Прилив с отлив се редуват и финални щрихи те рисуват - MEDCEZIR #167

• 29 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Мира: видях как те гледа мама. Обивнява те,.
Яман: Права е. Подложих те на риск
Мира: не казвай, че съжаляваш. Добре, че отидохме.

Мира на келебека: Толкова хубаво беше, прекарахме толкова прекрасни дни. беше като сън. Вече и да умра ще съм преживяла нещо чудесно.

Мерт: Аз да не правя навалица.
Ох, миличкия Мертчо ... и пак папараци ...

# 661
сега ще насрочат операцията и в края на този, или другия епизод ще се окаже, че Мира е бременна  Crazy Crazy Mr. Green
3 седмици ли й отпусна доктора  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 662
Мерт: нарочно ми навира приятеля си в очите. наказва ме с него
Селим: заслужи си го. Щом стана възрастен човек ... не го разбрах много добре
Ако келебека не играла картата на Узай, Мерт нямало да спи с Олджай. Значи все пак е спал.
Мерт: разруши се целия ми свят. и Ейлюл остана под него.
Селим: не се предавай. Любовта е като дете, докато не падне и не се нарани няма да порасне. Ти един път спечели сърцето на Ейлюл, пак ще го спечелиш.
Мерт: както и да е, сега няма по-важно от Мира.

Д: Следим болестта от госина и полвина. Но тази криза ни показа, че е време за операцията, но не може да я направим сега,з аради недобрите показатели на кръвта.
Мира: ще се радвам, че показателите ми са зле. каквото кажете ще го направя. Сега повече от всякога съм решена на тази операция.
Д: не съм ви описвал нещата в розово. Има рискове. Но за три седмици всичко ще приключи.
Мира не иска да прекара РД-то си спейки.
22 юни ще е операцията, тогава му свободен графика на доктора.

Яман към Селим: Много ли ми се ядоса
Селим: Добра новина, брат ти се върна.

ах, че готин абиииииииииииии ... как гледа детето, миличкия ...

сега ще насрочат операцията и в края на този, или другия епизод ще се окаже, че Мира е бременна  Crazy Crazy Mr. Green
3 седмици ли й отпусна доктора  Rolling Eyes Rolling Eyes

на 22 юни е операцията  Peace

# 663
Кво щяло да стане на 22 юни  newsm78 newsm78 А, милото ме светнало  Heart Eyes Heart Eyes

# 664
Аз мисля, е след всички предупреждения и разговори, Я няма да е толкова безотговорен да прави бебе!  Naughty Naughty
А вие все за бебе си мислите hahaha hahaha hahaha
Има ли някаква специална причина да правят бебе, или просто така си предполагате newsm78 #Crazy

# 665

Мира:  каквото кажете ще го направя.

Няма да го направи, никога  Naughty Naughty  ooooh! ooooh!

# 666
Аз мисля, е след всички предупреждения и разговори, Я няма да е толкова безотговорен да прави бебе!  Naughty Naughty
Има ли някаква специална причина да правят бебе, или просто така си предполагате newsm78 #Crazy

Казваш сети се що е то презерватив  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ще има бебе и то ще усложни и застраши живота и на двамата, но накрая всичко ще е О.к.
Party Party Party

# 667

Ще има бебе и то ще усложни и застраши живота и на двамата, но накрая всичко ще е О.к.
Party Party Party

само това оставаше  Joy Joy Joy наистина след всичките разговори, че има време за бебе и риска за Мира да са направили бебе. Еджето съвсем ще се олее  Joy Joy Joy

# 668

Party Party Party

smile3521 smile3521 smile3521
Ще има бебе. Дали преди или след операцията, но ще има  Party Party Party Party

# 669
  • София
Аз нещо се ядосах на Мерт, какви са тези детски истории - тя така и аз така, за отмъщение newsm78 Много глупава история  Twisted Evil

# 670
  • Яко в Матрицата...
 Hug Hug Hug

Скрит текст:
Не съм зачезнала, нета ми зачезна.... Sad Sad Sad  Пиша от тела, ще ви хвърлям по едно око Hug

# 671
Бебето предполага 1/2 част от щастливия крщай............. Peace Peace Peace Затова го чакам аз.................... Hug Hug Hug Hug Hug  Тук съм............. Wink сколасах.......................... Outta Joint Hug Hug Hug Hug Hug Мераба на всички................ Hug Hug Hug Hug Hug

# 672

Party Party Party

smile3521 smile3521 smile3521
Ще има бебе. Дали преди или след операцията, но ще има  Party Party Party Party

след операцията звучи по-добре  Joy Joy Joy Joy иначе ще стане гоУема мелодрама  Joy Joy Joy

# 673

Колко беше изплашен Яманко  Sad Sad Sad Sad

# 674
Hug Hug Hug

Скрит текст:
Не съм зачезнала, нета ми зачезна.... Sad Sad Sad  Пиша от тела, ще ви хвърлям по едно око Hug
  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт