Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за предотвратяване на кандидоза по време на бременност?
Какви са процедурите за определяне на състоянието на очите по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни жени с очни проблеми като дегенерация на скреж в очите, миопичен конус и натоварване на очите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на кандидоза по време на бременност?
-
Какви са процедурите за определяне на състоянието на очите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с очни проблеми като дегенерация на скреж в очите, миопичен конус и натоварване на очите?
За бременни жени с проблеми с очите, дегенерация на скреж в очите и миопичен конус се препоръчва редовен преглед при специалист за наблюдение на състоянието на ретината и предприемане на необходимите лечебни процедури. Важно е да се избягва натоварване на очите, като се спазва лекарската препоръка. Почивката и отдихът са от съществено значение за поддържане на здравето на очите по време на бременност.
-
Какви са препоръките за бременни жени, които изпитват вътрешно и външно напрежение във влагалището?
-
Какви са препоръките за бременни жени, които усещат леки движения на бебето или движенията на бебето?

аз мисля всичко да приготвям и в малки бурканчета във фризера дали ще се получи така
Приятна събота

та затова го свързвам с колите това негово щастие
Лека бременност на всички!
В понеделник съм на преглед и изследвания и се надявам този път да застане мирно човечето, за да може да имаме шанс да го разгледаме по-обстойно. Тази седмица си правих месечния кръвно-захарен профил(аз съм с инсулинова резистентност) и резултатът беше потресаващ - захар под нормата при две от меренията... На консултацията ще питам трябва ли да предприемам нещо, защото иначе пък не се чувствам зле. При тези стойности като не бях бременна треперех като листна въшка. Странно...
Но си мисля, че е рано. Гаденето ми мина, само от време на време повръщам, но не е свързано с мн гадене. Качила съм 6кг