АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 383
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Въптос. Който отдавна се обсъди , но след като смених 3 колички вече не знам какво да взема. Сигурно някои вече ненпилзват,но на мен ми трябва все още. Да питам или някоя мама макси кози мура 4 , отзиви , май е тежка , но пък ако е намеврена и лесно се управлява , на добра цена я намерих и и се чудя. Тип чадър не ги харесвам много. Кажете каква да купя

# 151
  • в 1001-та нощ
Какво не одобряваш в количките, които си имала?

Чадърите и аз не ги харесвам  - не са удобни  Stop Ползваме такава само на почивка  Peace защото е компактна - заради размерите  Peace Иначе да джиткам с нея на воля - абсурд  Stop Stop Stop

# 152
Първата, с коята съм и сега е от сестрата на мъжа ми , грако , тежка , много трудно се управлявата , втората я взех и след първото излизане я продадох , някакво бертони беше. После си взех mamas end papas joolz ,но се счупи на много гадно място и не знам ще може ли да се направи , и явно ми трябва друга количка ...

# 153
  • в 1001-та нощ
Хах   Crazy какво ги правиш Simple Smile

Аз ползвам една за двете си деца, а малко е ползвана и от кумата ми Simple Smile Голяма експлоатация, офроуд терени, море, планина .... и нищо й няма и ми е много удобна, изобщо не обмислям друга Simple Smile Не е от шикозните, най-скъпи и спрягани модели, по които се въздиша, но .... изцяло не вълнува да е практична и да ми върши работа Simple Smile

# 154
Titinq, какъв модел ти е грако-то? Аз съм с грако ево и когато я купувах това беше най-леката количка (6.5 кг със шасито и коша), която намерих. Изключвам тези, които са като чадър и се водят само летни (те са по-леки).
И сега, въпреки че Дани е 10.5 кг., вдигам количката заедно с него и се качвам по стълби.
А и бутането е много леко.

# 155
 Party а аз чакам да проходи за да захвърля количката

# 156
  • в 1001-та нощ
Като проходят - припкат, но се изморяват Simple Smile

Ако е нужно да се отиде от точка А до точка Б и не за половин ден - по-добре да се извози Simple Smile  Hug

# 157
  • София
Аз започнах да ползвам количката по-сериозно именно последните месец-два, защото се прекарва повече време навън, става и доста жегаво, та не става само с носене. Пък и бабите се радват да бутат като дойдат на гости. А ако сме само на ходене - забрави да се стигне някъде. Всяко камъче и тревичка по пътя се изучават внимателно, затова носене или количка, както е казала Алена:)

# 158
Гракото е на 10 години. Летния кош гледа само напред . Ами май ще взема мура 4 , тежка е но удобна

# 159
 Simple Smile да, мисълта ми е да минем на нещо такова, триколка
https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0 … herno%3B500%3B500

Sad мами, има ли някоя с пъпна херния? какво направихте по въпроса. имам опасения за такова чудо  Rolling Eyes

# 160
  • София
ние имаме лятна "чадърена" количка - като се наложи спи в нея Wink откарвал е и два часа  Peace

имаме триколка - не мислех, че е полезно и удобно, но е факт. Малкия я харесва повече за навън, но е много неудобно за транспортиране.... което лично мен ме дразни и напоследък излизаме само около вкъщи поради този факт... количката стои в багажника на колата  Mr. Green

като ходихме при Бранков и го накарах да му погледне пъпа. каза, че има разстояние и не е добре, но това сега не било на дневен ред , каквото и да значи .... и аз съм в чуденка за пъпа...  Rolling Eyes

За пацата ме интересува цялата ли ви е забелена .... ходихме до хирург специално да свърши таз работа и сега като гледам от горе добре, но отдолу при гемче ли е, чудо ли е... не е баш  newsm78 аз ли пак нео не съм разбрала или  #Crazy

днес се сдобих (малкия принципно) с първото Лего за 1юни ... нямам търпение да го отворя  Blush
то май за сега ние с баща му ще си правим колекция ...  Mr. Green

# 161
Титиня, Мурата е адски тежка и с голямо дете вътре, не съм сигурна, че пак няма да я сменяш скоро. Аз не съм намерила необходимост да сменям нашата, но ако го направя ще е за някоя под 9кг със сигурност.

Бельо взех от Мадъркеър и смятам и аз скоро да я оставя без пелени, че вместо да се отучва, тя започна повече да ползва пелените отколкото гърнето напоследък и е малка драма като я слагам на гърне, а тя иска да играе.  ooooh!

За деня на детето мислим да ѝ купим голям мечок с баща ѝ, че пластмациняци бабите се грижат да не ѝ липсват.  Tired

За пъпа - лепяхме лепенки още като беше на 1-2 месеца и наистина имаше вълшебен ефект, сега пъпчето е перфектно, но не знам на тази възраст дали лепенките ще имат същия ефект.

За банските - с цял бански и шапка смятам да я пазя от слънцето. И в тази връзка - търсим си АИ почивка на хубаво място по Черноморието с малката - препоръки?!

# 162
Ani4ka,на мен ми казаха,че пълното забелване ставало към втората годинка,до тогава просто трябвало да се вижда "главичката".
Аз вчера се престраших и дадох ягоди за пръв път. Бях в голямо чудене дали да не изчакам до другата година,но реших,че ще пробвам. Прие се много добре и му хареса. Череши също яде. Общо взето като се появи домашен плод и му давам. До сега нямаме проблеми. От силните алергени само медът ни остана,но с него ще почакам поне до втората година

# 163
  • София
Мерси Гери,
днес и аз гледах готови ягоди в градината, но не се престраших Simple Smile
все пак са от първите... до есента има време Wink

# 164
Аз ги опитах и бяха толкова сладки,че не се стърпях и му дадох. Слава богу всичко е наред и сега може да си яде на воля. Усещам,че като види от къде ги късам,сам ще иде и ще се зарови в лехите,нали си ми е прасенце и все при яденето се завира  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт