Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 615
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • Телиш/Плевен
Има ме Simple Smile При скрабълите Simple Smile Ураааааа, ама сега какво????? Къде да пиша или да се обадя......?
Еее, най-накрая някой да се похвали. Браво! Hug Страхотна награда, така се надявам и мен да изтеглят някога. Praynig
В правилата пише, че уведомяват спечелилите по имейл, та ако още не са ти пратили, вероятно скоро ще ти пратят. Peace

# 286
  • София
И мен ме няма при Барни.Много малко са печелившите,а за телефони няма обявени.Кога въобще ги теглят? Този път с тази томбола въобще не ми харесва играта,по-добре беше както миналите игри веднага да ти изписва дали печелиш или не.

# 287
Момичета, на випоферта.бг ( сайта за колективно) редовно пускат мухата за спечелване на екскурзии, някой има ли представа къде изписват печелившите ?

# 288
Момичета, на випоферта.бг ( сайта за колективно) редовно пускат мухата за спечелване на екскурзии, някой има ли представа къде изписват печелившите ?
И аз търсих. В сряда пишеше, че остава 1 ден, вчера пишеше, че остава 1 ден, днес пише, че остава 1 ден, докато приключи томболата.  Rolling Eyes

# 289
  • Под Слънцето
vipoferta.bg  от 3 години успешно си набират балами да си дават данните за регистрация уж за игри с екскурзия...

После не можеш се отървеш от спам.

# 290
Мерси за информация, предположих, че има някаква шашма Wink  newsm78

# 291
За първи път разбрах аз сега за тях от темата, но ще знам. Наистина мейла ми се напълни с оферти за екскурзии.

# 292
И аз се бях хванала на въдицата и от години ми изпращат поне по 5 писма на ден Laughing Затова съм ги блокирала Peace

# 293
  • Перник
Значи досега никой не е печелил от там почивка. Признавам, доста са им пимамливи предложенията. И аз съм бълък, хванал им се на номера и чакаща безплатна почивка  Laughing

# 294
В Топ 10 на Техномаркет гласовете са между 900 и 500 ,така че не подкрепа,ами чудо и трябва на госпожата.

# 295
  • добрич
Здравейте момичета,
Прочетохте ли допълнението към общите правила на Шуменско:

* Промяна в общите правила на промоцията: Раздел ІII, чл.9: За целия период на промоцията, всеки участник може да бъде изтеглен за печеливш само за 1 (един) брой награда дървена каса с 6 бр. х 360 мл бира Шуменско и 1 (един) брой награда пътуване до Копенхаген за двама, независимо от общия брой регистрирани номера от касови бележки и независимо от различните номера на мобилни телефони, през които те може да са били регистрирани.

Сега им писах да видим дали ще има отговор от тях...

# 296
Стига бе!

# 297
Тъпотия...

# 298
Спирам да им пия бирата! Смятам, че съвсем честно си спечелихме касите.

# 299
И какво сега, няма да получим повече от 1 каса тези, които имаме няколко?

Общи условия

Активация на акаунт