Къде в Бургас? (43)

• 78 666
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, къде в Бургас има билкар ?

# 166
  • Бургас
В Славейков имало магазин за търговско оборудване.Може ли да ми кажете къде се намира?

В блок 55. Слагам сайта им в скрит текст.

Скрит текст:

# 167
  • бургас
билки продават на ъгъла на гладстоун и на цариградка-ако няма там това което търсите се връщате на ъгъла на гладстоун и фердинандова .Там има малка аптека. Алпийски сакъзчета и нискостебленни мушката продаваха преди 1 месец на баумакс по 10 броя в контейнер но еднакъв цвят и малки за 10 лева.

# 168
  • бургас
Някой знае ли къде продават  спортни футболни екипи за 13 год. на по нормални цени около 20-30 лева.

# 169
1.на ъгъла на бл77 или краставицата
2.билковата аптека съществува ,магазина е разделен на две чанти и др.  на върха на Ботева
3.на пазара

# 170
1.на ъгъла на бл77 или краставицата
2.билковата аптека съществува ,магазина е разделен на две чанти и др.  на върха на Ботева
3.на пазара

Мерси, но търся конкретно билкар - преди години имаше до цветята на окръжна болница, чувала съм и за един мъж в с.Каменар - но не намирам никъде актуална информация къде се намират сега ?

# 171
  • Бургас
В Славейков имало магазин за търговско оборудване.Може ли да ми кажете къде се намира?

В блок 55. Слагам сайта им в скрит текст.

Скрит текст:

Благодаря

# 172
Някой скоро правил ли си е татуировка при Даката?

# 173
  • Бургас
Гилзи за цигари/ кухи цигари за тютюн някой да знае от къде могат да се намерят? Търсих и търсих никъде няма, а последното магазинче в което се продаваха вече не продават.
Аз купувам в Изгрев.От едно павилионче до Велека.

# 174
  • Бургас
Здравейте,препоръчайте ми аниматор(и) за РД на открито  Grinning Децата са на възраст 8 години,искам подходящи игри и забавления Grinning
Всичко ще ми е полезно като мнения:)

# 175
Пишете колко ви струва изпирането на дивана Peace

# 176
Пишете колко ви струва изпирането на дивана Peace
Фирма Чистичко откликнаха единствени веднага и днес в10 бяха в нас .
6 местен диван *7 =42  лева + по 2 лв. на стол
Доволна съм !

# 177
  • там край морето...
Виждали ли сте в морската градина да се играе гимнастика Embarassed

Не видях някой да ти е отговорил  - събота и неделя сутрин карам колело - и винаги засичам в интервала 08:30 - 9:00 часа да играят гимнастика или йога - точно в градинката пред хотел Приморец - една група са и от пред има човек който им  показва - не знам дали му плащат за тренировката. Също съм виждала - на полянката в близост до Парк хотела (където има масички за тенис на маса) - от Дъновистите - но тях съм ги засичала по-рано сутрин - около 7:30 някъде.
По-възрастните играят гимнастика на бункера - отгоре нали го направиха с парапет и съм ги виждала там - пак около 8:30 сутринта.

# 178
Бяха казали, че във Флората вече ще има постоянна експозиция. Сега има ли нещо изложено или не?

# 179
  • у нас
За 1-ви юни какви забавления ще има и къде? /като изключим МОЛ-овете и Охлюва/

Общи условия

Активация на акаунт