Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 11

• 145 048
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Вчера купих "Сладоледена реторика". Младежът я прочете веднага. Два пъти  Simple Smile Горещо я препоръчвам!

# 76
  • Sofia
Купували ли сте книга от тази поредица, да ме осветлите колко са големи децата?

# 77
  • у дома
Купували ли сте книга от тази поредица, да ме осветлите колко са големи децата?

Ние сме я взимали от библиотеката-не знам колко са големи героите,ама дребен я чете миналото лято-в момента не е у нас,за да го питам по въпроса за възрастта...

# 78
  • Sofia
Светле, ако го питаш до довечера, ще ми свършите работа.  Hug
А впечатленията му имаш ли? Simple Smile

# 79
  • у дома
Светле, ако го питаш до довечера, ще ми свършите работа.  Hug
А впечатленията му имаш ли? Simple Smile

Ами следи си я и търси новите-заточен е за малко при майка ми,защото Оги  още не е завършил и му пречи ,питах го по телефона,но ние следим всичките поредици на Фют и не можа да включи коя е тази...Във вторник ще идем до библиотеката и ще му я покажа и тогава ще му светне  Hug Между другото питах и големия,ама отй рядко вече признава книга под 200-300 стр,та каза,че тези ен ги е чел Joy

# 80
  • Sofia
Ще импровизираме утре значи. И да ми се види за "изчакване", ще взема първата книга вероятно. Има какво (и още как ) да чете докато изчака. Simple Smile

# 81
  • у дома
Ще импровизираме утре значи. И да ми се види за "изчакване", ще взема първата книга вероятно. Има какво (и още как ) да чете докато изчака. Simple Smile

Аз поредиците на Фют ги намирам за ценни,първо,защото шрифта е хубав за начално четене и второ увличат децата да четат...Ама пък текста не е чак толкова върха на художествената литература,за да ги имаме всичките,та в този дух съм искрено благодарна,че повечето ги има в градската библиотека.

Аз получих днес от езоната тези
- от дебелите книжки е...
- две книги са...

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 18:05 от svetlaem

# 82
  • Sofia
Хм, размисляш ме Светле, току виж вместо да купувам от въпросната поредица отдем до столична детска библиотека и ѝ направим картон на щерката, че кварталната ни (дори образцова) не може да се мери с нея.  Thinking

# 83
  • у дома
Хм, размисляш ме Светле, току виж вместо да купувам от въпросната поредица отдем до столична детска библиотека и ѝ направим картон на щерката.  Thinking

Най-добре ако питаш мен  Peace Ако искаш непременно да вземеш утре нещо ново и не сте взели новата за Падингтън вземете нея  Hug

# 84
Честит празник на всички дечица!! Много щастливи, здрави и игриви да са! Hug

Аз вчера правих поръчка за себе си и уж нямаше да има повече книги за днес, но добавих още няколко:

Светеле, честити книжки, и аз съм си харесала "Бабата бандит" и Силви и Бруно", но за по-натам. С Падингтън моята щерка не пожела да продължи след първата книжка, но четем с малкия.

# 85
  • у дома
На Силви и Бруно им се чудя мнооооого отдавна-даже съм питала в темата,но никой не даде отзиви и аз реших да ги поръчам да не зачезнат като други,за които съм се чудила,тоест да изчерпат тиража си Peace Даже в интерес на истината мислех,че съм поръчвала първата,но така и не я открих и пуснах и двете,ако излезе от някъде ще я подарим едната на библиотеката.

# 86
  • Sofia
Нашите днешни придобивки:

# 87
Моренка, гледах книжките на Сали Гарднър, пиши как са. Hug Дъщеря ми, струва ми се ще ги е надраснала, но да си знам за дребния по-натам..

Въпреки книжките, които получиха, не минахме и без още една по време на разходката ни днес, макар че то и не е точно книга:

# 88
  • Sofia
Сиси, като добием впечатления - веднага.  Hug
Иначе и нашите са от днешната ни празнична програма. Отделно в подаръците има... много книжки.  Simple Smile

# 89
  • Sofia
Поръчах и нямам търпение да я дочакам...

Искам с нея да се запознаем с Мария Грипе, защото съм набелязала и останалите ѝ книги.

Общи условия

Активация на акаунт