Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 144
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • при късмета
bibim, това за тениските от Пепси ли? И днес ли се развива действието?
Куриера на Лео за нашия район с удоволствие ми даде двата чифта слушалки на Престиж. Даже ми беше благодарен, че потърсих и вторите, защото бяха на дъното на всички пратки, и ако не беше преровил на момента щеше да се връща. Бяха на различни имена и с различни бележки печелеха, но на един адрес. Явно си е до самия куриер

mamabon, мерси за информацията

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 18:53 от ма ко

# 361
Да, за тях. Действието се разви миналата седмица, но аз съм решила търпеливо да изчакам да видя какво ще се случи и накрая ще направя грандиозен скандал в централата на Лео Експрес. Ама наистина ще бъде грандиозен и със сигурност ще се постарая да има последствия, ако не успея за фирмата, то поне за местните куриери.
Не ме е яд за тениските. Яд ме е на куриера, който очевидно не знае какво всъщност представлява работата му на тази велика длъжност "куриер", а именно да пренася едно нещо от точка А до точка Б, без да се интересува какво е, от кого и т.н. Никога не бих ползвала услугите на тази фирма за лични нужди, ама никога! Да не говоря колко са невъзпитани, колко циничен речник имат и т.н., просто съм ужасена!

# 362
Благодаря за отговора - и аз не харесвам Лео Експрес  Simple Smile Излезли са печелившите на вип оферта http://www.vipoferta.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC% … -tombola-195.html
Честито на печелившите!

И още нещо за игрите, трупащи гласове - от "Жената днес" -  поради измами в гласуването за рецепта в кулинарния ни конкурс дисквалифицираме обявения победител – а именно рецептата Пролетна салата от Деси. Внимателният анализ на данните от сървъра ни показват стотици гласувания от един и същ IP адрес и устройство, което не можем да приемем за честна игра.

За съжаление, същото е положението и с рецептата, която остана втора по брой гласове – Миш-маш. От Илина Стоянова. Много от нейните гласове също са генерирани от един и същ IP адрес и устройство.

Измамата с гласовете беше видяна от много от вас, читателите, както и от нас, особено в последния час преди края на гласуването, когато двете участнички събраха изведнъж стотици гласове. На двете дами изпратихме разпечатки от данните от сървъра за гласуванията. Третата рецепта по брой гласове е Сладкиш с ягоди и шоколад. От Сия Рибагина. Рецептата трупаше гласове ритмично през целия период на гласуването и в сървъра ни няма данни за гласуване от един и същ IP адрес. Тя получава едната награда – мощен и красив иноксов робот SBR1000E от Gorenje, с който може да смила, да реже на парченца или да изцежда сок.Изборът на журито е за рецептата на Ивелина Петрова Rabbit Hill. Тя печели същия робот.Честито на Сия и Ивелина

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 19:27 от сиси

# 363
  • при късмета
bibim, закъсняла си със скандала, според мен. Оплачи се на време да не се окаже, че той води, че двете пратки ти е дал, а ти е дал една. Според мен по-навреме, по-добре

# 364
  • София
В петък бях в офиса на Лео да си взема 2 тениски на Пепси и на мен ми казаха, че от Пепси същия ден  са им наредили да спрат разнасянето на тениски, момчето все пак ми ги даде. Питах и за слушалките от Престиж какво става, но ми казаха че в момента разнасят предимно Туборг и слушалките щели да чакат.      

# 365
аз пък нямах проблеми с ЛЕО - бяха много любезни и търпеливи
бях в чужбина при първия опит за доставка и се оказа, че нямам роуминг...
веднага като си включих телефона в БГ ме намериха и при първия възможен случай ми донесоха тениската  Grinning

# 366
аз пък нямах проблеми с ЛЕО - бяха много любезни и търпеливи
бях в чужбина при първия опит за доставка и се оказа, че нямам роуминг...
веднага като си включих телефона в БГ ме намериха и при първия възможен случай ми донесоха тениската  Grinning
Явно при нас са ги избирали с конкурс за идиоти.

# 367
Да попитам някой играе ли на мечето Теди? Ако може да ми подскаже къде в кой район да го търся. Благодаря предварително

# 368
Куриера на Лео за нашия район с удоволствие ми даде двата чифта слушалки на Престиж. Даже ми беше благодарен, че потърсих и вторите, защото бяха на дъното на всички пратки, и ако не беше преровил на момента щеше да се връща. Бяха на различни имена и с различни бележки печелеха, но на един адрес. Явно си е до самия куриер

mamabon, мерси за информацията
Радвам се ,ако съм ви била полезна! Sunglasses

# 369
Получих си флашката от Куинс. Много сладурска и мъничка Crazy
Миналата седмица я спечелих - направо експресна доставка Party

# 370
Аз от 100 години вече чакам слушалки от Престиж (даже забравих кога ги спечелих, толкова отдавна беше), бира от Шуменско и 2 чаши от Орео. За последните мислех да мрънкам, но не знам как да се свържа с Ореото, фейса им, който намерих не е български, сайт нямат ......

# 371
  • при късмета
Elli9000, погледни на опаковката, трябва да има някакви координати. Мисля, че и те бяха на Монделийз, но си провери да не те подведа, че не съм сигурна. Нямам опаковка под ръка в момента

# 372
  • Варна
Спечелих тонколона от играта на фанта. Сега ще чакам 30 работни дни да я получа.  Simple Smile

# 373
4. Официалните правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес playwithoreo.bg за периода на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефон 02/419 1201 и 0898 150 501 (стойността на разговора е спрямо вашия тарифен план).

Това са телефоните за чаши ОРЕО

# 374
Аз от 100 години вече чакам слушалки от Престиж (даже забравих кога ги спечелих, толкова отдавна беше), бира от Шуменско и 2 чаши от Орео. За последните мислех да мрънкам, но не знам как да се свържа с Ореото, фейса им, който намерих не е български, сайт нямат ......

4. Официалните правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес playwithoreo.bg за периода на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефон 02/419 1201 и 0898 150 501 (стойността на разговора е спрямо вашия тарифен план).

Общи условия

Активация на акаунт