Къде в Бургас? (43)

• 78 696
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Бяха казали, че във Флората вече ще има постоянна експозиция. Сега има ли нещо изложено или не?
Четох, че ще има на детски стоки в дните около 01.06

# 182
Моля, препоръчайте ми агенция за преводи и легализация, която работи добре на нормални цени.

# 183
Продават ли някъде сватено жито?

# 184
  • Бургас
Моля, препоръчайте ми агенция за преводи и легализация, която работи добре на нормални цени.

Агенция'Вива''.
Бяха казали, че във Флората вече ще има постоянна експозиция. Сега има ли нещо изложено или не?
Четох, че ще има на детски стоки в дните около 01.06
Изложението ще бъде от 1.06-04.06 Копирам Ви програмата:
01.06
17:30 –19:30 Детски панаир на професиите – атрактивно представяне на професия: Музикант /с концерт-презентация на Бургаски духов оркестър/, полицай, пожарникар, лекар, балерина и др.
19:30 - Детска дискотека и забавления.
02.06
17:30- 18:00- „Музикална приказка“ / изпълнение на деца от НУМСИ’’Проф. Панчо Владигеров” /
18:00-19:00 – Танцов спектакъл на школа „Дюн“.
19:00 - Детска дискотека и забавления
03.06
18:00- Куклен спектакъл „Мъничета”, постановка на Държавен куклен театър Бургас
18:45- Детска дискотека и забавления
04.06
17:30- Музикална приказка /изпълнение на деца от НУМСИ’’Проф. Панчо Владигеров”/
18:00- Пъстър Маркет / шарено забавление за всички деца /
19:00- Детска дискотека и забавления
Вход свободен.

Аз искам да попитам от къде мога да си взема зебло/това е тип мрежа/?

# 185
Някой знае ли за някакъв склад в Славейков , в който се продават ядки на ниски цени и работи само късно вечер след 12 до рано сутрин ? От там купували търговци , защото били много качествени и вкусни самите ядки , а и евтини?

# 186
Моля, препоръчайте ми фото, което работи в неделя, трябва ми за да ми принтират спешно една снимка.

# 187
Продават ли някъде сватено жито?
предполагам че в погребалните агенции

# 188
  • Бургас
Аз искам да попитам от къде мога да си взема зебло/това е тип мрежа/?

зебло на метър съм купувала от магазин "Армстронг", зад църквата "Кирил и Методий"  Peace
Мисля, че точно този вид е:
http://armstrongshop.com/product/1570/jute-fibre-cloth-100-zeblo … shirina-91sm.html

Моля, препоръчайте ми фото, което работи в неделя, трябва ми за да ми принтират спешно една снимка.

Фото "Кодак експрес" /дано не греша името/, намиращо се на ъгъла ул. "Богориди" и ул. "Славянска", бившата "Ротонда".

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 23:38 от magare

# 189
cara mia, зебло съм купувала от един магазин на Шар планина в Братя Миладинови, като цената беше около 3-4 пъти по-евтино от армстронг. Peace Имаха няколко вида и различни цветове.

# 190
Кодак от много време не се намира на Славянска, а малко по-надолу в пресечка на Богориди Peace
Райна Княгиня е уличката

# 191
Видях бяла риза боди с къс ръкав в Теранова в Мол Галерия  Laughing не помня кога точно се търсеше такава риза, дано съм полезна  Simple Smile

# 192

Гамма Бомар, срещу ресторанта на ТОХ-а в една кооперация. Стават бързо и на достъпни цени Wink

# 193
  • Бургас
Кодак от много време не се намира на Славянска, а малко по-надолу в пресечка на Богориди Peace
Райна Княгиня е уличката

Оле извинявам се тогава, не знаех, не съм забелязала, а уж всеки ден съм в центъра  ooooh!

# 194
  • Бургас
Къде в Бургас продават скейтборд с качествени колела?

Общи условия

Активация на акаунт