Къде в Бургас? (43)

• 78 556
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте Simple Smile Дъщеря ми ще бъде първи клас тази година.Естествено най-големият ни проблем е закупуването на качествена раница.Като една малка госпожица разбра се има и претенции за цвят,картинки върху нея,с колелца или без .........Искам да Ви попитам имате ли някаква идея къде има голямо разнообразие на ученически раници .Благодаря Ви предварително за указаната помощ.
Слънчев ден и успех на бъдещите ученици Simple Smile

До църквата "Кирил и Методи" има една книжарница "Всичко за всеки". Миналата година от там купих много качествена и удобна раница за синът ми,не е мръднала изобщо.Много съм доволна.Провери там,ако нещо не ти е ясно мацките които работят в книжарницата  са много отзивчиви и ще ти обяснят.
Успех в търсенето Simple Smile
Здравей, благодаря за инфото ,но можеш ли да ме ориентираш по-точно къде е книжарницата.От коя страна на църквата се намира.Аз да ти кажа съм се ориентирала към раниците на BELMIL и HERLITZ. Много ми допада визията им и от форумите разбирам,че са със страхотно качество.Имаш ли идея дали там предлагат раници на тези марки.
Благодаря ти Simple Smile Усмихнат ден Simple Smile

# 91
  • Бургас

[/quote]
Здравей, благодаря за инфото ,но можеш ли да ме ориентираш по-точно къде е книжарницата.От коя страна на църквата се намира.Аз да ти кажа съм се ориентирала към раниците на BELMIL и HERLITZ. Много ми допада визията им и от форумите разбирам,че са със страхотно качество.Имаш ли идея дали там предлагат раници на тези марки.
[/quote]

Дъщеря ми е с раница на  HERLITZ вече трета година. Вярно, че е здрава, но е доста захабена. Въпреки че е твърда успявам да я набутам в пералнята, търкам я с Вениш, но си стои зацапана и това ме дразни.

# 92
  • в морето до колене
Момичета, можете ли да ми подскажете, къде из центъра има магазини за чанти - търся голям сак. Аз се сещам само за магазина на ъгъла с/у Новата поща и за Тонино в горната част на Александровска...
Други има ли?
Искам да купя хубав сак за подарък - вече е нещо като традиция да подарявам такива на абитуриентите от семейството.  Simple Smile

# 93
Чанти има и срещу Тонино на самата Александровска

# 94
[/quote]

Дъщеря ми е с раница на  HERLITZ вече трета година. Вярно, че е здрава, но е доста захабена. Въпреки че е твърда успявам да я набутам в пералнята, търкам я с Вениш, но си стои зацапана и това ме дразни.
[/quote]

Здравей.Книжарницата се намира точно отстрани на църквата.Като застанеш с лице срещу църквата е от дясно.Тези марки ги има ,също и на Габол.

# 95
  • в морето до колене
Чанти има и срещу Тонино на самата Александровска
Благодаря, не съм обърнала внимание. Ще погледна и там.

# 96
Момичета къде в центъра има жена която да лее куршум? Трябва обаче да след 18:00 часа.

# 97
  • Бургас
Някой знае ли дали в Бургас се продават маските за лице Mariah's face и къде?

# 98
На някой детето му да ходи на лечебна физкултура към ОДК

Да, синът ми. Какво те интересува, ако мога да помогна?  Hug

# 99
  • Бургас
Бельо на DIM се продава в ъгловия магазин срещу Малибу.

# 100
Момичета ,препоръчайте ми дерматолог моля.Искам да погледне бенките на сина ми,че има доста.Дали има някой с  дерматоскоп ?

# 101
Момичета знаете ли местенце за спане в Бургас  , примерно апартмаент под наем или квартира  за две нощувки през юни ,ако е близо до стадиона още по добре Simple Smile

# 102
Момичета знаете ли местенце за спане в Бургас  , примерно апартмаент под наем или квартира  за две нощувки през юни ,ако е близо до стадиона още по добре Simple Smile
Заповядай http://www.alo.bg/obiavi/imoti-naemi/noshtuvki/?region_id=2&location_ids=300
Стадионът е в Лазур.

Момичета ,препоръчайте ми дерматолог моля.Искам да погледне бенките на сина ми,че има доста.Дали има някой с  дерматоскоп ?
И аз със същото питане и дали дерматолог или онколог е по-добре да погледне?

# 103
И аз със същото питане и дали дерматолог или онколог е по-добре да погледне?
[/quote]

И аз се присъединявам към питането за дерматолог. Другата седмица ще ходя при дерматолог в Пловдив, но ще е хубаво да има и в Бургас  Peace

# 104
Аз мога да похваля само Кенолова от Дермасенз на Александровска.
От всички остали в Бургас ,само тя успя да ми овладее заболяването.

Общи условия

Активация на акаунт