Къде в Бургас? (43)

• 78 661
  • 755
  •   1
Отговори
# 150

Това заведение Червило къде е?!дали е  Червило или Ретуш
не знам но се намира до Инканто между площад Баба Ганка и Съдебната палата
до Тройката

Ако отида в Джъмбо и после искам да продължа за Ветрен, има ли път?!  Или трябва да се връщам до Бургас отново.....
има   път за Ветрен,София итн

# 151
Ще ми помогнете ли :
как се стига до морска гара и къде се намира
какво от градския транспорт се движи до там ?

Всъщност ето тук искаме да отидем :
http://e-burgas.com/archives/101654

Морска гара си е на пристанището , до Митницата . Зависи от къде къде ще пътуваш  , слизаш на спирката на ж.п. гара или ако си с 12А на спирката на Областна управа и пеш стигаш до Морска гара.

И аз така си мислих, но не, не е до Митницата. Отдясно по улицата на х-л Приморец се минава навътре почти до плажа. Там има паркинг, нещо като бариера ( не обърнах голямо внимание) и оттам нататък се върви до Морска гара има, няма едно 2 км приблизително (има пешеходна алея). Може и с кола, но градски транспорт не мисля, че ходи.
Ходих до там на разходка в началото на месеца, много далеч ми се видя, че бяхме тръгнали от Флората, но може би и защото беше доста хладно този ден. После ходихме и когато беше фрегатата "Горди" тук на Гергьовден вече с колата и беше много по-добре.
Ако беше по-голям сина ми, със сигурност нямаше да пропуснем и тези мероприятия.
 Peace

# 152
Здравейте,малко знаме на пръчица откъде в центъра мога да взема,предполагам от книжарница,но да не ги обикалям всички,ако някой е взимал скоро да ми каже?

# 153
  • у нас
Здравейте,малко знаме на пръчица откъде в центъра мога да взема,предполагам от книжарница,но да не ги обикалям всички,ако някой е взимал скоро да ми каже?

По принцип от Хеликон-а вземаме, но покрай 24 май може и да са свършили. Ако имаш път натам, може да провериш.

# 154
  • Burgas, Bulgaria
Другата седмица майка ми има юбилей и искаме да го празнуваме на заведение в к-с Славейков. Бихте ли ми препоръчали някое с хубава кухня и отлично обслужване. Бих искала да и поръчам и торта, но не знам къде правят хем красиви, хем вкусни. Приемам идеи и съвети всякакви. Благодаря!

# 155
Тортите на Амадеус са много хубави. Цехът им е до 10ти блок в Славейков Peace

# 156
  • Бургас
Другата седмица майка ми има юбилей и искаме да го празнуваме на заведение в к-с Славейков. Бихте ли ми препоръчали някое с хубава кухня и отлично обслужване. Бих искала да и поръчам и торта, но не знам къде правят хем красиви, хем вкусни. Приемам идеи и съвети всякакви. Благодаря!
Препоръчвам ви Балканска среща до сладкарница Роза (бившото Чарли). Готвят добре, обслужването е на ниво и цените са ниски. Другото заведение, което бих препоръчала е Романс (в парка).
Добра сладкарница има срещу Технополис.

# 157
  • Burgas, Bulgaria
Бяхме ходили няколко пъти преди на Чарли-то, но там пееха и свириха и музиката ни беше много висока и се надвиквахме, а бяхме само три маси в заведението и нямаше празник. Сега пак така ли е?

# 158
  • Бургас
Бяхме ходили няколко пъти преди на Чарли-то, но там пееха и свириха и музиката ни беше много висока и се надвиквахме, а бяхме само три маси в заведението и нямаше празник. Сега пак така ли е?
Последните няколко пъти, когато ходих, беше спокойно. Иначе да, преди имаше силна музика и беше супер неприятно. За всеки случай може да попитате.

# 159
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря за съветите! newsm10

# 160
Здравейте, някой знае ли до колко часа вечер е отворена Флора Бургас. В сайта на общината пише само ,че е от 20.05.-27.05., но не намирам работно време?

# 161
Гилзи за цигари/ кухи цигари за тютюн някой да знае от къде могат да се намерят? Търсих и търсих никъде няма, а последното магазинче в което се продаваха вече не продават.

# 162
Момичета трябва ми спешъл фирма за почистване , да ми изперът дивана , по възможност за утре или други ден .  Tired Tired Tired
На две звънях и чак след седмица щели да ме вместят.....

# 163
  • Бургас
В Славейков имало магазин за търговско оборудване.Може ли да ми кажете къде се намира?

# 164
  • Burgas, Bulgaria
Момичета трябва ми спешъл фирма за почистване , да ми изперът дивана , по възможност за утре или други ден .  Tired Tired Tired
На две звънях и чак след седмица щели да ме вместят.....

Пробвай с фирма Блясък, телефон има във Фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт