С какво ви дразнят свекървите-44

• 46 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • при късмета
Боряна, много се зарадвах на поста ти
Да са ти живи и здрави внуците, много да радват и теб и родителите си и да пораснат щастливи и усмихнати деца!
Радвам се, че и личните ти проблеми имат разрешение

# 166
Благодаря ,когато спрях да пиша , имах силни болки ,просто убивах време ,че се чудех къде да се дена. Оказа се прозаично-зъбите ,вероятно ще ги вадя всичките ми 26 биологични зъба ,но за сега туширахме болката и  издържах да мине по-важното. Пък нататък ще се оправям ,но съм стабилна.Просто писах доста тук и  исках да ви кажа резултата. Благодаря за добрите думи.

# 167
Боряна, хайде, бе, откога чакаме! Дори в миналата тема питах за теб, КАГ рече - рано още Laughing
Честити ти внучета, да са живи и здрави, да пораснат големи и умни и много да ви радват! Сега остава да кажеш и момчета ли са, момичета ли Wink
И ще чакаме хвалба, че си получила покана за гостуване и помагане Peace След тукашната школовка съм сигурна, че ще бъдеш баба-трепач! Помагаш, слушаш и изпълняваш каквото ти кажат, самоинициатива - никаква, че виж, все е лошо! Или с други думи - "Кънки на краката, катинар на устата"  Mr. Green

Сега с тази радост сигурно ще спре всичко да те боли Grinning

ПП. Как така ще ти вадят 26 зъба, това е тъпотия някаква! Сменяй зъболекаря, докато е време!

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 19:47 от птица

# 168
Честито и от мен! Да са ви живи и здрави новите българчета и само радост да ви носят!  Grinning

# 169
Момче и момиче са , по 3 кг и 50 см средно ,за сега са ок всички. Мама изтърпя стоически и не се оплака за минута ,усмивката не слезе и  всичко обърна на шега ,възхитена съм. Да  и вече съм поканена на изписването. И имената започват с първата буква че е  и повече на  тъста ,не съм питала докато днес не ми каза сина между другото с надпис под снимките -това е --- и така. Всичко ще бъде наред ,не ме мислете.

# 170
  • Добрич
Е, честито, бабче! Да са живи и здрави близнаците! Да растът-да порастът и на баба отмяна да бъдат!!

# 171
Честито, Боряна!  Hug

# 172
Бор_яна,

честито - голяма двойна радост. Да са здрави и усмихнати! За родителите им сили да ги гледат. На тебе здраве и дълъг живот, за да им се радваш

# 173
  • София
Радвам се за теб, Боряна, звучиш щастлива! Нека са живи и здрави дребосъците, много радост да ви носят!

# 174
  • София
Честито, Боряна.
Да сте живи и здрави всичките!  Hug

# 175
Но влизам за друго ,днес станах баба на близнаци ,добре са ,нататък ще има  емоции ,радости ,пък и  не толкова ,просто животът продължава,а аз днес съм най-щастливата.Вече почерпих близки и познати. Още съм в приповдигнато настроение. Да са ми живи и здрави.Да са много щастливи.  Да помагам,когато ме помолят ,да имам възможност да го правя.

newsm51 Боряна, честито! Да са ти живи и здрави внучетата и ти да си жива и здрава да им се радваш! Пожелавам ти само хубави емоции от тук нататък!

# 176
Боряна, и от мен честито. Да са живи и здрави бебоците, а вие да сте много щастливи покрай тях   bouquet

# 177
Бор_яна,
Честио!   bouquet
Много любов и щастие да донесат в  семейството ви бебчовците!

# 178
Честита радост, Боряна! Здрави да са внуците и вие покрай тях.

# 179
Честита радост, Боряна! Пожелавам на малките бебешоци да са здрави, др е грижа и отговорност на родителите.
На мен ми се струва, че си разочарована, че и двете деца са кръстени на тъста, аз поне щях да бъда, признавам си.
Скрит текст:
Като знам какъв луд скандал имахме за името на дъщеря ни и колко мн ММ настояваше да е на техните, макар че имаме покрив над главата си благодарение на баща ми, имахме работа, благодарение на него и още куп неща, които съм споделяла. Сега второто ще е на тях, няма начин. И именно затова се чудя защо таткото не се е застъпил едното да е на теб.

Общи условия

Активация на акаунт