С какво ви дразнят свекървите-44

• 46 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Аха, само дето случката се развива в нейната къща, пералнята е нейна, прането беше нейните чаршафи, а аз моите гащи си ги пера сама (на ръка)  Mr. Green
Посмъртно няма да я оставя да ми пере бельото и да го простира навън. Неудобно ми е и не смятам, че е нейна работа.

# 76
  • София
Ох, добре, много задълбахме вече, предполагам няма смисъл да питам какво правиш в нейната къща с нейните чаршафи.

# 77
  • София
А ти от какъв зор переш в нейната къща нейното пране?

# 78
  • Бургас
А ти от какъв зор переш в нейната къща нейното пране?
Че и забележки правиш?
При някои приказката за кривата ракета важи в пълна сила.

# 79
От тоя зор, че още не сме се изнесли на квартира  Sad

# 80
Като съм ходила у тях, ако директно не ми е било казвано - "я измий чиниите, че си по-близо до мивката", или "я иди да хвърлиш коша, че си по-близо до вратата" или "я иди .. еди кво си, че си еди-кво си в по-добра позиция от мен" - винаги съм питала - "съгласна ли си/искаш ли да измия чиниите" - това е когато съм в нейния дом.
Като сме у нас се очаква същото - и не ща да ми простира дрехите без да е питала дали съм съгласна. Обвинявайте ме ако искате, обаче недоумявам защо ще иска да простира най-отпред на челни позиции гащи и сутиени, пък вътре в стаята, да не се гледали, че било срамота - чаршафите?? Мойте чаршафи са от Икея и са хубави, не виждам какво срамно ще се намери в тях ?

# 81
  • Бургас
И за това ти е виновна свекървата?

# 82
недоумявам защо ще иска да простира най-отпред на челни позиции гащи и сутиени, пък вътре в стаята, да не се гледали, че било срамота - чаршафите??

Гащите и сутиените са малки по размер и ако се прострат по-назад, другите дрехи ще ги засенчват  Laughing

# 83
Аз никога не съм живяла при родителите на гаджетата си, нито пък те са живели с мен при моята родителка, обаче все си мисля, че ако някой мъж много се офлянква и не ще да се отдели от родителите си, бих поставила някакъв ултиматум от типа "аз се изнасям на квартира (приемаме, че дотогава съм била при родителите си), ти ако искаш, идвай с мен, иначе не ме търси". И определено не бих простирала чаршафите на някаква чужда жена, ако не е нещо болна и наистина да не може сама.

# 84
Кой е казал, че тя е виновна за това?
Жената се прави на две и половина, както й е удобно. За това й се дразня. Отначало ми се виждаше супер миличка и добричка, но наистина много мразя някой така да ми се изнизва по терлички и да се прави на неразбиращ.
Румка, аз не виждам смисъл да питам. Щом не върша нещо, което й разхвърля подредбата, а и тя си прибира нещата сама - ми свършвам го и точка. А тя седи и ме гледа, и се вайка как, милата аз, ще се преуморя, докато върша нейната работа  Shocked  Ще кажеш, че камъни мъкна.
А по повод, че било срамота да висят чаршафите, аз пък изтръпвам от пожълтели (на определено място) скъсани гащи, цопнати най-отпред.

# 85
  • Бургас
Кой е казал, че тя е виновна за това?
Жената се прави на две и половина, както й е удобно. За това й се дразня. Отначало ми се виждаше супер миличка и добричка, но наистина много мразя някой така да ми се изнизва по терлички и да се прави на неразбиращ.
Румка, аз не виждам смисъл да питам. Щом не върша нещо, което й разхвърля подредбата, а и тя си прибира нещата сама - ми свършвам го и точка. А тя седи и ме гледа, и се вайка как, милата аз, ще се преуморя, докато върша нейната работа  Shocked  Ще кажеш, че камъни мъкна.
А по повод, че било срамота да висят чаршафите, аз пък изтръпвам от пожълтели (на определено място) скъсани гащи, цопнати най-отпред.
Спокойно, в твоята къща ще си правиш каквото си искаш и ще простираш както ти харесва.

# 86
*Desert Rose* - съгласих се с теб, че ще се изсушат по-лесно. Обаче, като че ли най-отпред ще сложа блузките на децата да кажем, които пак са малки, и техните дрешки. А мойте гащи най-отзад.

Може и да не съм съвсем права - има различни логики в подреждането на прането, обаче някак ми се иска моите лични интимни неща да си останат моя работа.
 Hug

# 87
Не знам за вас.Аз за себе си приех,че има хора "самогъзници".Преди да я видя мойта С какво чудо е,не вярвах,че има подобен род човеци.Вече си отворих очите съвсем ясно.Знам,че помощ и изобщо нищо не мога да очаквам от тях.Те от мен също да не чакат.Просто познати.Всеки да се спасява.Одумвали ме последно,че не съм ходила да им копая по нивите.Аз съм с дискова херния,правя блокажи и не мога да ходя с десния крак.Миналата година се наведох да разтоваря миялната и останах на мивката.Сърцето ми щеше да изскочи от ужас,че не мога да преместя десния си крак.Беше по това време-ранна пролет.Обадих се на мъжа ми да се прибере спешно от работа.Ако щете вярвайте,за 20 минути докато се върне,под краката ми имаше локва от пот,изглеждаше все едно съм се напикала.Пот ми течеше от всяка пора на тялото,от мишниците,по краката, от косата.Мисля,че беше от ужас,как съм парализирана.Както й да е,оправих се.За 10 те дни както лежах вкъщи като пън ,никой не дойде да види как сме,що-сме.Вода не пиех през деня,за да не натоварвам децата да ме водят до тоалетната.Думи нямам какво ми е било!Голямото дете го пращах да пазарува,помагаше ми да сготвя.Това се оказа повратен момент.Много неща съм преглъщала,хайде да не съм дребнава нали.Край вече.Край.Умряха за мен.До тук.

# 88
..................

Ти си изпрала неините мръсни чаршафи?От какъв зор?
Работи по бързото изнасяне на квартира Peace

Аз ако живеех с моето свеки, досега да се бях развела  Rolling Eyes

# 89
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Има неща, които  не  се  забравят и  не  се прощават. Тоталната  липса  на  емпатия  у  някои  индивиди  в  комбинация  с прекомерни  претенции  и  нахалство  в повечето случаи водят  до  реципрочно отношение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт