АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 380
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, някакви идеи от къде мога да купя на добра цена малки бурканчета за детската кухня? Дали има все още на Женския пазар? Искат ни 30 бурканчета и 60капачки Shocked

В продавалника има по 40/50ст. с капачките , ако не се лъжа

# 136
Да, и аз взех от OLX. 19 лв. мисля, че бяха 33 бурканчета и 63 капачки.
Ти трябва да имаш освен 30-те бурканчета, които ще дадеш и още 3, с които да вземеш първия път яденето.

http://olx.bg/ad/burkancheta-i-kapachki-novi-za-detska-kuhnya-ID … m.html#269fb88b9b

# 137
Ехооо, губите се нещо , то вече в това време сигурно сте по цял ден навън? Има ли вече бебоци , които са на ясла ? Какво ще правите за първи юни ?

# 138
Ние днес направихме прощъпулник. Ще си имаме човек на изкуството в семейството,който след 7 разходки в други посоки,на 8 стигна до правилната и хвана моливите.
По цял ден сме навън,вече имаме и двамата тен. Чудя се дали вече не е време да пълня басейна. Тук е доста топло и задушно.
Ние от няколко дни ходим без памперс. През деня положението е екстра. Много рядко свършваме "работата" , не където трябва. Вечер като се приберем вкъщи няколко пъти се из.ишка на паркета. Дано успеем да се отучим това лято,защото не ми се чака още 1г

# 139
Гери, а когато сте навън, къде вършите работата?

# 140
Ами той няма проблем да ходи на седалка на тоалетна чиния, държала съм го и на ръце в някое закътано място(на това не съм особен фен,но ни се е случвало), но най-често си носим гърнето в една чанта в количката

# 141
  • в 1001-та нощ
Руни е приет на ясла, но учебната година започва на 15 септември  Peace

# 142
Привет и от нас  Grinning
Ние вече пробвахме басейна в жегите. Тази седмица обаче ще е хладно и няма да го пълним.
Geri_gb, а детето ли си казва или ти го слагаш на гърне, когато прецениш?
Дани пишка основно в гърне, но не си казва, просто уцелвам моментите.
И аз ще пробвам без пеленка. Купих даже слипове от Лидл. Мисля да слагам по една малка бамбукова подложка на гащите (нещо като дамска превръзка все едно ще се получи), за да може да попива част от течността, ако се напишка.

# 143
Feride,рижава ли ви е вече косичката? По мои спомени преди беше руса  Thinking
Не си казва кога му се ходи,слагам го като преценя. И аз исках да му купя от Лидл слипчета,но като отидох бяха само големи номера останали. 86-92 бяха разграбени. Вчера рових UK сайтове да поръчам,ама на нищо не се спрях.
Топло беше тези дни,но мен някак ме достраша да го изкъпя в басейна още. Като се оправи времето ще пия една чаша за кураж и го топя  hahaha

# 144
Не е рижава. Светло кестенява е.  Grinning Отгоре съм опънала един чаршаф да пази сянка. Може от него да е ефекта  Mr. Green
Лидл вече всички ги знаят, че освен евтини, са и качествени и бързо се разграбват наистина. В Джъмбо също има малки размери слипове. Аз и оттам купих 2 чифта по 1.5 лв.

# 145
Аз не съм от София и нямаме Джъмбо. Честно казано не съм доволна от дрехите им,китайците са ги ушили от най-калпавите материи. Купух му няколко бодита от там и се раздърпаха след няколко пранета

# 146
Аз не съм от София и нямаме Джъмбо. Честно казано не съм доволна от дрехите им,китайците са ги ушили от най-калпавите материи. Купух му няколко бодита от там и се раздърпаха след няколко пранета
Гери, подкрепям мнението ти. Аз оттам съм се зарекла никакви дрехи или обувки да не взимам. Наистина са мега некачествени. Но на слиповете специално, нищо не им стана от прането (не се деформираха). Бях решила, че за 1.5 лв. и да сгреша няма да се мина много.
Потърси в твоя град в малките магазинчета за бебешки стоки. Там обичайно продават на български производители и също се срещат малки размери.

# 147
  • elhovo
ние още си вършим на гърнето каквото трябва,но когато я сложа !:) мисля скоро и аз Деси да я оставям без памперс,но не съм купила гащички,когато проверявах и при нас в елхово нямаше толкова малки Simple Smile а и тази седмица уж я дават по хладна ...но съвсем скоро и ние ще се проверяваме по моя приценка дали не ни се пишка Simple Smile мисля че е време вече,някои може да кажат че е рано но колкото по рано толкова по добре Simple Smile да си придобие навик въпреки че не казва...щом знае къде стои гърненцето ща ходи и ще си го взема за да си вършим всичко Simple Smile хаххааа

# 148
  • София
А с какви бански ще са априлчетата ви на плажа? Или по памперс?

# 149
А с какви бански ще са априлчетата ви на плажа? Или по памперс?
Ето с такива
http://www.peleni.bg/index.php?route=product/category&path=124_126

Общи условия

Активация на акаунт