АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Гери, появи ли се новият човек?!  Simple Smile

# 631
Nia,не е още. Сега съм в 36 г.с.

# 632
Щом заговорихме за бебета и аз преди 12дни имам положителен тест за бременност. Непланувано е тоя път, даже не мога да проумея как е станало. Момента е много неподходящ, тамън януари си спрях майчинството заради яслата, подадох молба за напускане и търся нова работа.....  #Crazy Шока е пълен, ама да сме живи и здрави!

# 633
  • elhovo
лелее,адашчета,какво става с вас....само аз не съм се похвалила с такава новина....но живи и здрави ...всичко друго се нарежда....леко бременеене и на теб вече адашче Simple Smile
аз си продължавам още да си почивам вкъщи но не остана до 3 април,и да видим какво ще се правим....неплатено ли ще пускам,работа ли ще търся...направо започвам да се чудя сериозно вече...още месец имам да го измисля...дано само да сме здрави.....
слънчев ден от мен на всички!!!

# 634
Честито и на другата Гери!  Heart Eyes Вестта е прекрасна, ще се справите разбира се. Само Гери-та ли имаме с новина за второ бебе?  Party

Ние сме добре, здрави за радост. Н. вече говори и коментира всяко видяно нещо /главата ми е към гръмване края на деня/, пее 3-4 песни и още толкова стихчета, но разбира се пропуска по някоя дума, за да е забавно.  Laughing След рождения ден се надявам и тя да потегля към яслата, ако я приемат.

# 635
Адашче,да ти е честито. Лека бременност и прекрасно бебе на финал. Аз ти предадох щафетата май,тъкмо дето се вика избутвам последните седмици и хоп-ти я пое. Живи и здрави да сте,пък другото ще се нареди. То май само трите Геркани останахме да си пишем в темата,чат-пат и някой деуг драсне по ред,така че да се гласи другото адашче да й прехвърлиш после на нея  hahaha

# 636
Благодаря ви момичета!

Гери, леко раждане на теб!

Към другата Гери, имаш натрупана платена отпуска около 2 месеца, вземи си я и нея Wink

# 637
Честито и на другата Гери.  bouquet Да се готви третата  Crazy  Simple Smile леко да ви е момичета, и се пазете от вирусите.

# 638
  • София
Браво Гери, всичко ще се нареди  bouquet

някой от вашите дребни във фаза "Не искам" аз с бърборенето свикнах, ама това отказване на всяко изречение ще ме подлуди  #Cussing out

# 639
Аничка,ние от около месец сме на "не"-винаги и за всичко. Почна да проявява характер,тръшка се,опитва се да се налага,пищи,ляга по пода и рита с крака ако не стане на неговата. Забелязах,че в такива моменти и да го успокоявам,и да му се карам,и да му говоря,ефект няма. Вчера той започна да се въргаляпо пода ,а аз се засмях с глас и почна и той да се смее и тръшкането спря. Сигурно просто не трябва да им обръщаме внимание в такива моменти и фазата ще премине.
Да ви попитам вашите хлапета казват ли "В" ,"С " и "Ц". Калоян не ги използва-или ги изпуска изобщо от думата,или ги заменя с Д,Х и Т. Иначе много приказва. Знае голяма част от Галеното Миме наизуст

# 640
Здравейте на всички!
Отдавна не съм писала, но покрай боледуването на татко ни и работата ми + детето Simple Smile съвсем нямах сили. Сега майка ми доиде малко да помогне и си отдъхнах.

Честито и от мен на Гери - чудна новина, вярвам, че всичко ще се нареди Simple Smile Аз бих желала втора бременост, но ще трябва да изчакаме поне 2 години.

Не мога да помогна със съвет относно кашлицата, щото кашляше веднъж само (от сополите) и пи Мукоплант лека нощ.

Има ли и други, които да не говорят все още?  Ние сме все така на етап 'думи', не иска да повтаря, но всичко си разбира.
За проявата на характера - същото е: ляга по пода, вика, реве, отказва да яде.

# 641
И ние не говорим, само думи се опитва да казва...ама много не му се отдава  Laughing Като му кажа някоя дума се опитва да я повтори, но му е трудно. Примерно вчера му казах "виж кокичета" и той почна да повтаря "коки,коки".

# 642
  • elhovo
Адашчета,имам да ви гоня наистина но засега се въздържаме.....иначе то не се знае нали знаете...Simple Smile
наистина маи останахме само ние тука да си пишем....но няма лошо,все пак поддържаме темата...и дано я продължим също с времето ...
гери,знам че имам натрупана отпуска но мисля след неплатеното да си язема,а ако евентуално напусна настоящата си работа те ще ми я изплатят...дано се махна от там,че трудно ще е и двамата на смени да сме...
ние иначе също страшен характер показваме,разказва ми играта, а това "НЕ" ми е омръзнало да го чувам от не знам колко време насам и по колко пъти на ден не знам....просто подлудява ни...
иначе всичко разбира и сега откакто почна да повтаря всичко е страшно...няма тайни вече хахааа както казва една моя позната...казва кратки изречения и се мъчи усилено с по дългите..."В" и "С" не казваме сякаш ....не съм я чула,но "Ц" си я използваме честичко заради полицая,слънцето,центъра....Деси добре я казва нея ...
за кашлицата също не мога да помогна защото веджъж съм давала Ентитус и след това Хустагил за отхрачване,друго не съм давала....
спокойна вечер!!!  Simple Smile

# 643
Честито на Гери и лека бременност! Ние сме на ясла от септември и да чукна на дърво има 2-3 дни пропуснати и то за едни сополи. Давах шулерови соли и кърмя още , дали помага нз ,само в началото първите 2 месеца беше често сополива , но все събота и неделя . Сега спрях солите и даже е по - здрава. Реших , че няма да я тъпча с имуностимуланти , няма смисъл

# 644
titinq, поздравления, че се кърмите още. Според мен, точно това е причината да и минават по-бързо сополите. Ние първата хрема я влачихме 3 седмици - мноооого трудно се отървахме, а втората - за около 10 дни, което си беше направо голям успех.

ШС: комбинацията за сополите ли даваш или тази за имунитета?

Общи условия

Активация на акаунт