Къде в Бургас? (43)

• 78 118
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Ами той и мъжа ми си купи някъде оттам коженото яке, но беше преди няколко години. Наскоро като минахме ги нямаше Rolling Eyes Но може и за друг магазин да става въпрос, ще огледам пак. Благодаря!

# 361
Магазина за кожени якета се казва Митрон. Единия е в началото на Богориди в дясно, а другия срещу бившия Пиргос стил (сега Била)  Peace

Малко не по темата, но да ви предупредя, че по Алексадровска са плъзнали разни хора които събират помощи. Пълни измамници са! Звънях на обществен ред вече няколко пъти и уж ще дойдат, но според мен някой ги пази тези хора и не ги закачат!

# 362
Къде в Бургас се вадят свидетелствата за съдимост?В сградата на стария Свободен университет или в Стария съд до Адриана Будевска?
Каква е цената(за деца и за възрастни) за ползване на басейна на Флората?

# 363
Аз си вадих свидетелство за съдимост в сградата на стария БСУ. В другата сграда нямам идея дали е възможно това.

# 364
  • Бургас
В сградата на стария БСУ се вадят свидетелства за съдимост,носете си и акта за раждане,аз плащам в Райфайзенбанк,последно беше около 6 лева таксата и комисионната

# 365
Там (Районния съд, бившата сграда на БСУ) си имат ПОС-терминали, може да си платите направо с карта, хем няма да давате и пари за банкова такса

# 366
  • София
Къде в Изгрев, Славейков има добър фризъор който да прави хубави плитки за повод ??

Препоръчвам Кремена от салон Салонът в Славейков. Имат координати във Фейсбук.

# 367
  • Бургас
Къде в Изгрев, Славейков има добър фризъор който да прави хубави плитки за повод ??

Препоръчвам Кремена от салон Салонът в Славейков. Имат координати във Фейсбук.
И аз към нея се бях насочила, но се оказа че няма възможност когато искам.

# 368
И аз да попитам спешно търся боя за коса на Keune, някоя отзивчива фризьорка, която би се съгласила да ми продаде 2 броя?

# 369
Здравейте от Бургас на Бургас
Моля Ви някой ако знае да ме ориентира
Къде в Бургас около "Ботева" и билковата аптека имало склад за бельо, по -скоро детско бельо , боксери , слипчета
Благодаря

# 370
  • Бургас
В "Болеро" Меден рудник на етикета на желатин пише 18 ст, на касата излиза 52 ст. И никоя от касиерката не е изненадана от тази разлика, дори не се опитват да проверят защо е така. Всъщност, и друг път съм забелязвала такива несъответствия там.

# 371
  • Бургас
В "Болеро" Меден рудник на етикета на желатин пише 18 ст, на касата излиза 52 ст. И никоя от касиерката не е изненадана от тази разлика, дори не се опитват да проверят защо е така. Всъщност, и друг път съм забелязвала такива несъответствия там.

И на мен ми се случи скоро. Помислих, че е случайна грешка, а явно е практика.

# 372
  • Бургас

Не е само в "Меден рудник". Масово лъжат в магазините си,  продават и алкохол на деца. Веднъж на касата пред мен една възрастна жена, полусляпа, подаде да й претеглят мухлясало броколи. И никой от персонала не й го взе, поне от човечност. Не стъпвам там вече.

# 373
  • Бургас

Не е само в "Меден рудник". Масово лъжат в магазините си,  продават и алкохол на деца. Веднъж на касата пред мен една възрастна жена, полусляпа, подаде да й претеглят мухлясало броколи. И никой от персонала не й го взе, поне от човечност. Не стъпвам там вече.
Ами като всички си мълчат и никой една жалба не подава  Confused

# 374
  • Бургас
Здравейте от Бургас на Бургас
Моля Ви някой ако знае да ме ориентира
Къде в Бургас около "Ботева" и билковата аптека имало склад за бельо, по -скоро детско бельо , боксери , слипчета
Благодаря
Аз се сещам за магазина на една фирма производител български са нещата името обаче ми бяга- намира се на гърба ва 57 блок в Братя Миладинови /трапезица/, в този блок отпред има магазин на "Анет" като ориантир. А магазина за бельо е към края на блока от задната страна доста е невзрачен отвън само една табела вадят една табела- нещо с "А" беше името. Но имат хубави неща на добри цени последно от там взех момичешки клинчета шарени за 4-4,50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт