АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 390
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Моето момченце се мести из цялото легло и не го виждам да спи на възглавница.
И той много обича АМ - пийва сутрин и вечер и не мисля да му го спирам скоро, освен ако той не пожелаее. Даже до преди 1-2 седмици пиеше и на обяд.

# 181
Марки така и не хареса адаптираното мляко. Прекратихме кърменето на 1 година и 2 месеца. Не харесва и вкуса на прясното мляко. Замени сукането с вода и бисквитки. Отделно всеки ден яде кисело мляко и сирене.

Не спи с възглавница, върти се толкова много, че няма никакъв смисъл да слагам. Не иска биберона от 3-месечен:) И на гърне не иска да седи. Кара си с многократните пелени вкъщи и еднократните навън. Расте като гъба...

IMG_8454_1 by Anna Pekunova, on Flickr

# 182
Здравейте и от мен. И Дани пие АМ по 2 пъти. Мисля към 1.5 год. да го заместя с прясно краве. Без биберон не може да заспи, за жалост, а и през нощта като се размрънка си го слага сам и пак заспива. Баба му успешно го научи да прави работата на гърне, дори и казва, когато иска. През деня е без памперс.

# 183
Ние сме с отварянето на очите навън и така до към 19ч. От две седмици сме без памперс денем. Отбелязваме днес 3ти ден изцяло сухи ,без да се напишка. Не иска сам да си казва,просто аз налучквам. Биба смуче. За мен тя сега е по-малкото зло. Постоянно пипа-пръст,пясък,всякакви мръсотии,а няма как да го мия през 2 мин,няма как и все "не" да му повтарям,защото опознава света и всичко му е интересно. След някой и дриг месец ще му мисля как ще се отучваме от залъгалката. Всъщност той денем не я търси,нп вземе ли да спи си я иска.
Оlech-ka,абе прати я тази баба на гости да научи и моето диване да казва кога иска да ползва гърне  Laughing

# 184
Olechka, браво че си казва детето.  Heart Eyes
Аз тъкмо реших да пробвам без пеленките и той започна да бойкотира гърнето. Не всеки път, но взе честичко да се случва. Днес два пъти не поиска да седне и се изпишка на паркета.

# 185
Здравейте,

Залъгалката я отказа без никаква драма. Катови чета се сещам, че от седмица не съм му давала. И баба му има пърст, тя е против и през деня не ев употреба. Възглавница- взех, мемори пяна, много тънка за 0+ . Постоянно го намирах върху обиколниците заспал и от месеци спи с нея. Гърне ползва, но  не казва, налучкваме. АМ - сутрин и вечер му давам. Не мисля да го спирам, защото това е единствената му   течност. Упорито отказва вода и всякакви течности.

# 186
  • elhovo
Добро утро! Май наистина има нещо вярно че не можем да се вредим тук от излизанията....да ви кажа аз АМ го спрях на 1г.и 1м. Но през този месец съм й давала няколко пъти докато ми свърши кутията и край ...вече ядем мадцичките от кухнята а за събота и неделя и приготвят нещо аз. Биберон не ползваме откакто се е родила ....Simple Smile
И да се похвалим....изби ни кътник,след застоя от 3 мес. си имаме вече 9 зъбчета.
Лек ден на всички и приятни разходки!

# 187
Мамчета, държавна дк сама в района на адресната ми регистрация ли мога да взимам?

# 188
  • София
Смятам, че няма проблем в коя ДК ще се запишеш. Поне аз така си мисля, защото взимам от Западен парк, а се водя Връбница Wink

иначе на малкия мин. седмица му изби кътник, като пропусна осмия и кучешките - пълно мазало  ooooh! пак с хрема, мрънкане, а на всичкото отгоре днес - червено му е ухото.. та се капем и там Simple Smile
Биберон сега особено заради зъбите и през деня доста често използва, а млякото вечер даже не съм се опитвала да му го махам.. на фона на преди колко често се купуваше, за сега АМ не ми пречи на бюджета Wink

иначе не се спираме по цял ден, днес му беше първото возене в рейс хихихих не си затвори устата, само закача с хората, а те му се връзват ... скица

# 189
  • elhovo
браво на вас,Аничка!
и ние бяхме с Т от четвъртък до вчера сутринта последно 37.2 и край...заради кътника,иначе ми вдигаше само следобедите и то по 37.8 ни повече ни по малко.изкарахме късмет че нашето педи беше дежурна че я закарахме в събота да ни види гърлото но няма нищо каза Simple Smile та успокоих се де но пием антивирусни капки (които хич не са хубави,но.....още 4 дни ще се наложи). тея зъби голямо тегло...и на обяд не искаме да хапваме,с 1300 зора по 5 лъж.мъки.....не ми се мисли на кучешките как ще сме Sad

# 190
Поставихте ли ваксината за шарки? Как се прие? Спирате ли определени храни около нея? мисля да прескоча яййцето този ден  Rolling Eyes бебчо винаги вдига Т и гледам да го щадя.

# 191
Поставихте ли ваксината за шарки? Как се прие? Спирате ли определени храни около нея? мисля да прескоча яййцето този ден  Rolling Eyes бебчо винаги вдига Т и гледам да го щадя.
Предполагам тази, която е рубеола, морбили и заушка?
Ние я сложихме. Нямаше реакция, но той по принцип няма.
Ниа, вие много предпазливо го давате. Това сигурно е хубаво. Аз, откакто детето стана на 1 г., ми падна едно перде пред очите и започнах да му давам всичко, стига да не е пържено.
На вас дадоха ли ви направлеие за кръв и урина, когато станаха на 1 г.? На нас не, но си мисля, че док просто забрави, а и аз пропуснах да попитам.

# 192
  • София
Ваксината трябваше утре, ноооо сме си болнавички и ще я оставим за другата седмица Simple Smile

За направлението - да, ходихме за кръв и урина на 1г. Wink

Ох аз поне се радвам, че дори и зъби да го мъчат, има си апетит детето, ама грам не му се влияе и си хапва доста   chef

# 193
И ние сложихме ваксината, абсолютно никаква реакция нямаше, биха му я в ръката. Предната беше в крака и беше мнооого кисел, болеше го явно мускула като ходи.

И аз вече всичко му давам да яде, съобразявам се разбира се...но като цяло всичко си хапва.

Дадоха ни направление за кръв и урина още Април.

# 194
И на Дани му я сложихме ваксината. Абсолютно никаква реакция нямаше. Не съм прилагала по-специален подход, само дето не го изкъпах въпросната вечер.

Общи условия

Активация на акаунт