Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 650
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
На нова бразилия всички награди след края на промоцията ли се теглят?

# 646
Всяка седмица по 500 термоса и 5 екскурзии -продължителност 6 седмици

# 647
Здравейте може ли някой отново да прати линк как се проверяваха печелившите в играта на Барни

# 648
https://www.barnifarming.com/bg/ това е линкът, но не е активен - за печелившите от Барни

# 649
# 650
  • Телиш/Плевен
Днес получих мейл, че печеля книжка от Барни. Ех, няма Скрабъл за мен. Sad

# 651
  • Перник
Спечелилите от Барни какво ви даде за попълване на данните. Някъде пишеше ли телефон да се въведе или само адрес искат?

# 652
  • Телиш/Плевен
Мисля, че само адреса. newsm78 Не ми излиза наново формата, да видя със сигурност, но като че ли искаха имена, имейл и адрес. Peace

# 653

Само един път ли имаш право да се регистрираш?

# 654
Скрит текст:

За барни - това линкче нещо спря да показва печелившите. На мен ми изписа само - имате 7 кода и в общи линии нищо. Някой има ли актуален линк за печелившите.

# 655
  • Перник
Мисля, че само адреса. newsm78 Не ми излиза наново формата, да видя със сигурност, но като че ли искаха имена, имейл и адрес. Peace

Аз това се замислих, как носят наградата? Направо на адреса без предварително позвъняване. И ако ме няма вкъщи какво става? Прибират си наградата обратно ли?

# 656
И аз имам мейл за книжка, Не помня дали попълвах телефон  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ние нямаме звънец, хахаха тъй че как ще ме намерят Naughty
Днес получих още една каса от Шуменско, но от слушалките на Престиж няма и помен........

# 657
  • при късмета
Гранде излагация тази година е играта на Барни. Повече не са се излагали никога. И миналата година имаха неуредици, но успяха да ги коригират. Тази година от излагация на измама вървят. И Монделийз покрай тези, които провеждат играта и не искат да реагират подлагат под съмнение коректността и на другите игри, които организират. Като вземеш предвид и излагацията с бисквити Тук, 2 години подред, скоро и Милка и Нова Бразилия и другите техни игри на там ще отидат. Сутринта видях, че и Своге е тяхна. Те не бяха ли конкуренция, а не под една шапка с Милка  newsm78

# 658
  • Варна
Здравейте на всички,предварително се извинявам ако нарушавам някое правило и ако е така нека админ изтрие публикацията ми.
Участвам в кулинарен конкурс,който приключва днес. Нуждая се от подкрепа,моля да отворите снимката и да я харесате.Благодаря на всички отзовали се
https://www.facebook.com/1001recepti/photos/a.10155618627550230. … ype=1&theater

# 659
Имам регистрирани кодове на Нова Бразилия.  Не разбрах обаче ако тази седмица не спечеля и кодовете ми изгарят ли или участват докато не спечеля. Отделно и мъжа ми е изхвърлил една опаковка с код, та го предупредих, че спечеля ли екскурзия и не успея да отида заради този код, той ще ходи на екскурзия  hahaha  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт