БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 46 035
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Хора, я кажете сега как се реже торта с шоколад, без да залепне по ножа? Със студен, с топъл , с мокър или сух нож?  Crazy

Топиш ножа в гореща вода, отцеждаш го максимално от водата и режеш. Това го правиш преди всеки разрез. Peace

# 511
Хора, я кажете сега как се реже торта с шоколад, без да залепне по ножа? Със студен, с топъл , с мокър или сух нож?  Crazy

Топиш ножа в гореща вода, отцеждаш го максимално от водата и режеш. Това го правиш преди всеки разрез. Peace
С мокър нож?

# 512
  • София

С мокър нож?

Какво те притеснява? Написах да е максимално отцеден.

# 513
Ваня77, благодаря  Hug

# 514
  • София

+ горещата вода и го подсушаваш задължително с дом. хартия , примерно. Как така мокър ще го оставиш и ще режеш, нали ще полепне отново от тортата....

# 515
  • София

+ горещата вода и го подсушаваш задължително с дом. хартия , примерно. Как така мокър ще го оставиш и ще режеш, нали ще полепне отново от тортата....

Съжалявам, че не мога да ти покажа нагледно как.  Sad

# 516
  • София/Испания
Ножът се топи в гореща вода и се реже тортата,няма проблем,така се режеха тортите в ресторанта,където работих.  bouquet

# 517
Ами то не остава почти вода по ножа - и аз така режа.

# 518
Ами то не остава почти вода по ножа - и аз така режа.
Да, наистина не остава вода по ножа  Peace рязах с един керамичен нож, потопен в гореща вода, отряза се като с бръснач  Laughing благодаря виии  Hug

# 519
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Помогнете ми моля!
Как да си приготвя пъстърва. Не съм консумирала никога до този момент.

# 520
  • Sofia
за мен най-вкусна е на скара,но става и на оребрен тиган,овкусена с лим.сок и сол или на фурна печена,може и завита във фолио  със зеленчуци...

# 521
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Благодаря .
Оставих рибата в зехтин, бяло вино и лимон. Ще пробвам и по двата начина. Само че ще се въздържа от зеленчуци.

# 522
варианти за пъстърва колкото искаш, но най-вкусната - само осолена и пържена на чугунен тиган - така най се усеща вкуса на самата рибка.

# 523
  • Euskal Herria
С какво мога да заменя заквасена сметана? Тя е включена в рецепта за торта, но тук засега не мога да намеря.

# 524
Съставна част е от крема ли ?

Общи условия

Активация на акаунт