Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 086
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Благодаря много за пълния отговор и аз съм в Пловдив. Еми продължавам да чакам Tired
Днес моя приятелка също си получи двете каси Wink Явно и до нас са започнали да носят,не се притеснявай,ще дойдат! Hug

bouquet

# 406
Някой спечелил ли е досега от Барни? И къде изобщо мога да видя печеливши, кога ги теглят, къде ги побликуват, уведомяват ли някак... Нещо започват да ме изнервят и май ще се отказвам аз.
оф аз регистрирах 4 кода ама нищо не ми написа да съм спечелила, каза ми да продължавам  hahaha hahaha ама на тях много не се надявам в една от предните игри регистрирах сигурно 50 кода и нищо Sick

# 407
Привет, да попитам нещо Simple Smile Как мога да разбера кога се теглят печелившите от Барни, кои са до сега и т.н..никъде в тяхната страница няма инфо? Благодаря Simple Smile

# 408
Попаднах на странната игра на Фрутели - намираш една снимка (определана, която се търси из фб страницата им) и я пращаш на лично съобщение ? И как ще се разбере колко души играят и дали изобщо реално някой ще спечели от тези,които са пратили ЛС ?  newsm78

# 409
  • София
Привет, да попитам нещо Simple Smile Как мога да разбера кога се теглят печелившите от Барни, кои са до сега и т.н..никъде в тяхната страница няма инфо? Благодаря Simple Smile

Ето тук са имейлите на спечелилите книжки и игри.

https://www.barnifarming.com/bg/winners

И аз никъде не виждам да има информация кога и по колко печеливши се теглят.В услвията пише само,че са на седмично теглене. Досега много малко изтеглени ми се струват.

Днес ми донесоха и последните 2 каси Шуменско.Чакам часовник от Туборг и друго за сега няма.
Вчера регистрирах три кода на Чупа Чупс,но и от там нищо. Crossing Arms

# 410
  • София
Моята (на мъжа ми  Laughing) каса бира е с касова бележка от 21.04. Не помня дали веднага съм я регистрирала, но едва ли съм чакала повече от 2-3 дни. Досега не са я донесли.  Sad  Дано сега като помрънках, да се сетят и за нас, че му пресъхна гърлото от чакане.  Mr. Green

# 411

Ето тук са имейлите на спечелилите книжки и игри.

https://www.barnifarming.com/bg/winners

И аз никъде не виждам да има информация кога и по колко печеливши се теглят.В услвията пише само,че са на седмично теглене. Досега много малко изтеглени ми се струват.

нямаме сред печелившите /сефте/ но и аз не откривам информация кога и колко теглят newsm78

# 412
Спечелих си 2 чифта слушалки на Куинс, много съм щастлива, най-накрая. Laughing  Party Страх ме е да питам но все пак . Коя куриерска фирма ги доставя?

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 16:20 от Tan_tan_Tan

# 413
  • при късмета
Донесоха ми наведнъж всички каси бира, спечелени до сега. На различни телефони и на едно име са всички.
Тениските от Пепси, обаче още си ги чакам, куриера каза, че нещо престанали да пращат, а са казали, че не всичко е изпратено.
Вчера спечелихме още една каса бира, с телефона на приятелка и дадохме нейното име, но моя адрес. Надявам се и тя да дойде

От Барни уж четяха пък не реагират по никакъв начин на това, че няма изтеглени телефони. Правилата още не са ги уточнили, а и телефонна връзка с тях продължава да няма.
Пак предлагам да раздадат в темата по един телефон, така или иначе пропуснаха вече едно седмично теглене, че май вече две станаха  Laughing
До тук имам две регистрации за телефон.

Някой назад каза, че от Милка не е спечелил с 30 кода. Аз от 70 имам само одеяло. Да мрънкам ли на другите, че са алчни?  Laughing

# 414
  • Телиш/Плевен
За Барни някой писа, че е спечелил Скрабъл.
Секция с печеливши още нямат, та аз ги търся по стария начин - като ми зареди адреса на страницата, добавям "/winners" (демек https://www.barnifarming.com/bg/winners) и така ми излизат. Peace
И аз имам две (почти три) регистрации за телефон, но едва ли ще ме огрее, пък и съм се наточила повече на Скрабъл. Heart Eyes

В играта на сирене Сердика регистрирах два кода и не спечелих дори един таймер, но пък се надявам на дъска за сирене или на раница за пикник. Praynig Heart Eyes

# 415
Скрит текст:
Секция с печеливши още нямат, та аз ги търся по стария начин - като ми зареди адреса на страницата, добавям "/winners" (демек https://www.barnifarming.com/bg/winners) и така ми излизат. Peace

Joy Joy hahaha hahaha голям си хакер, сега като те прочетат и ще си сменят URL-то  hahaha

# 416
  • Телиш/Плевен
Това го откри една друга потребителка преди мен. Peace Но понеже виждам, че пак се повдига въпросът за печелившите, явно не всички са разбрали тогава и затова го написах.
Те мен няма какво да ме четат, да вземат да прочетат постовете на ма ко, че доста добри идеи дава - и за правилата, и за наградите. smile3508

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 13:00 от Лале в дъжда

# 417
  • Варна
Моята бира от Шуменско също още я няма - първата каса я спечелих на 20.04., а втората - на 07.05. Rolling Eyes

Затова пък днес си получих наградата от Бочко, много са бързи, адмирации за което! Кремчето и лосиона бяха опаковани в целофан и с панделка, отделно имаше и кратко писъмце с моето име на него. Мило ми стана. Party

# 418
  • Перник
И мен ме няма сред печелившите от Барни.
От Лео ми звъняха за доставката на Шуменско, но не бях вкъщи. Сега трябва да слизам до офиса им да си я взема аз. Иначе беше спечелена на 04.05

От Бочко наистина много бързи. И аз ги чакам да ми доставят наградата.

# 419
От Чупа Чупс ме информираха   че печеля портфейл

Общи условия

Активация на акаунт