ОКТОМВРИйското мъниче поздравява мама с първото ритниче - еп.6

• 28 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Хахаха, да! Исках да спестя думата ама кво се лигавя и яз. Mr. Green Дребния ми лепна още един вирус..

# 616
  • ВАРНА
mecani, разсмя ме с "кучето на павлов", чак си представих влажния ти поглед  Joy
Круши, сливи, киви и топла водичка с мед не ми влияят. Изпила съм едно шише Лактулоза, и пак ефект от дъжд на вятър.
А пък мляко с ориз ми се яде сигурно поне от седмица и все не се решавам да направя.  Rolling Eyes
Нат, гъбички и аз имам. Док ми изписа друго, нещо с "М" беше, ама не съм го взела още.  Rolling Eyes
denise78, бързо да оздравяваш  Hug и го давай по-ведро, нали знаеш, че нямаш нужда от негативни мисли   bouquet
Papie, относно изплащането от НОИ, изплащат ги така, защото изплащат за календарен месец. Моите болнични са така, първия е от 14.04 до 13.05 и на 30.04 си получих обезщетението за дните през април, майските още ги чакам ... гадна работа са ...
roxanna,  съгласна съм с теб за болничните. И моята информация е такава  Wink
Irony, добре дошла  Hug
mecani, сина  ми е роден на 23-ти януари. Не е бил проблем за мен ходенето по улиците. И бях почти пингвин  Joy
Лека нощ   bouquet

# 617
Денис, не знам при вас дали има дренки  Joy Но от малка знам за компот от дренки. Вода с лимон също помага.

# 618
Хммммм има май едно дърво наблизо ама то не е ли рано за тях?  Ще го прослушам утре това дърво, дано не ми се скарат, че бера дренки. Тук за красота ги гледат. Само аз ходя из гората за ядливи кестени например. Гъбите покрай пътеките и тях за красота ги държат, не берат да ядат. Ако искат гъби от магазина. Брането на дренки ще е жив вандализъм.  Joy

# 619
Заплаши ги, че ще клекнеш под дренката иначе  hahaha

# 620
Ох момичета така ме разсмяхте ... Grinning Grinning

Едните ви чета проблем със запека, другите с разтройство, а и Мецани ме довърши с тея пингвини

Денис това за оцета и аз го знам, сухари, маслини, сиренце осолено....солетки,много  неприятно за АБ, обаче няма как , стискам палци бързо да се възстановите с малкия.

Момичета , съжалявам , но и аз ще пропусна тази среща, ще пътуваме, че сме на Бал..  Laughing, а и на връщане трябва да минем да вземем на ММ на сестра му колата, че нашата в понеденик най-края влиза в сервиз за щетите след градушката.

Чета ви аз за ягодите, а познайте с какво се натъпках преди да почна да ви чета  Mr. Green Mr. Green

Шмокси дано те изпишат вече, да се прибереш вкъщи  Praynig Hug

Irony добре дошла   bouquet и аз имам момче на 5г. и очаквам момче Simple Smile

Оф и аз много забравям, та си вървя постоянно с тефтера  Crazy

# 621
  • София
Denise, дренките зреят наесен около края на август и септември, но наистина компота помага много. Водата с лимон също е вариант, чувала съм че чаят от шипка много помага, но не дъм пробвала:)
Аз да се оплача, отвисях си 2.5 часа пред кабинета за ЖК с още няколко майки, лекарката така и не я дочаках- беше в операция, която се усложнила. И така прегледа ме акушерката доколкото можа- кръвно, килограми, мерки на корема .. Аз не съм очаквала много повече от лекарката, но поне исках да ми види резултатите от късния бхс.
Все пак питах акушерката теябва ли да внимавам с някоя храна, каза ми че като съм бременна не съм болна и като ми се ядат ягоди мога да си хапна 😃 и също каза, че мога да си боядисвам косата и да си направя кичури 😀
За срещата, предлагам неделя преди обедно- като се наспим, в Заимов. Например около 11-11.30. Какво ще кажете? и също да уточним на кой вход да се чакаме - от към Театър София или откъм Лиляна Димитрова Simple Smile

# 622
Шикерче, проблемът е изобщо да стигна до дървото. Прекалено дълъг преход без WC ще е . Нищо , че е през 3 къщи.  Joy Хайде поне но вас ви желая лека нощ!   bouquet Верно на есен бе! (Да не кажете на някой, че съм расла на село и не знам кога зреят дренките,ей! ) Embarassed

# 623
Денис, ММ е с много изнежен стомах и когато нещата се влошат взима чаена лъжичка кафе, сурово. Винаги е пресичало "бързоклека" Simple Smile
Относно плодовете също съм на мнение, че се изграждат антитела, но това не значи, че трябва да се уливам. Хапвам си всичко, с мярка.
Дездемонка, Еос, какво стана с резултатите? Моите са готови, но нищо не разбирам Simple Smile

# 624
  • София
Миии и моите ама и аз не разбирам а лекарката не се появи днес да каже.. Но в клиниката, където си правих бхс ми каза лекаря, че ако резултатът не е добър ще ме потърсят за допълнително издледвания. Досега не са се обадили, иначе чета някакви комбинирани резултати от първия и втория бхс, запосани най долу ма листа и пише че рискът е мн нисък Simple Smile
Лека нощ от мен💁

# 625
Добро утро, момичета Simple Smile Днес съм от ранобудните и изкукуригах в 6:00 сутринта Grinning Няма заспиване...А и бебка е будна в момента, прави сутрешна гимнастика Simple Smile След малко ще вляза да взема един душ и да се оправям за работа. Нещо доста ми се вие свят, явно кръвното ми е ниско.Ще го преборим с айран и лека закуска Simple Smile
Иначе нещата при мен се нормализираха-нямам запек или растройство.Хапвам си с удоволствие от всичко, което ми се яде.Кофтито е, че ме почна едно сърцебиене, дори докато лежа. А и забелязвам леееко подпухване на ръцете и краката.Не ям много солени храни, пия доста течности и ще видим. Прекрасен ден ви желая Simple Smile
За срещата-искате ли при Народния?Другия вход не знам къде се намира.Ако има мами от Люлин, искате ли да тръгнем заедно?

# 626
добро утро на ранобудните Simple Smile аз рядко пиша, но пък винаги ви чета Simple Smile
идеята за срещата е страхотна, но и аз няма да успея да се включа.тъй като в петък ще подписваме с моят бъдеш мъж, а в неделя заминаваме на екскурзия до Лондон. Дано с полета всичко е наред. Двама доктори ми разрешиха, ама аз съм малко паника хаахахах Simple Smile
относно ягодите- аз друга година въобще не хапвам, а сега само да ги видя и се нахвърлям като вълк, а черешите чакам с нетърпениеее Simple Smile

# 627
  • София
Добро утро! Как сте днес?
Denise, ще ти кажа аз как лекувах сина ми преди 2 месеца. Лечението ми го каза лекар с практика 40+ год. Оризова вода няколко пъти на ден, през 2-3-4 часа. Вари се само дозата, която ще се поеме в този момент, например 1с.л. ориз в 1ч.ч вода. Никаква захар, мед и др. сладко. Повече вода. Добре е докато симптомите отшумят да се ядат сухари с изкиснато сирене или препечени филийки. Дренките и шипките може на чай без подсладител. Когато вече всичко е наред се включват печени картофи, ориз, леко месо, банан, ябълка. На детето бяха предписали биогая, но не знам дали при вас има и дали може да се приема при бременност. Бързо оздравяване.
Момичета, много хубаво сте се сетили за среща, аз този път ще пропусна, защото ще съм в провинцията, но за другия път ме бройте.
Аз ям от всичко, което ми се яде, умерено. Предпочитам плодове и зеленчуци. Ям и сирене като разпрана, а преди това не поглеждах.
Наде, приятно пътуване. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред.

# 628
Аз снощи бях на гости и уж беше топло и вратата на терасата беше отворена, но ето днес се събуждам със запушен нос и болки в гърлото. Пия чай от джинджифил и се надявам бързо да мине и да не прерастне в повече.

Ягоди много хапвам, почти всеки ден, защото са страшно полезна храна, но гледам все био да ги търся, че са една от най-замърсените с химии храни по принцип. И много кисело мляко ям напоследък, а от изкушенията - сладолед на клечка, обвит в млечен шоколад  Mr. Green Бих яла всеки ден по един, но гледам да се въздържам, сега с гърлото ще ми се наложи така или иначе.

# 629
  • София
Добро утро!

Denise, аз от малка за такива проблеми гълтам 6-7 зрънца чер пипер. От майка ми го знам, никой не ми вярва, но на мен винаги ми помага  Simple Smile

Аз за 11-11.30 в Заимов съм ЗА с две ръце, ама някоя по-запозната с местността мама да каже къде.  Simple Smile

Софи М. , хайде заедно да тръгнем! Аз съм нова в онази част на София и транспорта не ми е много ясен за пеша  Embarassed Иначе аз се чудих, дали да не взема колата, пък тогава ще си се возим заедно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт