ОКТОМВРИйското мъниче поздравява мама с първото ритниче - еп.6

• 28 104
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Нашето легло беше това на Бертони, което е и кошара и юношеско в последствие, та сега си мисля да долепим само кошарата до нашата спалня, като регулирам височината на матрака и може да махна решетката, а чекмеджето да го обърнем към срещоположната страна, да гледа към гърба на леглото и така да го ползваме. Ще видим татито какво ще измисли.
http://www.novobebe.com/bertoni-lorelli-detsko-transformirascho- … s-d-b-rozovo.html
Малко по-надолу в линка има галерия и снимки на разглобеното легло на кошара и юношеско.

# 661
Това с обърканите кръвни групи е ужасно...
Май все пак ще погледна и тези легълца,  Whistling, а уж си мислех, че този път почти нищо няма да купуваме... вече се заглеждам по столчета за кола, ергономични раници/слингове, легълце...  Outta Joint    Thinking + дрешки и одеялца, заради различния сезон, а съм едва в 4ия месец ...  Outta Joint

# 662
  • София
Момичета, някой може ли да ми каже как е графика на д-р Ганева, че днес реших да си пусна ПКК, така и така пусках хормони, и нещо не ми харесват резултатите, та мисля пак да се натреса без час при нея  Whistling

# 663
Голди, аз имам записан час за ЖК при нея утре в 12:00. Доколкото си спомням, утре е от 10 до 14 часа. Ако искаш и имаш възможност, ела. Тъкмо да се видим Wink

# 664
Момичета, някой може ли да ми каже как е графика на д-р Ганева, че днес реших да си пусна ПКК, така и така пусках хормони, и нещо не ми харесват резултатите, та мисля пак да се натреса без час при нея  Whistling
Понеделник от 9 до 14ч.
Вторник не преглеждa
Срядa от 14 до 18ч.
Четвъртък от 9 до 14ч.
Петък от 14 до 18ч.

# 665
Добър ден някой по назад спомена Био Гая да може да се употребява през бременността аз я пих за подсилване на имунитета също се изписва и при прием на антибиотици да регулира чревната флора.
За кошарка този път искам да взема по малка и от двата края да е решетка,че миналия сега на каката е от тези дето стават легло и бюро и е доста огромна не можах да я сложа до леглото и спеше като бебе в платнена кошара бях отрязала мрежата за да мога да пъхам биберона без да ставам и за да я виждам  Laughing Laughing Laughing после си я заших  Naughty

# 666
  • София
Благодаря, момичета  Hug

Софи, аз сигурно утре ще отида, но ще е сутринта, че да не закъснявам много за работа, та едва ли ще се засечем. Но в събота със сигурност ще се видим  Peace
Irony, сега обърнах внимание какво си написала - това че си нова, не значи, че не си добре дошла на срещата, стига, разбира се, ти да искаш  Wink

# 667
  • София
Момичета здравейте,
стискам палци за всички, които днес ще ходят  на прегледи Simple Smile Peace
На мен вчера ми изписаха да пия Пренатал от следващата седмица (т.е. от 18 седмица), като ми казаха 20 дни да пия, 20 дни да почивам. newsm78
Някоя от вас пие ли пренатал? и така по схема ли се пие?

За срещата - аз съгласна да се видим в неделя, в Заимов, откъм Лиляна Димитрова Simple Smile А как ще се разпознаем? Макар че на мен отдалеч ми стърчи шкембака вече..направо не мога да повярвам какво се случи с мен  #Crazy #Crazy newsm78 newsm78

# 668
Не мога да намеря време да пиша. Тъкмо наваксам с четенето и времето ми е свършило. С малкия постоянно сме по разходки, вечер и ММ се включва. На обяд докато той спи, аз все имам да правя 100 неща. А колко чакат да им дойде времето... След този ремонт ощене мога да наместя нещата, а едната стая е зарината с багажи и е като склад. Само чака да й дойде реда.
Моя пъп вече започна да изскача. С първата бременност се случи доста по-късно, но сега и коремът е по-голям. Предния път ме наболяваше, а на няколко пъти наппаво си беше ужас. АГ ми каза, че е нормално да наболява.
Колички избрахте ли си? Знам, че някои бяха казали, че ще си ползват от предишно дете. Да не се повтаряме Simple Smile ама пак ще я върна темата, че аз усилено се оглеждам.

# 669

Eos аз пих пренатал, но не по схема а всеки ден по 1, от първия ден на констатацията на бременността ми. Казаха ми, че са комбинирани витамини + фолиева киселина, като влязох в 4 месец ги спрях по препоръка на АГ-то, защото съм качила 6 кг, а от тях се качва още.

# 670
  • София
Олеле че то накъде да се качва повече..дотук съм 7 кила отгоре..изобюо не искам да ги пия честно казано Sad ама пусто съобразяване с лекари.. #Crazy

# 671

Щом ще ги пиеш по схема може да не се качва много, сега няма да мислиш за кг, а за бебо :* и аз бях +6 преди месец, да видим на 21 какво ще покаже "моят приятел" кантара "моля по един" Joy Joy Joy

# 672
Хахахахах ivanova90 "моля по един "  Joy
Беби е най-важно! Но много се радвам,че на топло ще можем да носим по-широки рокли,че зимата не знам в какво бихме влезнали hahaha
За срещата няма да имам възможност,дано следващият път да успея.  И двете предложения за заглавия ми харесаха, но повече това за черешките  Embarassed

# 673
  • София
хахаха аз вчера като се качих на кантара и той вика "втория да слезе"  Joy Joy Joy Joy

# 674
  • ВАРНА
hahaha Разсмяхте ме с кантареВ Simple Smile
ПП: добавила съм предложенията за заглавие в първия пост  Wink

Общи условия

Активация на акаунт