Хайде и аз да снеса.
Да, оправдавам "каката" по наличната информация.
Не е отишла при Лолитка да живее, отишла е при мъжа си.
Мъжа и решил да се заврат в една стая. Момчето е явно младо, сменяло гаджета, няма да тръгне да се изнася заради всяка. Особено, ако не му е по джоба.
Каката може да е стиснала зъби и да се е примирила за малко. Нямаме по-нататъшна информация. Може и тази двойка да гласи свое жилище.
Някои хора са интровертни, няма как насила да се слее с толкова чужди за нея хора.
Моя много близка примерно може да живее с 1 вилица, 1 лъжица, 1 нож и от всичко по едно. Яде нарязано доматче, без сол, без мазнина, ей така на хапчици от чинията. Никакво готвено, никакви подправки. Денем е на вафли, йогуртче. Такъв и е вкуса от дете. Като отиде при С си хората правят едни трапези, мощни салати с магданоз, лук....тя по-скоро ще умре от глад, но такова няма да хапне. И свекърва и знае, но настоява да яде от тяхното, защото така се правело
така било вкусно. Това нейното какво било!Ееее, трябва ли всички да имат еднакъв вкус, че да няма обидени? Аз съм вегетарианка, една кандидат свекърва си умираше да ми поднася под носа пастърмичка. Да съм си хапнела, пак защото било "нормално".
Ами на такива уравниловки им даваш време, като не спрат да нахалстват си отиваш в стаята, на твоя си Мъж и се спасяваш. Пък ако имаш мозък под косата си постилаш за самастоятелен дом.
Възможно е да се ядосаш на дете, но винаги има начин да му се обясниш и да намериш начин да си сдържаш нервите. Не са ме наричала " отворена" от гимназията,
виждам че освен чужди деца не харесвате и мнения различни от вашето.
За мен жена, която се държи така с дете, вероятно самата не е още на детски акъл.