Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 700
Форум "Академия за Родители" е най-голямото събитие за семейства, организирано досега в България.
На 16 и 17 май 2015 г. ще се проведе първото му издание в Sofia Event Center, Парадайз център с над 50 вдъхновяващи лектора, повече от 60 водещи организации и 10 работилници за деца и родители, с очаквани над 2 000 семейства участници.
Грижата за детето е динамичен процес, който започва в деня на раждането и не приключва никога. Всяко дете е различно и възпитанието му зависи от много фактори като характер, темперамент, социална среда, лични преживявания, общество... но започва у дома.
Родителите стават добри майки и бащи, а не се раждат такива и "Академия за Родители" се стреми да даде на всички бъдещи и настоящи майки и татковци ресурсите и уменията, които са им необходими, за да изградят здраво семейство и да възпитат по-лесно децата си.

В същността си събитието е двудневен форум, който обединява бъдещи и настоящи семейства, специалисти в различни области, неправителствени организации и компании около една обща идея, а именно - да бъдат отгледани здрави, възпитани и умни деца.  

Обещание за високото ниво на събитието са поканените лектори, както и обективната информация, която те ще представят по различните теми. Ще се говори за много неща - пренатално възпитание, детските книжки, демократично образование, митовете и истините за кърменето, приемна грижа, личността на малкото дете, страховете и ината, интернет и безопасност, ранни белези за нарушено детско развитие и много други. Пълната програма можете да намерите на сайта на събитието.

Лекциите ще се провеждат паралелно в зали "Том" и "Джери", като семействата са добре дошли да посетят всички лекции или само тези, които ги вълнуват в момента. Ще има организиран “Кът на лектора”, в който всеки участник ще има възможност да зададе въпроси лично към лектора след презентацията. Въпроси към лекторите могат да бъдат задавани и през регистрационната форма.

Участието е безплатно, но изисква предварително записване, като формата вече е отворена. За всички участници, регистрирали се преди деня на събитието, организаторите са подготвили специална изненада. Повече информация за събитието можете да получите на страницата на "Академия за Родители".  

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 10:50 от Pедактop

# 1
  • Мнения: 1
Ще се радвам, ако споделите дали се очаква скоро нова събитие Академия за родители?

# 2
  • Мнения: 214
Радина, здравейте, благодарим за интереса! Академия за Родители в София се очаква в началото на следващата година. Междувременно можете да посетите някои от по-малките събития - следващото ще е през септември и ще публикуваме повече информация в групата. Можете да следите и страницата ни, за новини и предстоящи събития  Wink

Общи условия

Активация на акаунт