Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 650
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
От Чупа Чупс ме информираха   че печеля портфейл

И на мен са ми изпратили имейл за портфейл Simple Smile)

# 421
честито светлис, и на мен ми трябва портфейл

днес си получих автентичната каса бира и съм много щастлива!

P.S. продължавам за екскурзията

# 422
  • София
И аз излизам в Барни, ама за някаква книжка  Laughing Мейл или смс от тях нямам... С обажданията съм малко сложна, че в работно вр. телефонът ми е изключен  Rolling Eyes

# 423
Някой да има вече от новите чаши на Кока Кола? Същите ли са като преди или нещо по-различно този път?

# 424
От играта на Шуменско спечелих две каси бира, но едната касова бележка я изгубих. Куриера сравнява ли кодовете и изобщо как става получаването?

# 425
От играта на Шуменско спечелих две каси бира, но едната касова бележка я изгубих. Куриера сравнява ли кодовете и изобщо как става получаването?

Сравнява и я иска. Ако си спомняш кога си пазарувала поискай дубликат от магазина, но дали ще се съгласят...

# 426
  • добрич
Момичета,
спечелих билет за концерта на Хулио Иглесиас утре вечер в София. Разменям го за нещо Simple Smile - Трябва да се вземе от радиото. Ако някой го иска да ми пише на ЛС
http://www.eventim.bg/bg/bileti/julio-iglesias-sofia-sports-hall … /performance.html

# 427
На Шуменско и Куинс кой разнася наградите?

# 428
  • Телиш/Плевен
На Шуменско - Лео Експрес. За Куинс не знам. Peace

# 429
Наградите от Куинс ги носят Тип Топ.

# 430
  • при късмета
И днес няма печеливши на Барни.
Май пак ще трябва да организираме акция със звънене в Монделийз
Така е много нечестно, защото аз например имах достатъчно кодове за 2 участия за телефон още първата седмица. Като не ги изтеглиха още тогава шансовете ми се изравняват с тези, които трупат кодовете цели 20 дни.
Не е уточнено и дали са на седмична база или ако не си изтеглен кодовете продължават и за другите тегления.
За какво са направили 2 страници условия, като не пише най-важното?
От утре като ми остане време пак ще им звъня

# 431
  • София
И днес няма печеливши на Барни.
Май пак ще трябва да организираме акция със звънене в Монделийз
Така е много нечестно, защото аз например имах достатъчно кодове за 2 участия за телефон още първата седмица. Като не ги изтеглиха още тогава шансовете ми се изравняват с тези, които трупат кодовете цели 20 дни.
Не е уточнено и дали са на седмична база или ако не си изтеглен кодовете продължават и за другите тегления.
За какво са направили 2 страници условия, като не пише най-важното?
От утре като ми остане време пак ще им звъня

Аз пък идея нямам как ще си получа книжката от тях - мейл нямам, телефонът май те ми го нямат (а и там нали съм по-особен случай)  Laughing Представям си да спечеля телефон и да не ми го дадат...

# 432
  • София
печеливши от Барни Simple Smile

https://www.barnifarming.com/bg/winners

# 433
Отдавна ги открихме печелившите, просто нас ни няма там  Mr. Green
Някой има ли идея дали са изтеглени печелившите на големите награди от Фанта? Дано поне там се видя  Joy

# 434
  • Перник
Мен пак ме няма. Всъщност някой досега спечелил ли е от темата тук?

Общи условия

Активация на акаунт