах да купувам някой дрешки, капариране и количка. Аз също от една страна съм суеверна и не исках да взимам нищо, но от друга когато започнах да гледам по магазините какви красотийки има не можах да устоя.

# 542
Аз пък още не съм влизала в детски магазини за дрехи и съответно нищо не ме е изкушавало Simple Smile Само отвън си надничам я на някоя спирка или минавайки покрай някой магазин.

А за необходимите изследвания по програма Майчино здраве мисля, че няма нужда ние като пациенти да търсим резон в това кога и как се изписват разните му изследвания - цитонамазка и микробиология. МБ може да бъде изписана по всяко време при нужда. Просто в програмата си е зададено при първо посещение да се направят. Ако се разровите из интернет може да намерите точно описание на всичко включено в програмата. Да не говорим, че моят АГ при нужда пуска и други изследвания  Peace

# 543
сладурки - добро утро  Hug Hug Hug

днес сме на ЖК. Стискайте палци да продължим да сме момиченце Wink))

ще пиша с резултатите сигурно в понеделник, надявам се да не съм качила много кг също така.

весел ден желая на всички. Аз днес ще работя до обяд и после лайф-ис-лайф
Simple Smile

# 544
Аз също купих някои неща, а много ми дадоха и приятелки. Даже досега ги разпределях и разделях. По-натам, живот и здраве, ще ги изпера и изгладя. А исках и да видя какво трябва още да се купи, не обичам всичко да се случва в последния момент. Та сега лека-полека ще допазарувам необходимите неща Heart Eyes

# 545
Руми,стискаме палци,всичко ще е наред  Hug
И на нас ни дадоха някои неща, много ми е мило да си ги преподреждам  Heart Eyes И аз още не съм ги прала и гладила - има време. Количката я купихме, кошарата - също. Живот и здраве от другия месец почваме с дребните, но нужни покупки - корито, чаршафи, ей такива.
ММ държи да участва в избора,само не знам дали ще има нещо по-различно като цвят, освен розовото, много се е "зарибил" по него  Crazy  Heart Eyes
Хубав петък,момичета!  Hug

# 546
  • Драгоман
 Катя, то в Детско здраве може и с направление, ние я водихме за бъбреците за ехография с направление и със записан час и всичко си беше ОК. А сме я водили на частно при педиатър в болница Здравето 40лв и съм много доволна!

# 547
За сега само купувам и трупам. Прането ще го бъде някъде около термина, а гладенето възнамерявам да си го спестя  Whistling

# 548
  • София
Катя, то в Детско здраве може и с направление, ние я водихме за бъбреците за ехография с направление и със записан час и всичко си беше ОК. А сме я водили на частно при педиатър в болница Здравето 40лв и съм много доволна!

Да и аз останах доволна тогава. Мисля и за другото бебе пак там. И ние за бъбреците бяхме с направление, но не знаех, че и ортопед има. А иначе педиатъра като ни даде направлението за изследване на коремни органи тогава, ни каза, че на много места искат и допълнително някакви пари, а там не. Дано само дечицата да са добре Simple Smile

Ние днес бяхме на ЖК и всичко е наред. Бебчо е 838 грама и си отговаря на седмицата (26+3).

# 549
  • Стара Загора
Здравейте, ще се осмеля вече и аз да се запиша при вас в очакване на второ дете с термин 10 септември.До сега ви четях от време на време ,но не смеех да се записвам заради съмнения дали изобщо ще стигна до тук , сега се надявам само да избутам до край и се моля за живо и здраво дете ,както може би всички вие.Пожелавам на всички лека бременност , живи и здрави дечица на родени на термин 

# 550
Здравей Жен Шен.
Имам въпрос към мамите от Варна: Къде ходите на Фетална морфология във Варна? От 1 до 23 юли ще бъда във Варна и третата фетална ще се наложи да я направя там, но не знам къде и при кого и разчитам на вашите съвети.

# 551
Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна. Оздравях вече, което страшно ме радва, че много се проточи този път.

За бебка нищо не съм купувала още, но аз съм си такава, по-скоро за последния момент оставям нещата. А и още не ми е дошла музата за пазаруване.
Направо не ми се вярва, че съм вече в 7-ми месец, минава си времето бързо и неусетно.

Хубав неделен ден!

# 552
Момчета, да ви питам как сте с секса,?

# 553
  • Драгоман
   Здравейте!  Laughing
В секса сме добре, превиме го, понякога получавам контракции като свършвам, но не са болезнени. Иначе гърдите ми са много чувствителни и се възбуждам от най-малкия допир, хаха  Embarassed Иначе нямам много самочувствие откакто наедрях и незнам колко привличам ММ сексуално... Но това е друга тема... Надявам се да не почне да гледа по чуждо, особено сега летния сезон, когато страстите са се разгорещили и всички готини мадами са се подкъсили  Wink

# 554
здравейте мами и от нас

ходих в петък на ЖК, и какво да ви кажа ... моето МОМИЧЕНЦЕ вече е МОМЧЕНЦЕ.

колкото и да не разбирам от петната дето се виждат по екрана, смятам че това, което видях - няма грешка, ще си имаме трето момченце. Ами, да е живо и здраво, ние ще си го обичаме. Само дето при миналия преглед се надявахме на момиченце. Wink

за моите кила = качила съм общо +4 от началото от както се тегля. Док каза, че са ми много и да минавам на салати само. Не знам дали ще успея - старая се, но в дните в които до 15 часа ям само салати, череши и прочие - ако знаете колко съм свирепа към 17 часа = не мога да устоя на нищо за ядене. Та така, това с килата не знам как ще го оправя.

попитах и за болния за мен въпрос = дали може да родя нормално след като предния път съм била секцио. Той не ми даде  много надежди, но накрая каза = е, щом толкова пък настояваш, то насила няма как да стане, обаче да занеш - шри усложнение - спешно секцио те чака ..

в общи линии, не ми даде големи надежди, мисля да отида за второ мнение.

Ако можете да ме посъветвате къде да отида - при лекар, който да ми каже обективно мнение, а не само общи приказки = и да не е предубеден по отношение на парите, които болницата му ще получи от здравната каса. Или евентуално някакво излследване на предишното срязване. Ще съм ви много благодарна.

Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт