Прилив с отлив се редуват и финални щрихи те рисуват - MEDCEZIR #167

• 29 409
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
серията в тубето на части  Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=kiNKfzT7EJY

и разясненията  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Дениз разказва за това как е минал деня .. как са дошли тримата мускетари и след това АШК е казал, че няма да може да

излезе в ефир. Това е разклатило империята на АШК.
АШК раказва как излезнал от клуба, тръгнал по горския път .. и нещо изскочило пред него, даже не разбрал че е блъснал

човек. Раказва какво е станало и колко много съжалява. Значи случайност е било, така ли?
седеф се сърди, че Селим не и е казал на нея, за да избегнат целия шум.
Суде се интересува дали обвиненията към нея ще отпаднат. Гнусния помогнал на АШК за да му прости за участието му в

подмяната на ДНК теста.
Селим: Никой няма да се спаси, всеки ще си понесе наказанието.

Беренче следи делото. Мира не сика да слуша за това повече. Уморена е и смята, че да живеят сред тези истории е

невъзможно.
Беренче: Аз заради теб дойдох тук, сега ти ме оставяш в Нарлъчешме и заминаваш.

ади Рапунцел си е пуснала косата и чака да я спасят. Мира предлага да си оставят телефоните, но Яман казва, че само ще

ги изключат. Мира му казва, че не е казала на никого. Яман е казал само на Мерт. Сузи иска Мерт да си почине ,алко. и да

хапне, ама той не ще. Убеди го все пак. Мерт говори за дядо си - Сузи го познавала от млад и Мерт я пита дали той

прилича на него. Било ДНК. Сузи казва, че той прилича на майка си и баща си.
--------------------------------------

Обаче келебека много страда.
Яманчи си прави сметка какво е взел - чорапи си е взел със сигурност.
Подарък от Мерт за годежа - не разбрах .. кемпера и пари ли му дава. Яман иска да си позлват само техните пари,

докъдето им стигнат.

Фарук: За първи път видях страх в очите и. Ти си най-важното нещо в живота и. Дръж здраво ръката и, давай и надежда.

Да забрави за болестта и операцията да я смята за път към нов живот. Пази я.
Яман: Обещавам да не позволя нищо да не и навреди.

Яманчи се изивнява на Мерт, че го оставят сам. мерт казва,ч е са ще се справи и Мира има по-голяма нужда от него. Яман

го кара да иде при келебека да иска прошка, да не повозлява да се отдалечават един от друг.

Фарук: Не забравяй какво говорихме.
-------------------------

Келебека лъже, че я боли гърло, май била настинала. Да не се доближавала до нея Гамзе, че ще зарази бебето. Обаче

Гамзе се усети .... съветва я да говори с Мерт. Каза и, че го е извикала ... но като му кажела, че няма да е с него щял да се

натъжи. тя объркала всичко.

ох бе тоз Мерт ... цветя ли да и вземе, да тича ли при нея .. ади заминава

мерт: аз дойдох да говорим
келебека: и а зидвах при теб

мерт: Аз признавам грешката си ... държах се като магаре, като дете.Права си, каквото и да кажеш си парва
келебека: казва за Узай ... оставил и писмото. Подтискал чувствата си. Но когато това се случило всикчо излезло наяве.

Казала на Узай - ела.
Мерт: и каов като си му казала - ела
келебека: главата ми е доста объркана
Мерт: Защо Узай ще те обърква? Толкова ли е лесно да се объркаш. Значи между нас нещата не са били сериозни.
келебека: Не ме обвинявай. не съм виновна.
Мерт: Мина към тъмната страна.
КелебекА: няма да го забравя
Мерт: И аз никога няма да го забравя (заради пръстените)

----------------------------

Яманчи къде се губи яяяяяяяяяяя... тя обаче не очаква да дойде с каравана .. даже вика  махни се бе
М: Каков е това?
Я: Къщата ни.
М: Много е красива.
кемпера е подарък от Мерт (нает е)

АШК: не иксам да чувам дори името ти за дълго време.
Дениз: И теб те изгониха от Рая май.
Селим: Рай ли?

Фарук чак сега разбра. Ще оправят сметката на Мира.

гнусния и той излезна ... вай какъв е нервен ...
Айше заряза Гирай.

АШК: няма да простя на Селим.

ох, прекъсва миии

Седеф се опитва да го защитава Селим, искал само да защити Суде.
Седеф: Не мога да изтрия всичко само защото си ми баща. Ти стана причина един човек да умре, очаквам да имаш

угризения на съвестта.

наЩИ се чудят накъде да вървят. Мира вика накъдето го отвее вятъра. Яман казва, че нямат много пари и трябв ада

внимават ... пускат радиото - ако жена пее направо, ако е мъж ...

---------------------------------------

Бонбончето е дошло у гнусния ... а да си събере багажа. БравУС!
гнусния: бягаш ли? техните не и дават да се среща с него. гнусния вика, че досега искали да се оженят, а сега ...

гнусния се ядосва, че всички го изоставят ... никой не го подкрепял. радвал се,ч е се отърва от нея, бил се забавлявал 

обаче .. гнусно бе, и грозно ...

ади другата идва .... а подмина ..
Мира оставила писмо.

татенце, знам, че ще ми се ядосаш, че съм изоставила лечението .. но не е така. с човека когото обичаш излизам на път

Яман: Пак ще кажеш, че постъпвам безразсъдно ... имам нужда от нея както дете от баща си.

после ще ги превеждаме писмата ... хубави са.

не знаем къде ще ни отведе пътя. никой няма да може да ни събори и да мине през нас.

Мира: До Яман аз забравям всичко.
Яман: само ти ще ме разбереш и ти направи всикчо за да не изгубиш жената която обичаш.

Мира: Може да променя съдбата си.

Селим: Яман, синко какво да ти кажа. Не си ми оставил какво да кажа. Понякога за да чуеш гласа на живота трябва да

счупиш черупката. Пътувайте докато намерите това, което търсете, но се върнете. Тази врата ще бъде винаги отворена за

вас. От време не врее се обаждайте за да знаем, че сте добре. И ако имате нужда от нещо.
Пътят ви да е отворен, синко.

----------------------------

падат акциите на АШК ...
оффф бе тази Суде ... колко е драматична хахахаха

Олджай е дошла да види Мерт
Д: Къде е Мерт?
Седеф: в депресията.

ади и Селим е мислел, че е мъж явно ... а седеф била страшната леля.
Селим да не би да я хареса бе?

Туче и Еда са у Ейлюл ... келебекас се тъпче със сладко ... Бурак каза на Еда и тя се изпусна.
ади келебека пита коя бил атази безсъвестната, онази жена ли била там?
Ади казаха на келебека, че Олджай е у тях.
Олджай казва на Седеф за Узай и Мерт ....
Седф му се кара, че си изключва тела, нали работел.

наЩИ къде отиват по този черен път яяяяяяяяя?

ади тук отсядат .... хареса им

ай, като къща било ... Мира от дете мечатела за такова пътуване, молела се на баща си, но Суде не искала.
всичко имало, можело да живеят тук. Трябвало малко да пазаруват обаче.
да кръстят мястото - Яманистан  или МИрания
ади Ямира ...  Яман пък вика Мирая да било ... ади нема да я Ямира

Олджай казва на Мерт .. да си каже, ако няма да може да се справи да прекратяли всичко. Мерт не иска, но ръцете ми

тежали, не можел да рисува. В главата му летяли пеперуди.

прекъсва ми яяяяяяяяяяя

--------------------

обаче онзи защо така странно гледа в магазаина ... тази вика, че много красив бил Яман и много си подхождали. Яманчи

гладен вече ....

ай, аби гууууд, ама е чок гуууд бе и сладък ...

учи немски аби ....

видели са Яманчи по ТВ-то, казват на аби. Аби се чуди откъде я познава сестрата
ама всикчи сестри са около аби бе

------------------------

Гирай никой не го разбирал ...

ади аби звъни

аби казва, че си е спомнил сестрата, която му взела кръв ... Невин не разбира за какво говори. Ама аби казва,ч е разбрал

каквото имало да разбира.

Я: Готова ли си да приготвиш вечеря?
М: А ти готов ли си да ядеш вечерята, която ще пригоотвя?

АШК не приемал никого ...

ай, перличката много сладка

--------------------------

Седеф икса да попречат на АШК да иде на вечерята довечера. някой се е видял с АШК.

Седеф щяла да се запознае с онзи Каан ... но той май щял да изчака да паднат акциите и да използва това.

баси, тия наЩИ колко народ ще хранят бе? Мира е много гладна и много вкусно и мирише ... ади готово ...

наЩУ си е нагласило май аларма за хапчетата на Мира, ама тя си ги пие сама.

Много добре се е справил Мертчо. Много се изивинява, за келебека. (това съм го пропуснала)

Олджай смята, че след тази криза ще имат по-силна връзка. И Узай си идвал, щяло да стане по-лека. Олджай казва: Узай

се скарал с гаджето си и затова си тръгнал. не било свързано с Мерт Сега гаджето му казало: ела. И той се връщал.

Мерт: Това момиче е Ейлюл

Олджай го кани на вечеря.

гнусния се сети за приятелите си ... ама не му радват много май. Обаче Бурак и Дорук излизали ... гнусния: И на вас ли

бащата на Джерен забрани да се виждате с мен. Забравих какво ми направихте.
Дорук: Иди се изкъпи, ела на себе си.

Бурак: Бил простил,. на теб кой ще ти прости. Минаваш прз всичко .. каква беше тази твоя амбиция. Играеш си с живота

на хората. Ние ти бяхме приятели и се правехме, че не виждаме, но вече си играеш с живота на хората. Като останеш сам

ще разбереш.

---------------------

Келебека не била ривала за Мерт ... някакво Алтънкойско парти има, явно за това  еговорела Седефче.
Суде обещала на Дениз да и разкаже всичко с подробности ... Еда и ... канят келебека да седне при тях.

наЩИ ядат. Яманчи вика,ч е е чудно яденето. Мира не слагала масло в пилафа, а онази на пазара и казала: чес тава ли

пилаф без масло.

играят асоциации ... ади стигнаха до бебек и .. Мира. Мира: като кажа бебе първо за мен ли се сещаш

Мира: А ако е невъзможно да имам бебе, пак би ли се оженил за мен.
Яманчи е готов на всичко. Иска само да е снея до края на живота си. Мира му казва за доктора - за лечението, бебето,

операцията. Затова е била толкова разочарована,ч е не е бременна преди операцията.
Яман: Ние сме късметлии, че ще сме се срешнали .. ще се оженим, ще имаме дете, ще го отгледаме с любов. ще прилича

на теб, на мен може и да не прилича. Може пък да си осиновим дете. Ето аз не съм син на Селим аби, но .... има толкова

деца без родители,. някое мое да избере нас.

---------------------

Ето го Каан ... метнал е око май на седефче ... бил приятел на родителите на Туче (организаторите)
Седеф мислела, че няма да се видят преди официалната среща, а онзи вика,ч е много се радвал
Седеф казва, че бил като дявол този .. и Селим не го харесал.

келебека казва, че след малко щяла да иде при Туче да не се обидели Селим и Седеф, ама те няамало да се обидят.
Хале пита за Мерт ..

Селим пита за наЩИ. Суде не знае, че Мира е заминала.
ади гнусния дойде ... казват му да не влиза, да пиел едно кафе. не го искали на партито.
гнусния - всички са поканени ... дори и Суде Кая ... казва на Суде: решихте ли от кого е бебето? Аз последно си спомням,ч

е бебето е от Кенан Копер ... крадци, убийци .. всички са тук, само пияните ли не са поканени.

ади ... каза и за връзката на майката на Хале с баща му ... баси гнусния честно ...

Гнусния:аз съм лошо, а вие добри ли сте? който е безгрешен да хвърли първия камък.

Селим: ако паднеш още един път няма да станеш повече.

нЕма да пеят обаче ... Меджезирската песен в оригинал ...................

ади пердето ... няма да го забрави бе ... лош Яманчо

ама къде отиват я? Местят се май.

ама то така хубаво, но трябва да се работи ... пари откъде?

Мира пита къде е нейната звезда, а Яман казва; тук е при мен.
Мира: Много съм щастлива, много съм спокойна. като сън е.
Яманчи: Това ще е нашият живот.
Мира: като го казваш е много лесно. Когато съм с теб времето лети. нека да имаме много време заедно.
Яман: взех те от там и те сложих тук.

Яман: Отивам за топъл хляб. След малко се въщам.

Яман на Фарук казва: всичко е наред. Мира си пие лекарствата. Фарук пита дали имат пари. Яман казва, че там е много

по-евтино.

--------------------

работещите във фирмата. Разблокирали са сайта и сметките на Мира. фарук акза и на Яман за това.
Беренче пита откъде е намерил парите. Имал някакви заделени. Берен: кака много ще се радва ...

ади бееееееееееееееее отвличат Мира ... вай, вай ... Мира започна да и се привждат разни неща.

ади болестта се актвизира. халюцинира ... знаех си, че Едже ни готви гаден край ... засега на серията само.
МИра: беше много истинско, Яман.
Яман: Аз чух галаса ти .. никой не излезе ...
Мира: вече и като съм будна ли сънувам?

Яман: да се връщаме, Пренсес, да идем на лекар
Мира: аз не дойдох тук за да се върна при първата трудност. Няма да се връщам ... обещай ми, ч еняма да ме върнеш.
Яманчи се дърпа ... но все пак каза, ч еняма да се връщат.

-------------

келебека се моли узай вече да не я обича, да и се е ядосал. Ама не .. затъжил себил и подаръци носи ... радвал се, че са

приключили с Мерт. но той нямало да я притиска, няма да и дава зор.

Каан: За положението в което се намирате, това е много добра покана.
АШК: За кой се мислиш и смяташ, че ще ми раздробиш фирмата.
изгониха го ... скоро ще разберат какво са изгубили.

Узай някой ден може да я заведе в Япония ... някакви бойни изкуства практикувал узай ...
Келебека; Узай, аз няма да мога да го направя. Знам, че ти казах ела, но аз много обичам Мерт.
Узай: И мерт те обича много, и не е направил нищо с което да те нарани.

----------------------------------

Мерт: Аз не искам да говоря.
Келебека: не, ще говорим, ще ме изслушаш.

абииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
не се страхувай, Суде, нищо няма да ти направя.
Суде: ще извикам полиция.
аби: Отдаван е време да говорим

келебека; не мога да се спася от теб. Много те обичам. Когато се разделихме и осъзнах. не съм свикнала. няма такова нещо

да ме изкараш от живота си. както си ме обичал досега ще еме обичаш пак.

мерт: Ейлюл аз бях с Олджай

Яман говори с доктора, Мира чу.
Доктора каза да я заведе. Яман иска няколко дни. Обаче Мира чу.

------------------------

Мира и станало скучно тук .. иска да заминат надалеч.
Яамн аз тази седмица трябв ада се върна зарадим изпитите
Мира: По телефона ли ти казаха? Защо скри от мен? И татко ли знае? И аз се чудех как така лесно го прие.
Яман: И ти си крила толкова неща от мен.
Мира: какво каза? че съм полудяла. Ние колкото и да се мамим, това е моята реалност. Сънят свърши. Страхувам се, че

няма да се събудя от операцията и се приближавам до смъртта.
Яман: хайде да се върнем в Истанбул, заради нас да се бориш за живота си.
ади, припадна ... в гората ....

Яман: Мира, отвори си очите, Мира!

бях сигурна, че така ще свърши яяяяяяяяяяяяяяяяяя

# 16
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug

Ани,  Hug Hug Hug  благодаря за новата тема и за разясненията в ефир!  newsm51 newsm51 newsm51

Като почнем от писмата до бащите и минем през  онзи с лошия поглед в магазина и няколко идилични кадри на Ямира,   имах лошо предчувствие за финала на серията. Нещо все ме държеше в напрежение . Знам,че няма да се случи фаталното, но ще дремем пак дни и нощи пред отделението.Крайно време беше Мира да започне лечение, даже закъсня . Остават няколко серии да я оперират и да се възстанови и да е готова за щастливия финал Peace

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 00:07 от daniela.qnkova

# 17
Дотук с прилива,следва отлив. newsm45 newsm45 newsm45
Не ,че беше неочаквано ама. ooooh!

# 18
  • Яко в Матрицата...
Лека и от мен! Hug Hug Hug

Ани, чичек  Party Party Party

# 19

Ани,  Hug Hug Hug  благодаря за новата тема и за разясненията в ефир!  newsm51 newsm51 newsm51

Като почнем от писмата до бащите и минем през  онзи с лошия поглед в магазина и няколко идилични кадри на Ямира,   имах лошо предчувствие за финала на серията. Нещо все ме държеше в напрежение . Знам,че няма да се случи фаталното, но ще дремем пак дни и нощи пред отделението.Крайно време беше Мира да започне лечение, даже закъсня . Остават няколко серии да я оперират и да се възстанови и да е готова за щастливия финал Peace

Дани  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дано си права. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 20
# 21
# 22
# 23

Опаааа  Whistling Whistling   Crazy Crazy Crazy

# 24

Този е по-добрия вариант.  smile3521
Ани,мерси за темичката и преводите! Hug Hug

Ще обърне караваната Яман като се разсейва... hahaha hahaha 
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CD8uELoWoAAUNsH.mp4

# 25
# 26
  • София
Задобря в танците  Joy Joy Joy Joy Joy

Ани, благодарности за превода в ефир   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  и за новата темичка  Hug Hug Hug Hug
Рени   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug
И на всички птички за компанията  Hug Hug Hug Hug Hug

Което хванах от серията, много ми хареса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Ежето много бързо ни припомни за болестта на Мира  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Можеше да ги остави още два-три дни да се порадват един на друг  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сега бързо в болницата. Дано с Мира всичко бъде наред. Много е гадно да се чувстваш безпомощен, само да гледаш и да не може нищо да направиш   Cry Cry Cry

# 27

#Silly

Асе Grinning Hug , Убавица.  Joy Joy

И Чачо взе да маха с ръце. Joy Joy Joy Големи бонбони са като се качат в кола и си пуснат музика... Whistling

# 28

Този е по-добрия вариант.  smile3521
Ани,мерси за темичката и преводите! Hug Hug

Той все така прави  hahaha hahaha

# 29

Той все така прави  hahaha hahaha

Е па следва си сценария човекът  Crossing Arms Crossing Arms Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт