1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 243 тема

• 34 981
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Този артсапун ми е много двусмислен  #Crazy #Crazy #Crazy
Да се измиеш с образа на скъпия Халит - това е вече прекалено...
Кой ли го е измислил  newsm78 newsm78 #Cussing out

Лучия, последната мултиплицирана снимка на Халит да не е от видео? newsm78 newsm78
Видях в другия форум и снимка на Халит с бял костюм, и също чакам видео... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 92
Не искам да обиждам никого, но с тоя "щастлив край" загрозяват хубавата жена! #Crazy #Crazy
Добре, че филмът свърши!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Отдавна чаках този момент... Peace

# 93
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart EyesЗдравейте! Сега по КаналД в памет на Зеки Алася дават филма със Берги и Толгахан,като
е с коремчето бременна.
Сапуна е наистина`арт` Crazy

# 94
  • Plovdiv

Видях в другия форум и снимка на Халит с бял костюм, и също чакам видео... Rolling Eyes Rolling Eyes
jupetrov7, само така изглежда - не е с бял костюм.
От сватба на приятели - /не е нова/

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 16:59 от mar_tomova

# 95

jupetrov7, само така изглежда - не е с бял костюм.
От сватба на приятели - /не е нова/
Мерси, МариHug Помислих, че е от снощи. Embarassed
Снимките ти в спойлера не са се отворили. Sad

# 96
Не искам да обиждам никого, но с тоя "щастлив край" загрозяват хубавата жена! #Crazy #Crazy
Добре, че филмът свърши!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Отдавна чаках този момент... Peace

В тази тема отдавна няма кой да се обиди от подобни постове. Все пак става дума за хвърляне на кал по проект на Берг, а не на Халит, нали? По-тъжното е, че няма и кой да те посъветва да не се излагаш с подобни постове, защото и на децата е ясна истинската причина да нямаш търпение филмът да свърши и да злобееш по адрес на Кенан. Що се отнася за Берг, по-добре се придържай към духа на поста ти, в който обяви, че не е достатъчно интелигентна за Халит, отколкото да редиш фалшиви възторзи и  възклицания за "хубавата жена".  Горката, колко е загрозена наистина.

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 17:33 от varna_2

# 97
Не, Джу, не е от видео, но е нова Simple Smile От азербайджанските фенове е. За сапуна - има толкова много хора, които искат да спечелят от чуждата слава...

СЕГА МОГА ДА ПОСПЯ

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 19:44 от LU4IQ

# 98

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 20:05 от LU4IQ

# 99
mar_tomova, много ти благодаря и за двете снимки - загубила съм ги някъде и сега са ми като нови! Hug Hug

LU4IQ, последната снимка е с толкова хубаво настроение, че не можеш да не се усмихнеш, като я гледаш!  Laughing Laughing

А като започне излъчването в Русия, вече съвсем ще се върнем в оригиналната тема... Joy Joy Joy

# 100
  • Plovdiv

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 20:17 от mar_tomova

# 101
LU4IQ , оказа се, че колажът, който беше постнала преди няколко часа, е със снимки от снощи и много ми се струва, че има репортаж. Thinking Дано скоро се появи. Peace

Мари - много ти благодаря - твоите снимки са без надпис - точно за колекцията ми!  Peace

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 20:13 от jupetrov7

# 102
 Grinning

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 20:28 от vera17

# 103
# 104

Мари, страхотни снимки са, наистина. Hug И доколкото разбирам, пак са свързани с оня репортаж с Халит относно твърденията на журналисите за скандал на летището в Баку, в който той спомена, че е спокоен човек и не вдига скандали... Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт