Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 136
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Спечелих тонколона от играта на фанта. Сега ще чакам 30 работни дни да я получа.  Simple Smile

Честито! Вчера ли ти си обадиха?

# 376
  • Варна
Да, вчера ми се обадиха.  Peace

# 377
От играта на Бочко има на някого да са звъняли днес? Имаме сред печелившите, но нямам обаждане Thinking

# 378
Preci, а къде виждаш кои са победителите? на мен не ми отваря победители...

# 379
Попаднах на тази игра преди малко, на тези които ще се включат успех!  Simple Smile

http://i.framar.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D … D0%BE%D0%B4%D0%B0

# 380
От играта на Бочко има на някого да са звъняли днес? Имаме сред печелившите, но нямам обаждане Thinking

На мен ми се обадиха вчера.

# 381
  • при късмета
Току що говорих с Лео, защото доста неща чакам от тях. За тениските от Пепси казаха, че няма такова нещо, да имат нареждане да се доставят по една на адрес. Знаят, че играта отдавна е свършила, но им пращат по малко бройки за разнасяне. Чакат още списъци.
За Шуменско също, имат само 200 заявки за разнясане за сега. И за двете казаха, че получават списъци през няколко дни, но с малко бройки.
Не знам назад кой имаше проблем с получаването на две еднакви награди на един адрес, но няма такова нещо и да настъпва куриерите сериозно.

Даже обясних на момичето, какви и колко пратки чакам от тях и се разбрахме да даде на момчето моите координати и като се съберат всичките да ми ги донесе наведнъж, да не се разкарва всеки ден, пък и аз да стоя вързана. Каза, че ще даде бележката на момчето за нашия район той да се свърже с мен и да се уговорим.

# 382
Preci, а къде виждаш кои са победителите? на мен не ми отваря победители...

# 383
получих смс от Престиж че удължават срока за доставка на слушалките с 20 дни..... #2gunfire

# 384
странно, при мен бутона победители на Бочко не е активен...
Preci, можеш ли да копираш списъка и да го постнеш тук?
  bouquet

успях, видях ги - за съжаление мен ме няма

# 385
странно, при мен бутона победители на Бочко не е активен...
Preci, можеш ли да копираш списъка и да го постнеш тук?
  bouquet

успях, видях ги - за съжаление мен ме няма

Победителите на Бочко Simple Smile
Честито на първите печеливши!
Иван Иванов

Десислава Панева-Маринова

Валентина Тодорова

Мария Качева

Димитрина Димитрова

Величка Георгиева

Венета Василева

Димитричка Тодорова

Румяна Тонева

Силвия Тодорова

Галина Димитрова

Цветана Лозанова

Светлана Симеонова

Татяна Петрова Панайотова

Eleonora Apostolova

Емилия Искърова

Биляна Милева

Мариела Гушева

Верка Лазарова

Силвия Петрова

Радостина Борисова

Яна Монева

Валентина Господинова

Росица Тодорова

# 386
Явно и от Вип оферта четат темата.  Mr. Green
Нали се коментираше, че не теглят победители и играта им е фалшива.
Ето тук са победителите http://www.vipoferta.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC% … -tombola-195.html, дано някой от вас се познае.

# 387
Явно и от Вип оферта четат темата.  Mr. Green
Нали се коментираше, че не теглят победители и играта им е фалшива.
Ето тук са победителите http://www.vipoferta.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC% … -tombola-195.html, дано някой от вас се познае.

Да, да, аз бях подхванала темата къде пишат печеливши  Laughing Определено ни четат, дано има спечелели тук във форума  Wink Аз не съм сред тях  Grinning

Да се похваля спечелих от Етно и Чупа чупс  Blush

# 388
  • София
Да се похваля спечелих от Етно и Чупа чупс  Blush

Ако не е тайна колко кода регистрира за Чупа чупс и с лично съобщение във фейсбук ли те уведомиха? Никъде не пише кои са печелившите и кой колко кода е регистрирал,виждам само моите..  Thinking

И тапетите,които подаряват за 1 регистриран код на мен не ми се отварят.

# 389
Получих мейл на пощата Simple Smile Регистрирах и аз кодове от тези ,които бяха във фейсбук играта - 3 кода регистрирах !

Общи условия

Активация на акаунт