Гергьовден иде и от раз, две чертички ще развея аз!-Бъдещи мами над 35

• 26 776
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
На мига огладнях  Naughty Blush

# 646
  • София/Стара Загора
Яко заваля и започна да гърми, пфууу

# 647
  • Истински се вижда само със сърцето.
Цвети то и аз така  Mr. Green

Манди много неприятно, тук днес е топличко, но духа и е малко облачно. Но все пак използвахме да опушим съседите с барбекю  Laughing

# 648
  • Пловдив
Ееееееее,писах,писах цял ферман и се изтри  #Cussing out

Сега на кратко......Много сте хубави на снимките от срещата ви!
Честито на Лени!Браво!Добър физиономист си.Нещо с което аз хич не мога да се похваля.
Честито и на всички участници и на останалите победители!  bouquet
Голямо БРАВО и на Жането!Страхотно се справи с журирането!  bouquet
Аз искам да се извиня за това,че имах качена само една снимка и то от далече и с очила,както много правилно беше споменала Перу!Първоначално бях качила още 3 снимки от детските години,но те после се повредиха и ги махнах.Самите фотографии не са при мен и нямах възможност да стигна до тях втори път,за да ги кача от ново.Съжалявам!

# 649
Жане, браво, страхотно си представила резултатите от Ретро играта  newsm10 smile3501

На Лени честито за първото място!  bowuu

# 650
  • В полите на Пирин планина
Лени,честито за първото място   bouquet
Жане,справила си се чудесно като жури  smile3501

# 651
Лени, честито първо място  bouquet
Не разбрахме колко фотографии има разпознати.
Жане, прекрасно жури  bouquet
Аз съм разменила двете Калита  Blush Хайде и аз да почерпя за второто място.
Скрит текст:

Жане, има ли някой, който никой не го е познал. Най-нерзпознаваем участник Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 17:04 от white duck

# 652
Ау браво и честито на печелившите Simple Smile
Ама сега и аз ли трябва да почерпя? Утре ще да е това Wink цял ден изкарахме на една полянка до рекичка в нищото след Перник. Многа готино. Направо не ни се прибираше ....
Отивам да домакинствам Simple Smile

# 653
Честит рожден ден, Лили! Да си жива и здрава, обичана и тази година щастлива мама  bouquet
Кали, на мен не ми е зацапвало по време на процедури. Защо не звъннеш да попиташ? Просто за твое спокойствие Hug
Поздравления на спечелилите и на всички участвали, най-вече благодарности на журито newsm51

# 654
Лени,честито ти първо място  bouquet

Жане,прекрасно журиране и стилно поднасяне на резултатите.Браво.

# 655
Не мога да се сдържа,ще ви спамна Simple Smile https://m.youtube.com/watch?v=R_qR528LfR8&t=72

# 656
Някой попита за най- неразпознаваемата мацка! Ами , журито не счете за необходимо да отчете  bowuu ( демек- нямам идея  hahaha ) , но ако ви вълнува, като включа компа ще проверя;) Сега ще ходя да се правя красива- ще скрия белите корени с малко боя  Confused

# 657
Може да си поиграем сега на реклами: тази, която най-много ни харесва и тази, която най-много ни дразни или не разбираме. Какво ще кажете?

# 658
  • Варна
А моето любимо дете-бузанка се оказвла kali-tod.

Flushed newsm56 smile3539
Честит Рожден ден, Лили!   bouquet
Аз пък си мислех, че ще ме разконспирирате още като създадох албума. Все пак на снимка 1В съм на 18 години. Вярно, че там съм дооооста по-слаба, пък и малко "грънч",  ама...
Иначе много, ама много си харесвам наградата...  Party

И на мен ми е интересно дали има такива, които никой не ги е разпознал...  newsm78
Жане?

Звездике, наистина трябва да се съберем във Варна. То май не сме много ама... те и от други градове ще вземат да идват лятото. Дано те чуе Господ и да се върнем 2 или 3 в едно...  Praynig

# 659
Кали, имам добро предчувствие за теб   Hug  Още от миналия месец те мисля ...  Щях да те питам преди, ама все се отплесвам нещо и забравям - при предишните процедури оставаха ли ти ембриончета за замразяване и правила ли си досега ЗЕТ?

Общи условия

Активация на акаунт