С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 35

• 33 815
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

И още от Юлия   bouquet
Може би и тя като мен няма скъпи хора около себе си и пише в  Туитър за любимия и актьор Hug

# 181

Всеки от нас си има любим филм с Джансел .
Аз харесвам всичките му но не мога да забравя ,че го открих като актьор и човек  в "Пленителката на сърца"

# 182
# 183
# 184
 Rolling Eyes  Феновете на Джансел тази вечер са в очакване на негова снимка  thumbsup  от дерби мача на Галатасарай и Бешикташ   football

zainab elçin @zainab_cansel  ·  1h 1 hour ago
Hadi cansel biz periscope istiyoruz 🙏🙉
#Periscopeistiyoruz #Periscopeistiyoruz #Periscopeistiyoruz #Periscopeistiyoruz @cansellelcin
В превод с  google  :  Хайде Джансел искаме перископна .

# 185
Дайче чакаме   и се обърках -тази от сега ли е  newsm78

Като подстригване -Да ,но с това шелче ходе винаги когато е на мач Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 186
Себи   Hug  стари са   smihesorry 

# 187
   Е , ще чакаме още малко .
Мисля ,че ще е брадясал Той на мачове си почива от бръснача Wink Laughing Laughing Laughing

# 188
Добро утро! Hug Hug Hug

Успешна нова седмица!  bouquet Hug Heart Eyes

# 189
Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes  bouquet

Така и не дочаках до момента нова снимка  от снощи с Джансел.
Оставам с надежда  ,че ще се появи по-късно днес.

Приятен и успешен ден  bouquet

# 190

Има нов текст  с името на Джансел ,но аз не мога да го преведа с Гугалчо Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 191
 wavey  Добро утро и приятен ден  wavey

Снежи   Hug  благодаря    bouquet

Себи   Hug  все още сме без снимки на Джансел от дербито снощи   #Crazy  може би ще разберем и защо ... newsm78  ще чакаме ...   Crazy

Има нов текст  с името на Джансел ,но аз не мога да го преведа с Гугалчо Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Rolling Eyes  Това се оказа, че е една от многото предишни публикации за Джансел   Heart Eyes  от 11 май 2011 г.  YÜKSEL AYTUĞ в "Sabah"  Peace  и интервю с него от мача със знаменитостите на Турция  football  в който Джансел получи и аркада на веждата си  smile3556
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2011/05/11/topcelen
YÜKSEL AYTUĞ  
Topçelen!
                                  CANSEL Elçin                                        

И ... нескопосания превод на  google ... в спойлер, разбира се  Embarassed
Скрит текст:
Topçel това!
Аз ще пиша, тъй като миналата седмица, един вид възможност не го направи ...
Формула 1 пилотен мач на Турция със звездите Cansel Elçin е сред известни имена.
Гледах с отворена уста.
Лошия късмет беше откриването сблъсък на Ugur Meleke във веждата .
Това беше набързо първа помощ до края .
Мислех, че той мислеше за снимките на ПС . "Не се притеснявайте," каза той. "Ако се вгледате в ...  newsm78, сценаристите ще добавят една бойна сцена в този епизод и той завършва!" Разсмяхме се ...
Cansel Elçin ...
Нестабилен, наивен, много романтичен, нали знаете, трябва да се каже малко "чуплив" е неговия герой /м.б. Мурат оджа  Heart Eyes/. Футболът не е от вида топка в ръка, който е подходящ за актьор.
Елате и вижте, че когато е на терена е съвсем друг човек.
Звездата от gonulcelenr, с техническия директор , в сърцата на мениджърите на клуба, голям шанс за TV индустрия ...
Wink  Ето снимки от този мач на Джансел   Peace Laughing
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.241551839209354.66367. … 064186&type=3

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 11:19 от dai4e

# 192
Здравейте Grinning Hug Laughing Laughing
Biz çok mutluyuz, heyecanlıyız merakla #melekleritasiyanadam filmimizi izlemeyi bekliyoruz🎬🎥❤ sizinle

И превода на  smile3530  Ние сме много доволни, развълнуван ми любопитство

# 193

Дайче wavey

Може би преводът има нужда от редакция hahaha hahaha hahaha

Но тук става нещо сериозна Thinking Thinking Thinking

# 194
 Rolling Eyes  И тази снимка също е сложена във ФБ за новия филм на Джансел   newsm78

Cansel Elçin'in yeni filmi ... Melekleri Taşıyan Adam (2015)
Angels' Shepherd , #Angels'Shepherd

Общи условия

Активация на акаунт