Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 131
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Не смятам,че е приложена измама за спечелването на касите. Купила съм си съвсем честно бира, и съвсем честно съм си регистрирала касова та бележка. Нито съм крала , нито съм мамила.  за мен организаторите са некоректни.  Може ха при регистрирането на бележките да уведомят.  Както казах  регистрирах две печеливши бележки една след друга като ме накараха да звънна два пъти на телефона им. Вторият път телефонистката направо ме пита със същите данни ли да бъде въведена. Това е измама от тяхна страна, а не от моя.

# 331
Дано ама надали. За първи път попадам на игра, която променя условията си в края на самата игра. Не че няма право, но в случая няма измама или злоупотреба. Връщам си се на Арианата.  Хич повече няма да пия бирата им, макар че ми харесваше. Обидена съм.

Ами как няма да променят условията след като някои тук се уляха да се хвалят колко каси са спечелили. То организаторите да не са балами , че да не разберат какво става??? Явно следят форумите. А да не говорим във ФБ колко се хвалят. Просто не е истина. А някои дори и една каса не могат да спечелят. И предполагам следващия път това ще бъде залегнато предварително в условията на играта за да не се правят допълнително промени, както го има вече в една игра където на един адрес, телефон и име не може да има повече от една награда. Така виждам аз нещата.

Какво означава да разберат какво става? Сякаш има някаква измама според теб??? След като изрично по телефона казваха, че може да се спечели повече от една награда на лице, не виждам да има някакъв проблем, че хората са имали късмет и са спечелили по няколко каси? Други като се хвалеха с по няколко чаши, одеалца или слушалки да не би да имаше измама? Не бях печелила нищо от миналото лято, а играя във всички игри. Само от Шуменско спечелих.

agnesana, писали сме заедно   bouquet

# 332
  • при късмета
Аааа има измами, има, ама от организаторите. От Милка ме измамиха и нито един лаптоп не поискаха да ми дадат, а така ми трябваше  hahaha
На кой да се оплача  Thinking

# 333

И предполагам следващия път това ще бъде залегнато предварително в условията на играта за да не се правят допълнително промени, както го има вече в една игра където на един адрес, телефон и име не може да има повече от една награда. Така виждам аз нещата.

Вие добре ли сте? На един адрес могат да живеят 3 и повече семейства!!!Само едното семейство ли може да играе според Вас?

Ами прочетете условията на новата игра на Нова Бразилия и ще видите за какво иде реч. Предполагам че това се прави за да не могат само едни и същи хора да печелят. Защото явно има хора които печелят по няколко награди с различни номера, профили и т.н. и даже цели фамилии, като че ли една награда не им стига, а след това OLX  се пълни с обяви за продажба на спечелените награди, които явно не са им нужни. И предполагам, че това е причината за тези условия. Не съм си го измислила все пак.

# 334
  • при късмета
Аз не мога да разбера защо някой, като не спечели от някоя игра все  обвинява всичко друго, но не иска и не иска да разбере, че е въпрос именно на късмет.
До сега не е имало човек който да спечели от всички игри, както и такъв който не е печелил нищо от никоя. В една игра, едни имат късмет, в друга други и това е съвсем резонно. И аз мрънкам, като не спечеля награда, която искам, но до сега и през ум не ми е минало да обвинявам други участници в темата в алчност.
Има няма, току някой се изцепи "какво ще ги правите толкова еднакви награди?". Този който ги е спечелил ще прецени какво да ги прави в крайна сметка, негови са си.
лично аз подарявам на близки деца и съм много щастлива, като успея да ги зарадвам. Бирата разбира се, мъжа ми ще си я изпие, защото аз не обичам.

Както е нормално да се опитаме да разгадаем алгоритъма на някоя игра. Нормално е също така да критикуваме организатори, когато са си за критика. Имало е и хвалени тук, също така. Куриери също.
Нали затова е темата?

Тези които отговарят на телефоните не са организатори и не са длъжни да знаят условията на играта. Те са само посредници между организаторите и участниците в игрите. Това е Cool център където телефонистки  отговарят на всички игри които се организират от Монделийз, Туборг, Шуменско, Куинс. И не е само въпрос за измама. Целта на игрите е рекламата и тя трябва да стигне до повече хора. Поне аз така разбирам нещата. Рядко печеля и то само по веднъж колкото и да опитвам, така че лично мен тези условия въобще не ме притесняват. Те са проблем за тези които са свикнали да печелят във всяка игра по много пъти с различни телефони. Толкова от мен по въпроса. Успех на всички в бъдещите игри!
Дрънакаш абсолютни глупости вече и то с такава сигурност, че даже може да заблудиш някого. Това не са колцентрове на всички игри. За всяка игра се наема рекламна агенция, която провежда играта. Това, че една агенция може да води няколко игри е съвсем отделно.
И да абсолютно задължени са да знаят правилата. Те са тези, които трябва да отговарят на въпроси свързани с играта, така, че най-малкото това ги задължава. Да не говорим, че те са изпълнители, а организатора възложители, ако за всеки въпрос се свързваш с организатора, вместо с изпълнителя дали ще има смисъл да им плащат накрая? Каква работа ще са свършили?

И какво общо има играта на Нова Бразилия, с тази на Шуменско? Там има резон за един адрес за награда, защото големите награди са задгранични почивки и то Няколко. На Шуменско е една мисля, така и така няма как да отидат две на един адрес. А 6 малки бири не можеш да сравняваш с екскурзия в чужбина

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 22:44 от ма ко

# 335

Shocked call center- център за обаждания

# 336
Каква е играта на нова бразилия? Нова ли има?

# 337
  • София
Записах се най- накрая за този сезон- тениска от Туборг, а пък Теди ме изненадаха този път с бърза доставка- преди седмица заявих наградата и куриерката днес ще я донесе.

# 338
  • София
Получих си стека бира от Туборг-доставка от Лео експрес.Искаха ми просто 5 капачки,без да сравняват кодове.
Вчера спечелих билет за концерт пак от Туборг,а аз играх за награда часовник.
Дадоха ми имейл,на които да изпратя запитване и да видим какво ще стане.Билета определено не ми трябва и няма да го използвам  Crossing Arms

# 339
  • софия
Пълна тъпотия е това на Шуменско. Аз съм дала адрес, на който има постоянно човек и това не е моя адрес. На същия адрес е и мъжът ми. Ние сме различни хора. Те като си промениха правилата, сега аз мога ли да си променя адреса? А тези, които са получили *3 награди на един адрес до момента, напр., на тях ще поискат ли да им ги върнат?

# 340
Абе къде го пише това за "един адрес", че вече няколко пъти се споменава?
Няма го в правилата. Не е като да не съм ги чела, но няколко пъти вече се повтаря в темата.

# 341
Каква е играта на нова бразилия? Нова ли има?

Това е играта на Нова бразилия, не знам дали я знаеш, май сега могат да се регистрират кодове, а от другия месец се теглят награди: http://www.novabrasilia.bg/promotion/

Има нова игра на Каменица, без покупка с доста награди, ето линк.

# 342
  • при късмета
Ако някой вече го е пуснал се извинявам за дублирането.
Нова игра на близалките Чупа Чупс
http://konkurs-bg.blogspot.com/2015/05/spechelete-stotici-nagrad … -chupa-chups.html

# 343
# 344
Ако някой вече го е пуснал се извинявам за дублирането.
Нова игра на близалките Чупа Чупс
http://konkurs-bg.blogspot.com/2015/05/spechelete-stotici-nagrad … -chupa-chups.html
Дали имат промоционални опаковки или са си стандартни? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт