А пък да подаря нещо, на което държа, само за да угодя на детски каприз- цъ! Ровене в чантата подразбирам- това пък абсурд! Децата и мъжът ми не си позволяват никога да бъркат в чантата ми, не бих оставила никой друг да го прави. Независимо от реакцията на златното на мама и/ или самата мама!
А пък да подаря нещо, на което държа, само за да угодя на детски каприз- цъ! Ровене в чантата подразбирам- това пък абсурд! Децата и мъжът ми не си позволяват никога да бъркат в чантата ми, не бих оставила никой друг да го прави. Независимо от реакцията на златното на мама и/ или самата мама! 
беше успял да си вземе кисели краставички 

Пак срещам детенцето с въпрос - какво ми носиш и като й дадох половин шоколад /това имах в чантата/ ми каза - ама аз искам лак. Направо ме стресира.
Имам двама сина и не бих желала да дойде ден, когато заради жените си ще се отбягват и ще се държат като чужди. Единият не казал на брат си, че ще става чичо, а другият - не отишъл на кръщенката на племенничето си. До вчера яли, пили, една тоалетна делили, а днес - напълно непознати. И при цялата болка на свекървата, не стига, че се чуди на кой по-напред да угоди, не смее да се обади, за да не си обтегнат още повече братята отношенията, излезе най-черната и лошата. Лолитка се изнесла, че и ограничила контактите на бабата и дядото с детето, защото те не са оплюли другата снаха. После пък плаче, че рядко го търсели. Е, нЕма угодия.
Препоръчани теми