Отговори
# 585
  • Драгоман
  А аз се чудя кога трябва да отида за насрочване на планово секцио, но сигурно 1 месец преди термин  newsm78

# 586
Да, Герганова е от Токуда, за сега не се знае дали ще съм нормално, защото бебето ми още е седалищно, а предишното секцио ми беше поради същата причина. Ще обмисляме нормалното чак като се обърне бебето, защото основната ми гинеколожка ми каза, че понякога формата на матката е по-особена и затова бебетата не успяват да се обърнат, а аз съм с нещо като двурога матка и може би при мен това е причината. И не се знае ще се обърне ли бебето или не.

Ако искаш си запиши час и се виж с нея да го обсъдите. Според мен в седми месец вече никак не е рано да се говори за евентуално нормално раждане.

# 587
здравей, за спецификите на матката =моята не е двурога. Моето първото детенце беше застанало правилно, второто беше седалищно до края с усукана връв, затова ме оперираха. При всички се случва, мисля, независимо дали е двурога или не. Дано този път децата се наместят правилния начин.

ти от София ли си? Бях останала с впечатлението, че си от Стара Загора, не знам защо = сигурно заради парка  Hug Hug Hug

# 588
Какъв парк  newsm78

# 589
Здравейте

Rumka833 и аз съм от желаещите да раждам нормално след секцио.Лекарката, която ме изражда преди и сега ще е тя ми каза, чв въпроса ще се коментира като вляза в 9 месец.Голямата опасност идва от това да ти се отворят шевовете на матката от сексекциото.

# 590
аллана - мисля, че в ст.загора има местност/площад или друго, което се казва алана = затова съм се объркала.

Дианче = излседване какво ще ти направи = как ще  прецени.

благодаря ти, вдъхна ми кураж ;+)

# 591
аллана - мисля, че в ст.загора има местност/площад или друго, което се казва алана = затова съм се объркала.
А, да, вярно, наистина има. Не се бях сещала  Laughing

# 592
Ами при предишната ми бременност много активно си усещах бебето в корема до последно! Постоянно ми правеше вълни и подутини в странни форми и се наместваше  Laughing Даже след като го извадиха пак имах чувството, че нещо мърда дни наред след това! Simple Smile

Значи може и защото ми е първо и матката не е толкова добре разтегната. Simple Smile

# 593
  • Драгоман
 Ей , муцуни къде сте?!!!  Grinning
 Няма никой да пише, да обсъжда и да коментира в тая тема!!!!  Peace
Аз да се оплача - излезе ми херпес и съм много зле - подула ми се е бузата, брадичката и под нея Sad Много е гадно, но дано мине по-бързо, че събота по ранни зори тръгваме за море!   grinning039  car003 И съм много щастлива, само дано времето да е добро!!!  Praynig Купих си нов бански - пак е половинки, че с цял нещо хич не се харесах  #Crazy И сега ме очаква пране на всичко, което искам да взема за морето и опаковаме на новия куфар  Sunglasses За първи път ще водим малката на море и дано всичко мине благополучно без боледуване!

# 594
Jen4et012, благородно ти завиждам за морето, на къде сте се насочили? На мен ще ми се размине тази година моренцето, вече в 8ми месец, и с този нов апартамент подреждане, нареждане, май няма изгледи.  Sad
А относно херпеса, на мен преди бременността, при всяка смяна на пролет и есен, ми излизаше, много неприятно, но сега нямам такива случаи. Но пък на мен често ми излиза в носа, който е малко по-различен, но там не го мажа с нищо, просто чакам да мине. Иначе най-добро лекарство според мен е Зовиракс, нз има ли противопоказ при бременни, но заедно с него аз пия едно хомеопатично лекарство - рус токсикодендрон, разреждане 9 (Rhus toxicodendron) на Boiron. Това ми го препоръчаха от познати преди година, от тогава, като почна да усещам парене на устната веднага вземам по 3 топченца през час ( или по-дълго) и да ти кажа има ефект, пресича се вирусът.  Laughing
Надявам се да имате много слънчево време, и да изкарате супер с малката.  Peace smile3509

# 595
  • Драгоман
 Благодаря ти mikka_ !!!  Hug Насочили сме се към Приморско, без резервации на обикновена квартира/къща за гости/хотел мисля да сме, където допускат с малко дете. Важно ми е да е с отделен санитарен възел стаята  Peace Аз се мажа за херпеса с Ацикловир, вече завяхва, но си ме боли мястото. Дано мине до петък!!!

# 596
Аз имах генитален миналата седмица, ужасно е. Док ми беше изписал седящи вани с лайка, смеадлика, сода за хляб и йод, и бая бързо ми мина. Но понеже ми беше за първи път, не съм усетила предшестващите симптоми. Тогава било най-важно да се маже ацикловира, като избие нямало смисъл. И сега се чудя и мая ако пак ми се появи за какво да се наблюдавам

# 597
  • Драгоман
Аз имах генитален миналата седмица, ужасно е. Док ми беше изписал седящи вани с лайка, смеадлика, сода за хляб и йод, и бая бързо ми мина. Но понеже ми беше за първи път, не съм усетила предшестващите симптоми. Тогава било най-важно да се маже ацикловира, като избие нямало смисъл. И сега се чудя и мая ако пак ми се появи за какво да се наблюдавам
а този генитален херпес къде точно ти се появява? Външно или вътрешно и болезнен ли е?

# 598
а този генитален херпес къде точно ти се появява? Външно или вътрешно и болезнен ли е?
При мен беше външно, не боли много, но е неприятно. Прилича на малки язвички.
Ходих и на кожен лекар, тя ми кажа да се мажа със Зовиракс, ако пак се появи и да ида пак на преглед при тях. Дано не ми се появи де. Praynig
Много често срещано е, и доколкото разбрах няма проблем за бебето. Само не трябва да е активна инфекцията по време на раждането (ако ще се ражда нормално), защото бебето ще се зарази. И затова се прави секцио. Аз така или иначе ще съм секцио, та това ми отпада като притеснение.
Най-важното е имунната система да е силна, иначе избива, както и при стрес. ooooh!

# 599
 Hug Hug Hug
на всички по много прегръдки!
защо не пишете, момичета? аз съм изпаднала в кофти настроение - малкото ми е болно вече втора седмица, пием втори антибиотик.
Седим си у дома, радвам се че като че ли кашлянето понамаля, обаче много лошо ми се отразява на настроението.

Звънях в Токуда - да си запиша час, обаче постоянно дава заето телефонът.
Имам една приятелка дето е бременна от София, тя ми каза че тр да ида на място за час .. е как ще стане?
изобщо, нещо не ми е ден, и то цяла седмица. мрън-мрън-мрън от мен

Общи условия

Активация на акаунт