АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 386
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Sad мами, има ли някоя с пъпна херния? какво направихте по въпроса. имам опасения за такова чудо  Rolling Eyes

Joy мами, радвам се, че пъпчетата на дечицата са добре. аз питам някоя мама след раждането дали има тази екстра  Confused

newsm78 а какво мислите за обувчиците, взети от други дечица? дадоха ми обувки за беба, обаче ме е страх да не се получи изкривяване на ходилото или нещо такова

# 166
И аз дадох ягоди. На тях сега им е сезонът и не ми се чакаше до следващата година  Grinning

Торбеста мечка, ако обувките са малко носени (то си личи) аз бих слагала на детето и чужди обувки.
Дани има едни дето ги носи само около месец. После се стопли и мина на сандали. Със сигурност нищо сериозно не им се е деформирало и бих ги ползвала и за второ дете.

# 167
 Hug Feride, подариха ни едни, направо са нови  Simple Smile момиченцето ги е обуло 5-6 пъти, за есента ще останат, сега са й големи, а са и затворени. сега имаме буйки 2-ра ръка  Laughing и нови сандалки на колев и колев  Heart Eyes от аутлет намерихме на изгодна цена.  newsm78 продавачката ни обясни, че може да носи нормални обувки, а не буйки, въпреки че не е проходила, но щом стъпва можело.

# 168
  • в 1001-та нощ
торбеста мечка, относно притесненията за пъпната херния - консултирайте се с детски коремен хирург   Peace Какво точно те притеснява?

# 169
торбеста мечка, относно притесненията за пъпната херния - консултирайте се с детски коремен хирург   Peace Какво точно те притеснява?

Mr. Green притеснява ме моят пъп, не нейния  Confused мисля, че имам херния, след морето ще ида до личната

# 170
  • в 1001-та нощ
Ауу, не разбрах, че за себе си питаш  Crazy Да, напълно е възможно - от преразтягането  Peace

# 171
Момичета, може ли да ми кажете, колко е майчинството втората година, 340лв ли, 360лв ли, и дали зависи пак колко работни дни има в месеца?  newsm78 Аз още не знам, защото не съм взимала от 20 Април, и искрено се надявам да взема началото на Юни Praynig

# 172
  • elhovo
Адашче,втората годинка сме на 340 лв.твърдо мисля! не знам да зависят работните дни на тези парички.аз имах последно на 21май за 3 дни след термина от месец април че да видим сега вече кога ще имам....

# 173
  • София, Манастирски ливади
gerryy3, 340 лева без значение работни дни.

# 174
340 лв е,без значение от работни дни за месеца. Тези пари не са обвързани с минималната работна заплата и покачването й не оказва влияние на парите,които получаваме

# 175
Тези пари не са обвързани с минималната работна заплата и покачването й не оказва влияние на парите,които получаваме

Мноогоо тъпо, в парламента всички до един са за  #2gunfire

# 176
Адашче,и да стреляш,и да не стреляш,340 са и това е  #Cussing out

# 177
Нещо се загубихте. Вече са по-големи , по-малко свободно време, май са ни по-ясни нещата вече. В началото си спомням не можех да смогна да ви чета. Дано всички имаме едно незабравимо лято , а Алена , да ми пише ако идват пак към нашия край

# 178
Вече е лято и всички сме навън  newsm44

Майчета, докога мислите да давате АМ? На мен ми се иска да го спирам, но той си го търси вечер и почва рев докато не му дам.

Със залъгалката е същата работа, не само че вечер не може да заспи без нея, но и през деня колкото и да се опитвам да не я давам, като много ревне и аз имам да върша работа и му я давам, а четох, че ако се дава след година и половина може да увреди захапката Sad но има деца и до 3г си бибкат и са си ок...знам ли вече

Спят ли вече мъниците ви на възглавница? Напоследък му давам плюшена играчка да заспива по-лесно (до скоро заспиваше само с люшкане на леглото му) и снощи легна върху нея, та се чудя дали не му е време  newsm78 и каква точно да взема, нямам представа? Макар че в интернет бях чела, че е по-добре засега да спи без.

# 179
  • София
gerryy3, по съвет на педиатъра ще давам АМ до навършване на 1,5 год., а и детето си го търси точно в 00 ч., ако закъснея със секунди -започва много лошо сърдене. След това ще захраня с прясно краве мляко, но купено от веригите, а не купено от провинцията или багажниците на колите на млекопроизводители.
Възглавница не слагам, само тънка пелена сгъната на четири.
Залъгалката я ползва усилено, още повече че сега никнат зъбите и просто трябва с нещо да се успокоява детето.

Общи условия

Активация на акаунт