Гергьовден иде и от раз, две чертички ще развея аз!-Бъдещи мами над 35

• 26 774
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
И аз се записвам и отивам да спя, че снощи нали по-до късничко беше... пък утре и в другиден ще има гърч на работа като за последно преди заминаването...  ooooh!

# 31
Рансън,ти що така-на пръсти?Няма кой да събудиш.Нищо,че всички сигурно се занимават с петъчни занимания.

# 32
Тъй... само да кажа- Патето откри играта Simple Smile
Един Жокер- аз не участвам , затова и съм съдия-щото съм неутрална (и ужасна физиономистка  hahaha )
Пате
Скрит текст:
мисля че е момичетата няма да се сърдят , ако направиш ново предположение на мястото на моето име!Нещо като мини бонус за първи участник  Wink

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 22:56 от janach

# 33
  • София
Та, в другия живот ще раждам на 15г! Днес ми/ ни се взе здравето с двата реактива при слона! Като дете не помня така да съм се завирала по катерушки, да се катеря по пързалки и сие и това на страшен пек и жега, направо се разбихме, а децата щураците преди малко заспаха... чак....

# 34
Магнет  Joy 
Скрит текст:
както е тръгнало , в другия живот майките ще започват да раждат на по 50

# 35
Магнет,така децата ни поддържат млади.По-добре така,от колкото да ги обикаляш болни.

# 36
Ох, бе, МамаСа  Joy
Рано ми е още, раче чакам аз.
Жане, някои и в тоя живот може да родим на 50  hahaha

# 37
  • София
Да са ми живи и здрави децата и ние в това число, ама мисля след висшето да ги насочвам към семейство да правят- ако искат де, но ще е добре до към 25-27г макс да имат деца, хем и внуци да видя, ако даде Господ.

# 38
Магнет,и аз като бях малка си казвах-деца ще раждам до 25г.Ама Господ е решил друго.Тя и майка ми все ми мърмореше,че няма да види внуци от мен(не,че сега си е погледнала).Но ето,че е жива и здрава(родила ме е почти на 34г,което на времето се е смятало за много)

# 39
  • На остров
Шери благодаря за хубавата тема   bouquet !
И ние цял ден градинарствахме.
То с заричане ако ставаше раждането щеше да е супер. Аз бях се зарекла да не раждам преди 30 ама не ми се получи и не ми е било по лесно заради годините.
За престоя в болница аз съм била 5 дена, сестра ми 48 часа, приятелката ми 36, все в една и съща болница, но различни години. Тук е между 24 ч до 5 дена според зависи.

# 40
Добро утро момичета!
Следя ви от известно време е реших и аз да се включа.Да представя на кратко правим опити за бебче от година и половина.Една неуспешна инсеминация март месец,втора инсеминация април и утре НЕ чакам лелката.Трябваше да си направя тест в събота ,но не се престраших.Ще видим утре.Ако дойде лелката сменям клиниката и почвам отначало.
Пожелавам късмет на всички.  Скоро време всяка една от нас да види така желаните две чертички.

# 41
Добро и слънчево утро  bouquet
Прекрасна съкратена седмица ви пожелавам и изпълнена с красиви емоции Heart Eyes Мнооого очаквах май месец, така се радвам, че вече сме влезли в този вълшебен месец. Дано наистина тази година ни донесе много пролетен разкош и прелест! Утре ми е първата ФМ и БХС,та искрено се надявам на добри неща Simple Smile
Шери- невероятна темичка както винаги Hug
Бяхме се затулили по селото на ММ и направихме разходки из горите и така добре ми се отрази. Даже хванах кормилото из селските черни пътища - ММ решил да ми опресни знанията за колата. Не бях се качвала от 4 години зад кормилото hahaha ама наистина бях зле първите 5 минути, после ММ каза, че имало хляб в мен, но пък да се уча да шофирам пак бременна, не знам ,много се колебая  #Crazy
От плачевните ми кръвни изследвания и холестерола дето ми излезе 13.39 последно няма и следа newsm44- т.е лабораторна грешка. Повторих пълен профил и гледам ,че ми е в норма холестерола(добрия ми е малко над референтните стойности, но това не е проблем засега Simple Smile). Та се чудя дали да се заяждам с лаборатория Лора, ама тогава наистина като видях резултата и доста се притесних, че знаех по време на Б вдигам холестерола Thinking
Течке- добре дошла и дано лелището те подмине. ИМаш  ли хоби нещо интересно да разкажеш за теб Blush?
Фокси- честито и прекрасна бременност до финал ти пожелавам Hug

# 42
Добро утро и от мен.Хубава седмица ви пожелавам.Слагам закуска с напитки,а пък после Дарето като има време да сложи от нейната "петъчна"закуска.

# 43
Добро да е Wink
Ама за сега е заспал понеделник, по-късно може да има петъчен обяд или вечеря.
Момичета, Кали тоя път има шанс да се задържи повече в Сф. Искате ли съботно или неделно да направим кафе в някой парк/градинка. Така че и мамите с дечица да могат да се присъединят към нас?

# 44
Добро утро и от мен
Чета, пия кафето и излитам пак на вън по задачки. Разбих се тази отпуска  ooooh!

Добре дошла на Течке!

Общи условия

Активация на акаунт