Дилема...колкото и да е банално

• 15 521
  • 205
  •   1
Отговори
# 45
Аз имам един приятел, които си мисли, че е неустоим за жените и всяка, която го погледне му е навита и се почва - тази как го била погледнала, сервитьорката как му била поднесла кафето...сигурно е хубаво да живееш в подобен свят  Mr. Green

Не е, никак даже  Naughty Чувстват се дори подтиснати от това, че нямат ресурс да ощастливят всички, и че има толкова много жени, които ще минат през живота, без да са се докоснали до божествената им същност  Sad
На мен ми се драйфа от такива хора, независимо дали мъже или жени. Те само с пръст да ги докосне някой, и веднага решават, че този някой е влюбен в тях.

# 46
  • София
А защо девойката трябва да мисли за НЕГОВАТА връзка? И той дали е показал - и с думи и дела - че има такава? Защото, както виждаме, тук в една тема с две-три изречения успя да неглижира и унижи "приятелката си", за три години представям си какво впечатление е оставил за "сериозността" на "връзката" си  Stop

Най-вероятно нищо не е показал нито за връзка, нито за дете. Той и за него нищо не беше написал, а се оказва че е сам родител.
Колко време ще иска го иска след това 24 годишната.

# 47
  • На топло
Стига сте обиждали автора!
Знаете ли какво му е, 4 години тази млада Лолитка да се върти около него, а той мъжът- желязо да седи и да стиска зъби.
Влюбена е, сигурно усеща повдигането на младата и гръд и учестения и пулс, когато се доближи до нея на опасно разстояние.
 Joy
Нищо не разбирате!

# 48
Само се моля да ме треска мене такава закъсняла любов, ни в туй, ни в онуй време.  Praynig Praynig

# 49
  • Пловдив
Само се моля да ме треска мене такава закъсняла любов, ни в туй, ни в онуй време.  Praynig Praynig
Ама каква любов, той сам казва, че няма чувства. Това си е чисто ЕГО, и само това.

# 50
Само се моля да ме треска мене такава закъсняла любов, ни в туй, ни в онуй време.  Praynig Praynig
Ама каква любов, той сам казва, че няма чувства. Това си е чисто ЕГО, и само това.
Ма тя нали го обича.  Outta Joint Outta Joint И на него бая хубавичко му става на душата от това.

# 51
  • Бургас
Авторът беше написал, че тя го търси и му звъни. Историята ми намирисва малко на : той е застаряващ господин с добра професия, някое девойче го е харесало /дали си търси чичко да я издържа и да й купува парцалки; дали просто в очите й е някакъв авторитет - мъж с добра работа и положение; дали е влюбена в него; дали просто си търси поредния, с който да си легне/, на него егото му е хвръкнало, че младо гадже го заглежда и е решил да поддържа пламъка, пардон интереса на девойчето като оплаква злощастната си съдба, че живее с жена, която : не го разбира/карат се постоянно/нямат бъдеще заедно и класиката - вече не я обичам и дори не правим секс.
На мен пък ми е чудно как въпросното девойче бяга подир него толкова време и вече не е загубила интерес  Thinking

# 52
Авторът беше написал, че тя го търси и му звъни. Историята ми намирисва малко на : той е застаряващ господин с добра професия, някое девойче го е харесало /дали си търси чичко да я издържа и да й купува парцалки; дали просто в очите й е някакъв авторитет - мъж с добра работа и положение; дали е влюбена в него; дали просто си търси поредния, с който да си легне/, на него егото му е хвръкнало, че младо гадже го заглежда и е решил да поддържа пламъка, пардон интереса на девойчето като оплаква злощастната си съдба, че живее с жена, която : не го разбира/карат се постоянно/нямат бъдеще заедно и класиката - вече не я обичам и дори не правим секс.
На мен пък ми е чудно как въпросното девойче бяга подир него толкова време и вече не е загубила интерес  Thinking
Той я познава от 19-годишна. На тази възраст момичетата са влюбчиви и лесно се поддават на влияние. Може би тя не е много опитна и за нея той действително е авторитет. Като се позамисля - май излиза, че вината в случая е изцяло на мъжа  newsm78.

# 53
Влюбена, влюбена, колко да е влюбена таз девойка, че да се надява 4 години  Crazy

# 54
Или си е общителничка като поведение и нашия чичак се връзва.  newsm78

# 55
Да, има си навити девойки, които обичат да флиртуват. Сигурно доста мъже ги смятат за влюбени  Crazy

# 56
... Синът ми и приятелката ми се разбират, тя ни помага и подкрепя. Като семейство сме...

Ето тук е истината. Има по-важни неща от това да задоволиш нагона си.

# 57
... Синът ми и приятелката ми се разбират, тя ни помага и подкрепя. Като семейство сме...

+1

+ ако сериозно си загрижен за влюбчивата малка мома, зарежи я от раз /по-лесно ще го преглътне и ще те забрави/ вместо да се виждате и да флиртувате с години

# 58
  • Бургас
Ами важно е. Защото едно са плътски удоволствия за час-два, друго си е да се прибереш у дома и да ти е сготвено, гащите ти да са изпрани и сгънати и домашните на детето написани. То тука дилемата е хем боли, хем сърби. Хем да не изгубим питомното, ама хем и да топнем чушлето и да си почешем егото.

# 59

Ами, дистанцирай се.Казваш, че не си влюбен в нея, защо тичаш винаги, когато ти "подсвирне"?
Сам скачаш в "огъня", после ще "ревеш":"Аййй, опарих се!"

Автора, държа да подчертая, че напълно споделям това мнение, макар че имам тотално различни възгледи от Love! Замисли се, две жени с напълно различаващи се житейски възгледи ти казват едно и също нещо. Може би си струва добре да го обмислиш.

Общи условия

Активация на акаунт