ОКТОМВРИйското мъниче поздравява мама с първото ритниче - еп.6

• 28 115
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Добро утро! Снощи не можах да ви дочета, но за сметна на това тази сутрин ми стартира много добре с вас  Laughing  Стиснете ми по едно палче. Днес съм на ФМ и нямам търпение да видим всичко как е, защото ранната не я правих. Иначе и аз си похапвам доволно ягоди, но определено черешите ги чакам. Сутрин ям по една Активия пълнозърнеста, а през останалото време ям каквото сме сготвили. Нямам някакви големи предпочитания, но забелязах, че хляб грам не вкусвам. Пожелавам  ви хубав ден   bouquet Kissing Heart

# 631
Добро утро и от мен Simple Smile Аз станах в 9 с аларма, защото ще ходя с една бременна колежка на училище за бременни, ще споделя дали е било полезно и интересно Simple Smile
Сузи, успех на прегледа, дано се върнеш с добри новини  Hug

# 632
а от изкушенията - сладолед на клечка, обвит в млечен шоколад  Mr. Green Бих яла всеки ден по един, но гледам да се въздържам, сега с гърлото ще ми се наложи така или иначе.
Никакво въздържание Mr. Green, ако не изям поне два сладоледа за деня, значи нищо не см яла, а да не говоря, че от края на март съм замрънкала за сладолед .  Rolling Eyes
Едвам издържам вече да излезнат дините, аз по принцип ги обичам, но сегаааааа .......

# 633
Добро утро! Трудно станах, но вече съм на работа. В понеделник ми мина прегледа, всичко е наред бебето расте и докторката изрази предположение, че прилича на момиченце, но каза да изчакаме, за да не стане някоя грешка Laughing
Това за срещата е страхотна идея, но аз още не знам дали ще сме в София, за да потвърдя, ако не успея, надявам се да има повторение на срещата!
Относно хапването, ям си всичко, което ми се иска и ягоди хапвам без притеснение, но съм по-голям фен на черешите и тях наточено ги чакам.

Слънчев ден на всички наедрели коремчета!

# 634
Привет  Flutter
За ставането, ставам рано защото съм на работа .... пппффф....няма да издържа май и юни месец, обмислям там някъде да пусна вече окончателен болничен и така до раждането Wink

Я да Ви питам, на някоя от Вас излезе ли й т.н.линия Негра ли беше не се сещам ??? Аз с миналата бременност имах такава, но не помня кога се появяваше  newsm78 Сега още нямам Simple Smile

# 635
  • В къщурката на хълма на феите
аз и предния път нямах, и сега си мисля, че още е рано, ако изобщо се появи, ама нещо ми се върти в главата, че някъде около 20та седмица се появяваше .. само дето не съм съвсем сигурна Blush

п.с. темичката вече е на 43 страничка, така че нека предложенията за заглавие, да завалят: сега! Mr. Green Mr. Green

# 636
  • София
Момичета, аз отдавна се каня да питам за изскачането на пъпа. Не знам защо изпадам в див ужас, като си помисля за това, какво ще е усещането, няма ли опасност да го закачам..... и непрекъснато се гледам. Моля вече раждалите да споделят, нали не е страшно?  Embarassed Може да ви звучи смешно, но аз от това се притеснявам повече, отколкото от раждането...  Blush

# 637
Аз все още нямам линия на корема, с предишната бременност имах. Относно пъпчето няма страшно, прибира се след раждането. Аз в момента имам пиърсинг и вече леко е изскочил напред. Но все още не мисля да го махам, не ми пречи Wink

# 638
  • Сливен
Голди, ама това не е страшно - моят вече е изскочил, просто си е грозен, няма да го закачаш споко  Hug
За линията не знам кога точно се появяваше, аз първия път имах, втория път - май не, не помня  newsm78, сега нямам още.
Аз казах вече на шефката - представяте ли си то половината вече мина, исках да кажа първо на нея, все пак ми е шеф, но беше 1 месец в отпуск и така се забавих с казването, после ще кажа на колежката ми по стая, тя пък сега е в отпуск, а бе не мога да ги улуча  Laughing Мен всъщност нейната реакция много ме притеснява - защото не обича да остава сама, изпада в ужас че няма да може да излезе спокойно в отпуск, ама това тя си го прави, и аз бях малко повече от година сама, но си излизах.
Днес бебето е много активно, още от снощи започна, чак на моменти ми е едно некомфортно, защото все още е ниско. Но му се радвам, че ме известява, че е добре.
Хубав ден  Hug

# 639
Рокси, как не са те разкрили още Simple Smile Мен отпреди няколко седмици започнаха да ме разпознават колежките, хем не съм с много голямо коремче  Blush

За срещата уикенда най-вероятно няма да успея, но ще потвърдя допълнително  Flutter

ShikeR, чакаме отзиви от училището  Peace

Иначе и аз днес съм на ФМ, дано всичко е наред  Praynig

# 640
При първaтa ми бременност линеa негрa се появи около седми месец. Но според мен дaли ще имa тaкaвa и когa ще се появи зaвиси от пигментaциятa нa кожaтa. При по-тъмните кожи мaй се появявa по-рaно. Aз съм с много светлa кожa.
Пъпa също не е зaдължително дa изкочи, моят не е изкaчaл, кaто гледaм и сегa нямa дa изкочи, мисля че пaк зaвиси от формaтa му по принцип Wink

# 641
Роксана, ти много рано ди казала н шефката Joy, пък интуя хора кьорави ли са. Мойте шефиве ги осведомихмоще начлото на април и при мен проблем е че трудно ми се нмира заместнук /поне в Пазарджик/, а след катонго намеря трябва да с изпрати на обучение ибпосле да му се даде дистъп до специализирана сисътема. Та и заради това казахбот рано н шеф, та даже му и заявих срок до края на май да сме намерили.
Оффффф само да дойде нов човек и си бия шута. Мислех да работя до края н юли ама май няма да я избутам, изключително разсеяна съм, кисела, едвам ставам сутрин, цял ден се прозявам и като прекаармносем часа на стол и вечер сами гледам д се докопам да легна.  Rolling Eyes а дъм само в 5 месец и не ми тежи нищо. ooooh!

# 642
Момичета, да ви се похваля Simple Smile Чакам превод на болничните днес за периода 12.04-12.05. Много бързо са започнали да действат тези в НОИ, чак не е за вярване. Болничният ми е предаден на 05.05. Така,че който очаква изплащане на болничен, ще има превод всеки момент   Nature Sunny

# 643
  • В къщурката на хълма на феите
и аз едва преди 2 седмици си признах, ама моя шеф е 2500км от мен Mr. Green просто исках да мине БХС-а и ако там всичко е наред, тогава да уведомявам, че с типичната си немска педантичност, още от сега трябва да си планирам майчинството, връщането на работа и т.н., тааа веселбица си е .. но аз като цяло никога не съм се притеснявала да уведомявам за такова нещо, чужденците имат различен тип мислене по въпроса за излизането в майчинство и пр. .. за щастие не са като наш'те бунаци, дето като им кажеш, че си бременна, все едно ги уведомяваш, че си диагностициран с чума #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 644
Здравейте, момичета  Peace!
За срещата, ако искате откъм Лиляна Димитрова, защото там е дървеното заведение с картофките и детския кът.
Мойто си е вкъщи, защото е с хрема и кашля. Мисля, че до неделя ще се оправи.
Хубав ден на всички  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт