Дилема...колкото и да е банално

• 15 555
  • 205
  •   1
Отговори
# 120
Какви успешни връзки при хора с голяма разлика? Той многократно каза, че не търси връзка с голямата разлика, друго му се иска, но не иска да я лъже. Иска ти се да бъдеш егоист? Бъди, не ти трябва разрешение. Не искаш да лъжеш момичето? Ами не го лъжи, кажи му какво точно искаш. Ама щом нея не искаш да лъжеш, не лъжи и тази, която ти отглежда детето и явно го приема като свое собствено, защото това вече не е просто егоизъм, а чиста наглост и незачитане на нейните чувства. Едната не искаш да лъжеш и нараняваш, ама другата може.

# 121
То отначало никой не тръгва с идеята за връзка. Всички само уж за секс тръгваме. Ама после...

# 122
  • Пловдив
Пиша отново, за да изясня някои неща, за които се чудите. Приятелката ми е на 42 години и няма желание за дете. Повдигнах въпроса пред нея, когато заживяхме заедно, а тя отговори, че вече имаме (моят син). Аз искам още едно дете и не мисля, че вече съм стар за това.
Някой отбеляза, че не използвам думата "обичам". С чиста съвест мога да я кажа само относно детето и родителите си. Обичах съпругата си, но нея я няма. Осъзнавам, че се опитвам да запълня липсата й...неуспешно. Осъзнавам, че не е честно и към двете жени в живота ми. Позволете ми да бъда малко егоист все пак.
Много правилно някои казват, че трябва да се замисля най-напред кое е редно. Редно е синът ми да е на първо място, после всичко останало, знам го. Трябва да проведа честен и открит разговор и с приятелката си, и с другото момиче, прави сте за това. Ще го направя при първа възможност и ще ви пиша как е минало. Но наистина трябва внимателно да преценя кое в случая е най-добро за сина ми и тогава да взема окончателно решение.
Аз отбелязах, че не казваш думата ОБИЧАМ. Чест ти прави, че си откровен. Но все повече се питам - ЗАЩО искаш да си с момичето? За мен, за да си обвързан с някого, а още повече да живееш с него - трябва да има любов. Нима не е така?
Впрочем, ти така си най-нечестен със себе си... не само с жените в живота ти. Аз бих избрала да съм сама, но не и да живея с някого просто за да запълня липса.

# 123
. Аз бих избрала да съм сама, но не и да живея с някого просто за да запълня липса.
Аз пък си  мисля, че поне 50% от хората са в двойка, точно за да не са сами, а не защото се обичат пламенно.

# 124
Точно така е, Morphea.
Човек е социално животно. Страхува се от самотата и разбираемо.

# 125
То ако се търсеше само чувството на пламенна и разтърсваща любов, повечето от нас щяхме да си сменяме партньорите на всеки 6-7-8 години. Тъй де, оная сладка тръпка с меките колене при среща едва ли продължава по-дълго.

# 126
  • Пловдив
То ако се търсеше само чувството на пламенна и разтърсваща любов, повечето от нас щяхме да си сменяме партньорите на всеки 6-7-8 години. Тъй де, оная сладка тръпка с меките колене при среща едва ли продължава по-дълго.
Simple Smile Така е, разбира се, нямам предвид изобщо тази тръпка, това е влюбване и на нашите години (аз съм малко над неговата възраст) е и по-трудно да се случи. Имам предвид обичта, чувството което прави да искаш щастието за човека до теб. Без това чувство, след 1-2 години той пак ще се огледа за нова тръпка...

# 127

Е да, ама съвсем пък ако я няма какво ли остава?

# 128
  • Canada - Montreal
Остават едни хармонични и зрели отношения, при които всеки от партньорите е наясно със себе си и знае какво иска, а не запълва емоционални или каквито там дупки има за запълване.

# 129
Улеле, сигурно е разкъсан автора, само като си представя какво са писали ссф-ките в тая тема.  Laughing

# 130
Улеле, сигурно е разкъсан автора, само като си представя какво са писали ссф-ките в тая тема.  Laughing

Писахме му да зареже дъртата и да скочи на младото. Що, не ти ли харесва?  smile3502

# 131
2>1  Laughing

При рязане, може и да се порежеш.  Mr. Green

# 132
Е, то на тия години не е като на 20. Я кръст ще сецне, я сърцето ще изпуши, я жена му ще го тресне с тигана, за негово добро е  Peace

# 133
Аз пък си  мисля, че поне 50% от хората са в двойка, точно за да не са сами, а не защото се обичат пламенно.
Да, при мен май е точно така.

# 134
Банално, та банално, та пак банално... Whistling Outta Joint Чичи иска да клати нещо младо, ма решил да го обърне на любовна афера... Що не оставиш чичи младото, да не го е яд някой ден, че не си е още с акъла и не знае какви ги върши и да си държиш дъртото, че накрая да не останеш и без младо, и без дърто!!!  Mr. Green hahaha baby_neutral bowuu

Общи условия

Активация на акаунт