ОКТОМВРИйското мъниче поздравява мама с първото ритниче - еп.6

• 28 107
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Добър ден, Crazy
благодаря за топлия прием   bouquet
Аз не помня дали имах линея негра предния път(все едно е било супер отдавна хаха), ама май по-скоро и да съм имала да е съвсем бледа... Иначе моите шефове знаят, нооо... предвид, че бизнесът е семеен е съвсем обяснимо - никак не са уплашени при това  bowuu hahaha. Колегите обаче не знаят, освен тези в стаята, но имахме служебно пътуване извън страната тъкмо като влизах в 4ия, та реших, че не е лошо да им кажа  Blush. Май никой не е е забелязал,макар че според мен ми личи, но пък днес и една акушерка ме питаше за потвърждение, дали съм бременна като ми търсеше резултати, та знам ли  Laughing.
Виждам, че се уговаряте за срещичка вече, но аз май съм твърде нова Blush Blush все още, за в бъдеще обаче с удоволствие бих се присъединила стига да мога Simple Smile
Между другото някой случайно да се следи или мисли да ражда в Майчин дом?

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 12:24 от Irony

# 646
Здравейте, мами. Аз сега ставам, ужас просто с този сън е голяма мъка!ама като си иска организмът....на мен линията ми излезе миналият месец, бледо се вижда, аз съм и с много бяла кожа. Някоя мама спомена за сърцебиене - аз също често получавам, ама си е нормално. Въпреки, че преди няколко дни продължи по-дълго и се притесних.
Irony аз определено съм се насочила към Майчин дом, но засега не съм почнала да проучвам обстойно. Смятам по-натам да отида на отворените врати. Иначе приятелките ми, които са раждали там са били про Дяволов и казват само хубави неща.

# 647
И стискам палчета за всички с ФМ и изследвния днес! Praynig

# 648
Papie, аз вече съм раждала веднъж в Майчин дом, та ако имаш някакви въпроси  Party, аз не, че съм избрала екип де, но поне съм свела избора до 3ма хахах. Отворените врати не са никак лоша идея, трябва да проуча кога има като ходя. Ако не се лъжа (понеже ви чета, ама не всичко успявам да запомня) с теб май сме в един и също ден в Марков за 2ра ФМ Flutter...
Малко съм досадна, ама.... наваксвам....та още едно въпросче - някой беше споменал кошче/легълце, прикрепящо се към родителската спалня, а аз от няколко дни ровя за такова из интернет и намирам все едни доста обемни, дали може да ме ориентирате за марка, магазин...нещо?

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 12:47 от Irony

# 649
Аз съм на 10 юни към 2 май ми беше часа,трябва да погледна Grinning и ти ли си тогава?ако е така супер, ще се видим. Въпроси ще изникнат със сигурност за Майчин дом  Laughing но съм решила по-натам да го мисля. Благодаря ти   bouquet Мисля,че сряда бяха отворените врати, виж на сайта  Wink

# 650
Виж за кошце,легълце и т. н. Аз съм крайно незапозната, нищо не разбирам (първа бременност ми е) и нямам никаква представа кое къде и защо Joy Тук опитните мами ще помагат Flutter

# 651
  • София
Добрютру  Hug
Бях на ЖК днес и.... Изненадааа!! На кръвните ми изследвания излиза, че съм АБ+, а преди години, като съм давала кръв, съм сигурна, че беше АБ-, ще отскоча тези дни до близката лаборатория да проверя тази работа. Накрая ще се окаже, че съм се притеснявала излишно.
Оказа се, че ще пътувам уикенда, та няма да мога да се присъединя към срещата, отсега ви пожелавам хубаво да си изкарате   cheers
Линия на корема нямам, пъпът ми си мирува, коремът едвам личи, не ме разпознават още, а в петък навършвам 20г.с. и още не съм сигурна,че усещам дребното Sad
Айръни, аз съм се насочила към МД, макар "насочила" да е силно казано, не съм правила никакви проучвания на този етап, нито се следя там. Ще видя и аз кога са "отворените врати".
Оф, аз мислех да карам на работа до 45-дневния болничен, но само броя дните и като нищо да го направя 70-дневен  Mr. Green Ем, лято е, все пак!
Успех на прегледите днес, момичета, само добри новини!

# 652
  • В къщурката на хълма на феите
ей това:

съм го виждала на живо в един магазин тук при нас, обаче честно казано марка не пише .. може би ако се поровиш из гугъл, ще намериш необходимата информация .. и аз съм се замислила за една такава, че да си спестя ставането поне малко от малко в началото, докато се нагодим с бебчето, но може би ще дам на майстор да ми я изработи в индивидуални размери .. но не съм го мислила още в подробности ..

# 653
  • София
Това е на babybay:
http://baby-market.net/index.php?route=product/product&path= … mp;product_id=278

Виждала съм и на още една марка, но в момента не мога да се сетя Simple Smile

Fenris, притесних се и аз за кръвната група сега  Laughing Аз преди 2-3 години си бях правила изследване и ми дадоха талонче, та сега всички лекари само ми го снимат и реално никой не ми е пускал да провери така ли е. Ще взема май да си пусна едно изследване пак за всеки случай  newsm78

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 13:20 от goldilocks

# 654
Благодаря mecani , това открих и аз като рових... Babybay е марката  (сега видях, че вече е писано) и струва повече от креватчето, което имаме от баткото, та се чудех за алтернативни и евентуално по-компактни варианти. След повече от година и половина кърмене на поискване, вярвам че това би бил най-безболезнения вариант и за двете страни... baby_neutral
И аз се зачудих сега за кръвната група... не си поисках ново изследване, хм  Thinking

# 655
  • В къщурката на хълма на феите
аз затова обмислям, ако реша да купим такъв модел, дали да не го изработят голямо като кошарка, за да може да се ползва по-продължително време, че тия са големи верно колкото напръстник ..

# 656
Идеи за заглавие от мен:

Щастлива мама череши и ягодки яде, а в коремчето и октомврийчето расте.
Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама октомврийчето лудее.

# 657
mecani, точно и ние сме се спряли на този вариант за легълце. Гледах подобно на Chicco, но то е като меките кошарки. Много ми харесва това, дори е с 50 лв по-евтино. Но трябва да проверя кое е по-голямото от двете, това е 86 см. Моят Георги на 1 годинка е бил 78 см, а на 2 - 89 см. Би трябвало да може да се ползва дълго време.
Skeeter, много ми харесва заглавието за черешките  Peace!

# 658
  • ВАРНА
malachika,  благодаря, че питаш!  Hug Не разбирам много, ща ги покажа на док. като ходя при нея.
Резултатите ми са:
"риск за Даун 1 от 490
риск з Едуардс 1 от 82000
риск за дефект на невралната тръба нисък
възрастов риск за Даун 1 от 710
възрастов риск за Едуардс 1 от 6400
AFP MoM - 0.63
Free - bCG MoM - 1.7
uE3 MoM - 0.96"
 Като си вземах резултатите ми казаха, че е добре да направя ФМ между 19 и 23 седмица и това е. Докторката, която ме следи прави, но си мисля дали да не си запиша час за друг доктор, ей така за успокоение да чуя и друго мнение. Предната бременност не съм ходила на специалист по ФМ, само моята си ме гледа. Тя е добър специалист, но не съм убедена че е сертифицирана да прави ФМ
И ние сме на вълна сладолед и то отдавна, цялото фемили Simple Smile Старая се да се въздържам понякога, че много се лепи тоя пуст сладолед ... Опитвам се да съм по-внимателна с храната, защото много от рано започнах стремглаво да качвам, та се притеснявам какво ще стане до октомври.
mecani, хубаво си се сетила за заглавия. Няма да е лошо, когато някой се сети за нещо да го пише, без значение наа коя страничка сме в момента. Можем да добавим всички преложения в заглавния пост на темата и когато дойде ред за нова да имаме какво да сложим Simple Smile  Wink
Изскачане на пъпа нямам, при първата ми бременност така и не изскочи, но смятам, че това зависи какъв е пъпа по принцип. Моя е достатъчно навътре и не ме притеснява.
Линеа негра не съм имала през първата бременност и за сега нямам такава.

Струва ми се, че все по-ясно започвам да усещам бебето. Даже преди малко, докато ли лежах го усетих на височина около пъпа. Чудя се дали не е рано да е толкова високо  newsm78

# 659
Малиииии, един път да кажат, че си отрицателна, после положителна.....  ooooh! Моята майка се кълнеше, че съм положителна, така знаела. Докато сестра ми не трябваше да ражда със секцио заради плацента превия, а тя е А- и поискаха двама евентуални кръводарители да чакат в коридора на къс пас, недай си боже се наложи кръв. Та реших аз , пуснах кръвна група и излезна отрицателна. Ама стоях вътре при лаборантката и като видях как правят теста паднах! В едни пластмасови ванички, малко прилича на онова пластмасовото за детските боички. Капе различни течности в тях и после от кръвта и там според реакцията каква група си и плюс или минус. Ама ако обърка някоя течност и се сдобиваш с друга кръвна група. Допотопна работа ми се видя де. Майка ми нееее ти си плюс. Та правих пак, че да миряса. Че може преди години , ако е било пак по тоя начин, някоя лелка да е объркала нещо....
За тези легълцо, ако искате да са по-големи не можете ли да махнете едната страна на кошарата и да я залепите да вашето легло?

Общи условия

Активация на акаунт