Възможно е да се ядосаш на дете, но винаги има начин да му се обясниш и да намериш начин да си сдържаш нервите. Не са ме наричала " отворена" от гимназията,
виждам че освен чужди деца не харесвате и мнения различни от вашето.
За мен жена, която се държи така с дете, вероятно самата не е още на детски акъл.
Възможно е да се ядосаш на дете, но винаги има начин да му се обясниш и да намериш начин да си сдържаш нервите. Не са ме наричала " отворена" от гимназията,
виждам че освен чужди деца не харесвате и мнения различни от вашето.
За мен жена, която се държи така с дете, вероятно самата не е още на детски акъл.
Доколкото си спомням, едно от основните терзания на Лолитка беше "как-ще-обясня-на-детето-си" 

-явно му е нетипично човек, когото познава отскоро, да се държи зле с него в присъствието на близък и този близък да не реагира, все едно одобрява поведението на 'каката'. Колко ли го натоварват и него с плюенето по снахата, чичо му и останалите роднини. -това може само да гадаем, няма как да знаем.
има ревност между двете снахи, то се вижда от километри. Не съм съгласна, че каката не пречи на никого като си стои в стаята и там яде.Може би защото имам патриархално възпитание и знам, че семейството се събира на вечеря и когато си в чужда къща, живееш по правилата на къщата, не ги караш те да живеят по твоите. Иначе цялата работа идва от женска завист от едната към другата и в случая май горко на свекървата, дето е между чука и наковалнята и гледа синовете й да са добре, ама все не се получава.Мисля, че казусът на лолитка не е много по темата, тук става дума за проблем с каката, а не със свекървата.
Препоръчани теми