Отговори
# 375
Здравейте мили момичета.Аз също сам с термин септември дано да устискам до тогава.Искам да попитам има ли мамче което е лежала в майчин дом. Hug  bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам на всички живи и здрави бебчета

# 376
  • софия
Аз бях в майчин дом на 10 ет.  преди един месец за задържане

# 377
в майчин дом и аз съм лежала преди около 9 г. , много са ми негативни впечатленията от там. Сега сигурно е по-различно, де

# 378
  • софия
Момичета вие избрали ли сте вече количка и кога мислите да я купите ? А тези които вече имат деца, ако могат да споделят от коя марка са доволни.  Hug

# 379
Аз така и не разбрах какво има да се избира на една количка. По мое мнение всички стават, нали за това са направени? Предишната количка я купи мъжа ми, след като се консултира със свой колега, който имаше бебе 5 месеца преди нас. Каквато ми донесе вкъщи, такава съм ползвала. Не съм забелязала някоя функция да ми е липсвала.
Има 4 колела  Laughing няколко положения от легнало до седнало, дръжката се завърта при нужда, има и порт бебе, а отдолу кош за складиране на покупки, в хубав червен цвят. Три бебета вече е отгледала, а нашето второ ще ѝ е 4-тото. Нищо по нея до сега не се е разваляло и не е имало нужда от поправка.
Винаги съм се чудела какво могат различните колички, което да води до кой знае какво избиране. Може би дизайн  Thinking

# 380
crispello, ние днес запазихме тази - http://olx.bg/ad/espiro-vector-pro-espiro-ID5dzvS.html
Лично за мен беше важно да е висока и с големи гуми. Почетох малко във форума, спрях се на един модел, видях майка със същия. Беше много отзивчива, сподели ми впечатленията си и тотално затвърдих избора си.  Peace

Гледам си списъка с препоръчителни покупки, кажете ми от кой термометър сте доволни?

# 381
  • софия
Освен дизайна за мен е важно количката да е стабилна и комфортна за бебето , да не се счупи след няколко месеца, да е маневрена и лека  Naughty

# 382
Мира искаш ли да ти изпратя един сайт да погледнеш.много мои познати си взеха от там Hug

# 383
  • софия
Да  Hug

# 384
# 385
Allana, това е все едно да кажеш "какво има да му се избира на един автомобил". И те всички са еднакви - с 4 гуми и возят  Laughing

За мен лично при изборът на количка е важно:
1. Да е лека (защото има колички и по 5 и по 15 кг.)  Wink
2. Да се сгъва лесно и компактно (някои се сгъват буквално с една ръка, докато за други се изисква малко повече зор)
3. Седалката да има пълно легнало положение (не всички имат)
4. Сенникът да е голям - достатъчно голям, че да не се налага да слагам чадър, пелена или нещо друго, което да прави сянка.
5. Височината на дръжката да се регулира
6. Седалката да има опция да се обръща с лице към бутащия или в посока на движението.

Та така... определено не съм съгласна с твърдението, че няма какво да се гледа при избора на количка.

# 386
Не, то това не е твърдение, просто на мен така ми изглежда, но е ясно, че не съм представителна извадка.

Ето, даже се сетих един критерий, който не ми беше хрумвал. Първата ни количка имаше амортисьори, които много омекотяваха всякакви неравности по тротоарите и улиците. Не го бях осъзнала, докато не взехме лятка количка без амортисьори и не забелязах огромна разлика. А за новородено ми се струва много важно да не друса.

# 387
добрутро!

да добавя, че аз съм се насочила към модели с големи гуми - 4 на брой, за да минаваме лесно през дупките и тротоарите.

Със старата ми количка, с която отгледах двете си деца, проблеми не съм имала - струваше около 200 лв, тоест средна цена. Отидохме в магазина и я избрахме (хихихи главно заради цвета, тъй като от колички не разбирахме нито аз, нито новоизлюпилият се татко) Wink)

та в последствие оцених амортисьорите, опцията за ожръщане на дръжката/не на целия кош както на другите модели, чантата - която се закача на самата дръжка, и отдолу коша за багаж - побира МНОГО ви казвам/

Сега обаче ... сега обаче съм започнала да се образовам за евентуално кошче за кола, че нали си трябват вече. Никога не съм ползвала, дори и не знам какви са - дали по възраст, по ръст или други ...

смятам да преценя кое ще е по-изгодно - отделно количка и отделно такова кошче, или ако са двете в комплект. Само това ме възпира. Иначе за цвета знам какво искам - РОЗОВО, че да личи отдалеч Wink)

комбинирана, лятни не ща.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 388
Зa количкaтa дa добaвя - зa мен е предимство големите силиконови гуми. Имaм приятелки с помпaщи се гуми и няколко пъти им се нaлaгa мъжете им дa ги прибирaт от пaрковете зaрaди спукaнa гумa нa количкaтa  Peace
Термометър ползвaм живaчен.

# 389
  • София
добрутро!

да добавя, че аз съм се насочила към модели с големи гуми - 4 на брой, за да минаваме лесно през дупките и тротоарите.

Със старата ми количка, с която отгледах двете си деца, проблеми не съм имала - струваше около 200 лв, тоест средна цена. Отидохме в магазина и я избрахме (хихихи главно заради цвета, тъй като от колички не разбирахме нито аз, нито новоизлюпилият се татко) Wink)

та в последствие оцених амортисьорите, опцията за ожръщане на дръжката/не на целия кош както на другите модели, чантата - която се закача на самата дръжка, и отдолу коша за багаж - побира МНОГО ви казвам/

Сега обаче ... сега обаче съм започнала да се образовам за евентуално кошче за кола, че нали си трябват вече. Никога не съм ползвала, дори и не знам какви са - дали по възраст, по ръст или други ...

смятам да преценя кое ще е по-изгодно - отделно количка и отделно такова кошче, или ако са двете в комплект. Само това ме възпира. Иначе за цвета знам какво искам - РОЗОВО, че да личи отдалеч Wink)

комбинирана, лятни не ща.
  bouquet  bouquet  bouquet

Ако кошчето и количката са в комплект има опция да се сложи кошчето за кола вместо друг кош на количката. Това според мен е страшно удобно за по-малко бебе особено. Дъщеря ми като заспеше в колата не я вадехме от кошчето, а директно с него я слагахме в количката и така не я будехме.

Общи условия

Активация на акаунт