Отговори
# 75
Здравейте и от мен, бързам да се запиша, преди да съм изпуснала пак темата, че я хващам чак на 5-та страница  Laughing

Като чета как казвате, че не сте качили килограми и си мисля, че съм недостижима  Rolling Eyes Аз съм качила страшно много. Днес си достигнах килограмите от миналия път в края на деветия месец  ooooh! 
Една позната на работа ме пита дали скоро ще раждам и направо ме досрамя да кажа, че ще е чак септември.
Но сега се замислям, че май задържам много вода, защото вече сериозно ми се подуват краката. Дори и сутрин като се събудя, кокалчето на глезена от вътрешната страна не се вижда. И коленете ми са много подути. Не мога да клекна дори. Нямам проблеми с кръвното, иначе щях да се притесня много, но пак ми се върти в ума думата прееклампсия и се чудя освен изследване за белтък в урината дали имаше и друго, с което да се провери...

Здравейте, момичета! Приемате ли нови попълнения в редиците?
Заповядай и добре дошла   bouquet

# 76
Добро утро, момичета.

sinida, добре дошла Simple Smile
Ние с бебка сме добре, ритаа ме здраво и нямам търпение да я гушна вече  Heart Eyes
Тази година сме решили да правим зимнина, но основно за малкия. Обожава компоти и смятаме да спретнем няколко. Сладко също смятаме да направим и другото свеки се занимава, като основно прави домати. Не сме обсъждали още, тъй като аз и бях обещала да и помогна, но всичко зависи от предстоящите операции как ще се развият.
Днес пак се очертава разкошен и слънчев ден. Хубав ден.

# 77
Здравейте момичета Simple Smile Днес сутринта закусих една супичка , но в нея имаше и черен пипер и сега да не ви разказвам колко ми е гадно , с тази храна големи проблеми имам , от всичко после ми става горчиво в устата и едно гадно   ooooh!  На всичкото отгоре корема така ми се е опънал и стегнал имам чувството че ще се пръсне всеки момент, криво ми е , плаче ми се направо , взеха да ме избиват хормоните  #Crazy
besyto Сподели какво мислиш да консервираш за бебето и къде мога да видя рецепти , то всичко трябва да е без захар , сол и никакви подправки чак се чудя как ще стан е  newsm78 аз мисля всичко да приготвям и в малки бурканчета във фризера дали ще се получи така  newsm78 Например : тиквички на скара пасирани с магданоз и копър и в малко бурканче във фризера , как мислите ще става ли това за ядене после  newsm78
 allana ако качваш прекалено кг , кажи на доктора си , може да ти пусне допълнителни изследвания за щитовидната железа
Днес сутринта отивам аз в банята да се къпя и поглеждам аз надолу и какво си мислите  Shocked оставам в шок - НЕ СИ ВИЖДАМ КРАКАТА , само пръстите  Shocked то това било вярно че не си виждаш краката  Joy
Някоя от вас ползвала ли е колан за поддържане на корема ? Мислете ли че е удачно за лятото ? И от кой месец се ползва ?
Пак много писах  Whistling  Приятна събота  newsm08

# 78
  • Ботевград
Аз от днес вече и по линийката съм в 6 месец Simple Smile Иначе съм в 23 седмица Heart Eyes
На 5 ще дам отчет след ЖК..Сега освен с ритниците с друго не мога  да се похваля   Laughing И с киселини дее #2gunfire
Отивам да си бера коприва и да започвам с яденето,че трябва желязо за малкия ми мъж Simple Smile
Забелязах,че много му харесва да шофирам  Laughing Вчера пътувахме за при моята баба (Плевенския край) и не се спря да кара и той отвътре  Laughing
С ММ миналата неделя бяхме на Кондофрей(драг състезания) иии тогава полудя дребното  Crazy та затова го свързвам с колите това негово щастие  Mr. Green

# 79
Здравейте и от нас
Бремена съм в 19 г.с .А термина ми е за 27.09
Това ми е първа бременност
Притеснявам се че още немога да усетя бебето
На 27.04  бяхме на 4D и там ни видяха че сме момиченца (за сега)
Така се е виждало

# 80
Благодаря ви за посрещането, момичета! Hug Лека бременност на всички!

Скоро ще се включа с новини, на 8-ми съм на консултация, а след това и на ултразвук.

# 81
Запис и за новата тема.
При мен няма нищо ново, освен че вече видимо се показват движенията на бебока. ММ се качи да ми кара колата след смяната на зимните гуми, да види как се държи на пътя и това полудя, корема ми започна да се движи самоцелно. Явно, че негодуваше срещу неговото шофиране на моята кола hahaha В понеделник съм на преглед и изследвания и се надявам този път да застане мирно човечето, за да може да имаме шанс да го разгледаме по-обстойно. Тази седмица си правих месечния кръвно-захарен профил(аз съм с инсулинова резистентност) и резултатът беше потресаващ - захар под нормата при две от меренията... На консултацията ще питам трябва ли да предприемам нещо, защото иначе пък не се чувствам зле. При тези стойности като не бях бременна треперех като листна въшка. Странно... newsm78

# 82
  • София
И аз да се запиша в новата тема  Hug
Алана, за задържането на вода - пий поне по 1.5-2 литра на ден вода и би трябвало да се подобри положението. Аз ако не пия ден-два по толкова веднага се подувам (усещам си по пръстените, халката ми е най-големия мерител Simple Smile ). За килограми - може би и ендокринолог да те види, за гестационен диабет.
Като казах диабет - вече влязох в 23 седмица, а ендокринологът ми каза в 24 седмица да си направя обременяване. Та скоро ме чака това "удоволствие".
Бобишана, според мен по-добре ниски стойности на захарта, отколкото високи, поне така си мисля.
Стискайте ни палци, в понеделник съм на втората ФМ. Дано всичко е наред  Praynig

# 83
За килограми - може би и ендокринолог да те види, за гестационен диабет.
Като казах диабет - вече влязох в 23 седмица, а ендокринологът ми каза в 24 седмица да си направя обременяване. Та скоро ме чака това "удоволствие".

Ами и аз да се похваля Simple Smile утре ще ми правят обременяването, защото имам много околоплодна течност. Иначе на кг не съм мръднала, даже съм с -2 от първия месец  newsm78

# 84
Вземете си книжка или списание, че 2 часа се виси за това обременяване.
Стискам палци.

# 85
Офф да и на мен така ми казаха. Генеколожката ми настоява да го правя в Тина Киркова, някоя правила ли е там  newsm78 Аз преди няколко години съм правила, но в частна лаборатория.

Надявам се да не е диабет  baby_neutral

# 86
Момичета одавна не съм писала! Бях на ЖК преди седмица и ми казаха - момиченце-много сме щастливи. На ФМ съм другата седмица и се надявам всичко да е наред с нашата бебка. В 18 г.с. съм, но не усещам още ритничета от бебка Sad Но си мисля, че е рано. Гаденето ми мина, само от време на време повръщам, но не е свързано с мн гадене. Качила съм 6кг Simple Smile Момичета да ви кажа в магазин LC Waikiki продават страхотни летни рокли до колената и страхотни тении с бебчета на корема. Simple Smile) Имах проблем с дрехите и се бях от4аяла, но там определено има добри неща.

# 87
Страхотни, какво? Mr. Green  Hug

Честито момиченце, и аз чакам ФМ след 10 дни, казаха ми момченце.

# 88
Опс, тениски :ДДД
Реших да споделя за магазина, понеже на мен ми беше голям проблем, а в Мама конти нещо блузите им не ми допадат, а и са по-широки, и в рамената са ми големи. Simple Smile

# 89
Здравейте момичета!Много хубава тема си имаме Simple Smile Не бях писала много отдавна и се зачудих защо не ми се появяват съобщения отгоре на профила,а то било че имаме нова тема Simple Smile На 20.04 бях на ФМ и ни казаха че ще си имаме момиче ... но това са само предположения не е на 100% сигурно,тъй като бебчо беше застанал кофти и не се виждаше много добре но се надявам сега на 12.05 да ни потвърдят за момиче Simple Smile
Относно зимнината за бебчо и аз мисля да правя....в буркани да ги консервирам,защото това което го продават по магазините е  пълна химия и консерванти.
И аз вече усещам леки движения от бебчо,като трептене... Simple Smile Надявам се скоро да го  усещам по-осезаемо Simple Smileинъче се чувствам чудесно....само от време на време имам киселини и много често ходя по малка нужда ooooh!
Това е засега от мен:) Лека вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт