Гергьовден иде и от раз, две чертички ще развея аз!-Бъдещи мами над 35

• 26 817
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Мимче, честито! Сега ще трябва да започнеш и шофьорските май  newsm78

# 106
Kреми, мисля че бях писала по-назад из темите, но ходя при един натуропат (на български си има друго име, ама аз не си спомням) от известно време. При мен Тироксина просто не коригираше нищо, напротив TSH все си се качваше независимо, че увеличавахме дозата. Аз много исках да мина на нещо натурално и бях чувала за този животински екстракт. Та жената ми предписа това, доколкото си спомням е екстракт от ЩЗ на прасе (или евентуално крава, забравила съм), приготвят ми го в аптеката, в прахообразно състояние е, а те според необходимото количество го слагат в ампулки като АБ. Сега взимам по две с различен грамаж , ако е правилно да се използва тази мярка за лекарство. Само след месец TSH влезе в норми, т.е. от 4 и нещо го свалих на близо 2, а при следващия тест беше 1.6, а после и под 1. Надявам се сега смяната на дозата да е подействала също!
Мисля, че в България го няма за съжаление, но дано скоро да навлезе!

Венци, моето изказване съвсем не беше насочено към теб, в случаи като вашия си е напълно редно да се търсят помощите, според мен. Просто при нас вече е доста различно, защото ние тук сме с постоянно пребиваване, което ни дава доста права, съответно еднократната помощ за новородено не е никак малка и ми се вижда нагло да искам и помощ от Бг, като дефакто аз на тази държава в момента нищо не и давам (не че като давах получавах нещо, ама това е друг въпрос). Но това са моите разбирания, а какво ти се полага по право си е друго нещо! Simple Smile

# 107
Жане, не, колело ще се уча да карам  Mr. Green после ще видим

# 108
Мимче, сега почна да ме гложди любопитството коя къща взехте Wink Бъдете много щастливи в нея. Дано на децата им е волно на двора!

# 109
Честит рожден ден, Кей!   bouquet Много да си здрава, усмихната и щастлива! И още такива подаръци да те зарадват Grinning

Венци, изкушаваш с тая покана  Simple Smile Преди 4 години бях за 10 дни на гости при приятели (ама вече не са там  Sad ) Много ми хареса. А плажовете на север, мммммм

Днес бях на първия преглед - видяха сак 1 см, даже и снимка имам. Докторката - съвсем обрана, не особено възторжена - "засега всичко изглежда наред". Не им се вярва много, обаче аз си знам, че обичайно не се вписвам в моделите  Wink и не само за това. През следващите две седмици смятам да се наслаждавам на положението, пък после ще видим.

Момичета, някакви съвети как да се справя с подутия си стомах? Ям малко, а все едно че съм глътнала балон  Sad

# 110
Жане, не, колело ще се уча да карам  Mr. Green после ще видим
От онези с количката отзад ?!
Скрит текст:
да ти кажа, и при мен май така ще се получи накрая:) Много ме е яд , че не съм се научила като малка на колело  Thinking

# 111
Мимче, честита ви къщурка, като се устроите непременно чакаме снимки Simple Smile

А колело имаш ли си вече, с кош?

Редактирам се, Жане заедно сме писали Simple Smile но аз за колело нямам никакъв мерак, не ме бива със самоходните машини (ни кола, ни колело)  ooooh!

# 112
Kреми,  дефакто аз на тази държава в момента нищо не и давам (не че като давах получавах нещо, ама това е друг въпрос). Но това са моите разбирания, а какво ти се полага по право си е друго нещо! Simple Smile
Ина, не си ме засегнала, но аз мисля че си дала достатъчно на тази държава- един гражданин и още един на път, те са българи по право. Не е въпроса в парите, а принципа. Аз пък не гласувам, защото не живея в бг и не смятам за редно да се зачита гласа ми - в смисъл да определям политика без да нося последиците от нея.
И на мен ми е интересно каква е къщата на Мимче.
Поканата ми еотворена за всички HugФоксине се връзвай на докторски чуденки, твоето бебе няма да еднакво по учебниците им. То е уникално- твоето си. За корема , тъй ще е, мен ме хванаха че съм бременна( не исках да казвам) в 8г.с. много ми се изду корема отрано. Но ако чустваш стомаха подут пробвай мюсли, овесени ядки....

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 16:35 от venci_03

# 113
Връщам се да ви чета от новта тема, бяхме в турско с ММ и Момо на кулинарен туризъм.

Фокси, честито, чета те и размишлявам, ето защо на зачеването му казват Божия работа.Аз почти сама го гледам бебо, не е страшно, от време на време малко   Shocked, свиква се  Grinning.

Кали, ЧРД със закъснение, бъди здрава, уверена, и нека най-доброто предстои   bouquet.

Четох ви за раждането на Кейт, от любопитство надзърнах да ги видя с бебето.И аз съм на мнение, че прическата и един качествен грим правят чудеса.А бебетата, по думите на гл.акушерка в моята болница, са най-хубави след самото раждане, после губят тегло и на 2-3 ден се спаружват, стресирани, още ненаучени на храниелни навици.

# 114
Венци, кани ни ти, като ти се изтърсим ще видиш  Mr. Green

# 115
Само прелитам набързо:  

Кейче    bouquet, ЧРД, миличка, какво да ти пожелая - да извървиш започнатия път до срещата  с твоята звездичка - весела, усмихната и безтревожна, и въобще бъди много здрава и щастлива!

Ината, не се безпокои за ТСХ- аз имам подобен проблем - стои ми нормално, държи се прилично,  но след + тест скача на подобни стойности. Говорихме пак превантивно на дълго и широко с док. Начев (репр. ендокринолог), каза че не е проблем, стига да се вземат мерки и да се пие нещо, както и смутолеви нещо че 40 дена жлезата се справя сама, т.е. споко!

Фокси, да си стои обрана докторката, важен е резултатът, така че си свиркай (весело  Mr. Green).

Амини, Praynig

Аз съм във вихъра на едно ремонтче. Да видим как ще се развие графиката на семейните отношения  Laughing

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 17:02 от inca

# 116
  • В полите на Пирин планина
Кей,Честит Рожден Ден!

Жане,честито ви нова къща много щастливи мигове да имате в нея!
Мира,кулинарен туризъм казваш  Mr. Green
Добре дошли и на новите момичета.

# 117
Мимче, честита ви къщичка, да си живеете в любов и хармония  Hug
Жане, Ината, радвайте се че нямяте шкембета, особено Жането, че идва лято...жега. Аз слабичка никога не съм била, обаче до 7я месец почти не ми личеше, че аз 20 г.с. казах че съм бременна след като излязоха най-подробните резултати от амниоцентезата на нашите, бая се пулиха, на преяла приличах. Но влязох да раждам порядъчно и доста видимо бременна...с 12 кила отгоре. Ще издиря снимки специално да ти покажа Жане.
Отивам да готвя гратен от тиквички и крем супа картофена.
Фоксииии, честито ти сакче, бременна си, свиквай с мисълта Hug

# 118
Жане,честито ви нова къща много щастливи мигове да имате в нея!
Ааа, Танче, не сме пораснали за нова къща още Simple Smile Ама айде , дано си добър пророк Simple Smile Мимчето са подписали договора !

# 119
  • На остров
Мимче много хубаво, честита къща  Hug ! Много весело и спокойно да си живеете в нея  Heart Eyes !

Добре дошли на всички нови момичета   bouquet !

Венци много хубаво звучи при вас Simple Smile !

Общи условия

Активация на акаунт