Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 097
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
Аз също си чакам чашата от Нескафе-
спечелена е още първия ден от кампанията. newsm78

# 451
много ми е чудно как ги печелите тия по наколко "каси" от шуменско
Ами Шуменско ни обича, не знам какво очакваш да ти кажа. Имаше теории за печалба някои печелиха други не  Peace

# 452
  • при късмета
Някой има ли представа какво предствалява турнето на Нивея?
http://www.nivea.bg/products/campaigns/ext/bg-BG/road-show?prcmp … deeplink-roadshow
Мисля, че и миналата година имаше такава инициатива, но и тогава, както и сега, София я няма

Някой звъня ли на Барни? Аз не можах да се свържа, както винаги. Вече тотално прекалиха, за КЗП са

# 453
Някъде има ли обявени печеливши от втората седмица на Бочко

# 454
Някъде има ли обявени печеливши от втората седмица на Бочко

http://bochko.bg/ - списък с победители от 2 седмици

# 455
Благодаря, през твоя линк ги виждам, иначе ми показва само първите печеливши  Rolling Eyes
Тъй де, няма ме. Отново  Mr. Green

# 456
И мен ме няма Crossing Arms

# 457
  • София
Само аз ли не виждам печелившите от Барни?  newsm78

# 458
Само аз ли не виждам печелившите от Барни?  newsm78

не,не и аз също

# 459
Здравейте, имам един въпрос за играта на Шуменско. Мога ли да дам името и адрес  за доставка за награда на лице под 18 год?   Rolling Eyes

# 460
Не! Куриера има право да иска документи за самоличност при съмнение, че лицето е непълнолетно

# 461
  • София
Здравейте,
спечелих двойна покана за Проектът на Джоузеф Хоровиц
„Портрет на Чайковски: Дете от стъкло” ще ви срещне с великия руски композитор Пьотр Илич Чайковски и неговата последна творба, ненадмината по сила и до днес – Шеста симфония „Патетична”.
Aна Пападопулу, Максим Ешкенази и Софийската филхармония ще ви поведат на незабравимо пътуване в живота и музиката на Пьотр Чайковски.

Ще се проведе на 30.05.2015г. от 19ч. в Зала България.

Най-вероятно няма да мога да отида,ако някой желае разменям билетите за някоя друга награда,която например му се повтаря от игрите Милка,Барни и т.н.

При интерес на лично съобщение.

# 462
Спечелила съм игра Скрабъл от Барни. Видях си имейла в търсачката на сайта под самите награди, а на другия ден получих писмо да въведа данните си. Отдавна исках такава игра! Сега остава да дойде!
Чакам Шуменско още от първите дни на играта, но няма нищо все още.

# 463
  • при късмета
Спечелила съм игра Скрабъл от Барни. Видях си имейла в търсачката на сайта под самите награди, а на другия ден получих писмо да въведа данните си. Отдавна исках такава игра! Сега остава да дойде!
Чакам Шуменско още от първите дни на играта, но няма нищо все още.

Къде точно е тази търсачка? Аз не откривам търсачка и при мен изчезна страницата с печелившите

# 464
Днес си получих чашата на Нескафе. Добре,че имам телефона на куриера. Само една нераздадена чаша имаше, и познайте - беше моята! Никъде не беше написан телефон за връзка, нищо,че го бях написала в данните за контакт. Ще го тормозя след седмица и за втората, дано да дойде и тя.

Слушалки от Орео няма...

Общи условия

Активация на акаунт