Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 082
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Бих искала да се включа към вас и да ви помоля за помощ в една игра. Ако може по 1гласче http://game.technomarket.bg/?page_id=2&contest=photo-detail&photo_id=634   http://game.technomarket.bg/?page_id=2&contest=photo-detail&photo_id=664

# 436
Някой има ли идея дали са изтеглени печелившите на големите награди от Фанта? Дано поне там се видя  Joy
[/quote]

И аз ги чакам, нищо не са публикували. Надеждата умира последна.  Joy

# 437
Спечелих каса бира от Шуменско месец април,дадох си данните на посочените телефони,но до момента нищо не съм получила,отгоре на всичко не мога да се видя в печалившите с търсене #2gunfire newsm78

# 438
Спечелих каса бира от Шуменско месец април,дадох си данните на посочените телефони,но до момента нищо не съм получила,отгоре на всичко не мога да се видя в печалившите с търсене #2gunfire newsm78

Моят номер е първи в списъка със спечелилите, обадих им се още тогава, но касата ми я няма и няма, питах ги във фейсбук, не били минали 45-те работни дни, та си чакам  Thinking

# 439
И аз така все още си чакам касите мина един месец. Преди малко реших да звънна на офиса им в Пловдив да попитам дали нямат пратка за мен, но нямат Sad Sad

# 440
много ми е чудно как ги печелите тия по наколко "каси" от шуменско - като регистрирах третия си пореден код /тъй като играя за биреното пътешествие след спечелена автентична каса бира" - телефона ми бил невалиден - ха! някой беше звънял  в шуменско, та има ли смисъл да им се обаждам, или?! междувременно описах проблема в контакт формата им - от два дни - "ни вест-ни кост"!

# 441
Пристигна касата на мъжа ми, а тя е заявена и спечелена след моята. И по азбучен ред не е. Аз нямам бърза работа, ще си чакам когато дойде тогава.

# 442
Снощи се падна каса на телефона на майка ми и тъй като в работно време не е възможно да я получи, поради естеството на работата й, помолих да дам моите данни- не можело. Нямало да си получи наградата, защото и аз съм имала награда.  Rolling Eyes И се наложи да дам служебния й адрес... тя и телефон не може да вдига, когато е на работа, та не знам....
П.П. Пък ако й я занесат там, гаранция ще се върне без каса- колегите й ще опаткат бирата за норматив.

# 443
Мен пак ме няма. Всъщност някой досега спечелил ли е от темата тук?

До тук имам регистрирани 52 кода от Барни,  30 от които още в първият възможен ден, до сега нищо не съм спечелила...

# 444
  • София
Мен пак ме няма. Всъщност някой досега спечелил ли е от темата тук?

До тук имам регистрирани 52 кода от Барни,  30 от които още в първият възможен ден, до сега нищо не съм спечелила...

Аз имам ок. 30 регистрирани кода, спечелила съм книжка  Laughing , ама както споделих, не знам как ще си я получа, никой не се е свързал с мене по мейл (всъщност снощи не успях да проверя, а в бач нямам достъп до мейли, та това е инфо от вчера), та някой, освен че е спечелил (май и друг беше споделил  newsm78 ), случайно да си е получил наградата?  Simple Smile

# 445
Аз също съм спечелила  книжка и вчера получих мейл  Peace

# 446
  • София
Аз също съм спечелила  книжка и вчера получих мейл  Peace

А, мерси, ще проверя довечера дали и аз имам  Peace

# 447
Момичета, има ли някоя, която не е получила чашата с персонално послание на Нескафе? Спечелихме 2, но ни вест, ни кост?
Отделно и слушалки Орео чакаме, има ли още някой,който чака?

Благодаря предварително  Hug

# 448
Момичета, има ли някоя, която не е получила чашата с персонално послание на Нескафе? Спечелихме 2, но ни вест, ни кост?

Две спечелени чаши имам. Първата пристигна почти веднага като приключи играта, втората още я чакам.
Спечелени са в първа и втора седмица  Peace

# 449
Някой получил ли си е наградата от Етно и от  Чупа чупс  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт