Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 104
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • при късмета
Получих мейл на пощата Simple Smile Регистрирах и аз кодове от тези ,които бяха във фейсбук играта - 3 кода регистрирах !

Може ли линк към ФБ? Аз намерих само страницата на Чупа Чупс с играта

# 391
Получих мейл на пощата Simple Smile Регистрирах и аз кодове от тези ,които бяха във фейсбук играта - 3 кода регистрирах !

Може ли линк към ФБ? Аз намерих само страницата на Чупа Чупс с играта

Само един ден беше играта , в която раздаваха безплатни кодове ( даже мисля, че за няколко часа разграбени бяха кодовете) Сега е само с кода от близалките : ))) Успех  Hug

# 392
  • софия
За играта на Шуменско:
Днес са доставили 2 каси на един адрес. Спечелени са от различни хора, различни телефони. Не е имало никакъв проблем.
btw В промените на правилата нищо не пише за един адрес. Peace

# 393
  • София
Аз регистрих три кода от близалки,но през телефона.През сайта нещо не ми е активен бутона GO,след като въведа кода  newsm78

И на мен днес ми донесоха 2 каси Шуменско,които бяха с едно и също име и адрес.

# 394
  • при късмета
Мерси!

# 395
И на нас днес ни донесоха 2 каси Шуменско Laughing

# 396
Скрит текст:
А може ли да попитам кога ги спечели.  Tiredаз спечелих на 20 ти април и още ми няма касата  #Cussing out

# 397
Скрит текст:
А може ли да попитам кога ги спечели.  Tiredаз спечелих на 20 ти април и още ми няма касата  #Cussing out
Първата беше към 20-ти април, а втората - края на април. Имаме още 2 каси, но те са от миналата седмица и отпреди 10 дни. Peace Ако има значение - ние сме в Пловдив. Сигурно в София по-бързо става? newsm78

# 398
Благодаря много за пълния отговор и аз съм в Пловдив. Еми продължавам да чакам Tired

# 399
За играта на близалките - помня,че имах от безплатните кодове, но нещо не мога да се ориентирам къде са, за да ги въведа?

# 400
Благодаря много за пълния отговор и аз съм в Пловдив. Еми продължавам да чакам Tired
Днес моя приятелка също си получи двете каси Wink Явно и до нас са започнали да носят,не се притеснявай,ще дойдат! Hug

# 401
  • Русе
И аз си получих част от бирата, а и тениската от Rockstar  bouquet

# 402
А от Фанта от какъв номер звънят, че ММ има едно пропуснато повикване и тая някаква надежда?

# 403
  • Варна
От фанта звънят от скрит номер.

# 404
  • Перник
Някой спечелил ли е досега от Барни? И къде изобщо мога да видя печеливши, кога ги теглят, къде ги побликуват, уведомяват ли някак... Нещо започват да ме изнервят и май ще се отказвам аз.

Общи условия

Активация на акаунт