Къде в Бургас? (43)

• 78 556
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета къде в центъра има жена която да лее куршум? Трябва обаче да след 18:00 часа.

Аз ходя при една жена във Възраждане, на Пробуда се намира, ако искаш координата, мога да дам на лични.

# 106
  • Бургас
Момичета къде в центъра има жена която да лее куршум? Трябва обаче да след 18:00 часа.

Аз ходя при една жена във Възраждане, на Пробуда се намира, ако искаш координата, мога да дам на лични.

+1 и аз съм ходила при нея

# 107
Момичета, можете ли да ми подскажете, къде из центъра има магазини за чанти - търся голям сак. Аз се сещам само за магазина на ъгъла с/у Новата поща и за Тонино в горната част на Александровска...
Други има ли?
Искам да купя хубав сак за подарък - вече е нещо като традиция да подарявам такива на абитуриентите от семейството.  Simple Smile

До Билковата аптека има голям нов магазин за пътни чанти, сещам се също и за ул."Апостол Карамитев" като влизаш от "Александровска" вдясно.

Въпрос: Къде има магазин с богат избор на аквариуми?

И още един, на който не получих отговор в предната тема - препоръчайте пицария с вкусни пици, която да прави разнос по домовете!

# 108
За мен най- вкусните пици са Вкуско ,зад Новият свободен
Скрит текст:

Иначе и Бела Миа правят разнос и са добри .
Скоро пробвах и на Гранд Италия ДиМитко също много ми харесаха .

# 109
  • Burgas
Здравей те! Може ли да препоръчате магазин за ламинат с опция монтаж и да е доволен от монтажа, а и цените да са добре.

# 110
  • Бургас
Здравей те! Може ли да препоръчате магазин за ламинат с опция монтаж и да е доволен от монтажа, а и цените да са добре.

http://parketensviat.com/

# 111
Здравейте момичета! Може ли да препоръчате майстор - шпакловка, боядисване за Бургас?

И също да попитам има ли сред вас желаещи, които да се съберем и да си купим заедно неща от mart-bg.ком, защото за покупка от 100лв дранкулки дават 20% отстъпка, а за 150лв - 30%.

Пишете ми на лични съобщения!Благодаря ви!

# 112
  • Burgas

http://parketensviat.com/
Там ходих днес, някой има ли лични впечатления как работят монтажистите?

# 113
Здравейте момичета! Може ли да препоръчате майстор - шпакловка, боядисване за Бургас?

Аз мога да препоръчам майстора, който прави ремонта вкъщи. Писах ти на лично  Peace

# 114
  • Бургас

Аз мога да препоръчам майстора, който прави ремонта вкъщи. Писах ти на лично  Peace
И на мен ще ми трябват координати на майстор. Може ли да ми ги пратиш и на мен

# 115
  • Бургас
Знаете ли къде изкупуват мебели втора употреба.Имаме един кожен бежов диван,който искаме да продадем.

# 116
  • Бургас
cara mia, на ул.Странджа има магазин за мебели втора употреба, но не очаквай да ти дадат много за дивана. Преди това пробвай с обява в сайта на Ало Бургас или в olx.bg, magazinera.bg, bazar.bg...

# 117
  • Бургас
cara mia, на ул.Странджа има магазин за мебели втора употреба, но не очаквай да ти дадат много за дивана. Преди това пробвай с обява в сайта на Ало Бургас или в olx.bg, magazinera.bg, bazar.bg...

Благодаря!Да пуснала съм я вече.Ще проверя и в магазина.

# 118
Благодаря Лейди И.
Забравих да пиша, че търся и майстор за слагане на гипсокартон. Ако може да ми препоръчате също?

# 119
  • Бургас
Къде да търся хубави детски обувки?
В магазина, в който предлагат Clarks в МОЛ Галерия се оказа, че имат единични бройки и няма нашия номер  Crossing Arms Geox не харесвам... SuperFit са прекалено спортни... Приемам предложения и за онлайн магазини?

Общи условия

Активация на акаунт