Къде в Бургас? (43)

• 78 210
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
моля  за препоръки за фризьор за Кичури в района на Лазур , Център , Възраждане, Братя Миладинови  

Аз има  правени кичури , но имам нужда от обновяване  и търся   по-умел  фризьор , за да ги направи фино само отгоре

# 196
 Много моля ,някой да ми каже откъде мога да си купя шини за домашно избелване на зъбите .Благодаря предварително!

# 197
  • Пловдив
моля  за препоръки за фризьор за Кичури в района на Лазур , Център , Възраждане, Братя Миладинови  

Аз има  правени кичури , но имам нужда от обновяване  и търся   по-умел  фризьор , за да ги направи фино само отгоре

Надя, салон Art Zen в Лазур.Намира се на " Батак", имат страница във фейса.

# 198

Студио Дива, до детска градина Вълшебство!

# 199
  • Бургас
Момичета,извинявам се ако има отделна тема за заведенията в Бургас,не я намерих.
За това ще споделя тук впечатленията си от ресторант "Бургаска среща"
Накратко-предпоставка за хубаво прекарване,добра градина и......до там.
 Новите наематели или собственици са наследили съдовете от предните, признавам-много оригинални,но това,което се поднася в тях е под всякаква критика. Имахме семеен повод и бяхме 10 души,поръчахме почти цялото меню, един не се похвали,че е вкусно. Салатата ми беше с айсберг ,прошуто и специален дресинг. Представляваше надробен на едричко айсберг,което е приемливо.Прошутото беше видимо от вакумираните опаковки,нарязано на няколко спластени парчета и за кулминация соса беше пикантен кетчуп. Разбърках я и я върнах. Другото,което аз поръчах и за качеството на което мога да гарантирам беше пилешки филенца в корнифлейкс,естествено полуфабрикат. Оставихме си недоядени порциите и се зарекох да споделя, за да не се разочаровате и вие ако решите да сядате там.

# 200
  • Burgas, Bulgaria
Къде беше това Бургаска среща ? newsm78

# 201
  • Бургас
Срещу "Приморец "

# 202
  • Burgas, Bulgaria
А благодаря, няма да ходя там.

# 203
Момичета, от къде мога да купя еднакви дрешки за мен, мъжа ми и за децата. Има ли такъв магазин в града или само в електронните магазини да търся? Rolling Eyes

# 204
Тема за заведения в Бургас - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692156.0;topicrefid=20

Някой може ли да ми препоръча курс по грим в Бургас, добър и на сносни цени  Peace

# 205
  • Burgas, Bulgaria
Ха,тъкмо и аз исках да попитам за курс по грим, че четейки в гримьорските теми стигнах до извода, че нищо не разбирам от грим и искам някой професионалист да си ме научи .

# 206
Момичета, кажете в кой магазин мога да намеря официални ръкави/болеро или нещо подобно?

# 207
  • София
Много моля ,някой да ми каже откъде мога да си купя шини за домашно избелване на зъбите .Благодаря предварително!

Скоро се интересувах по темата и питах в една дентална клиника. Останах с впечатлението, че те се изготвят по мярка, всеки месец се купува по една сприцовка с киселина, което всъщност изблева зъбите, тя струва 13 лв. Ако ви интересуват координати на клиниката, ще ги дам на лични.

# 208

Скоро се интересувах по темата и питах в една дентална клиника. Останах с впечатлението, че те се изготвят по мярка, всеки месец се купува по една сприцовка с киселина, което всъщност изблева зъбите, тя струва 13 лв. Ако ви интересуват координати на клиниката, ще ги дам на лични.

Благодаря много за отговора , всъщност на мен ми трябват само шини , аз имам гел:)

# 209
Някой може ли да ми препоръча курс по грим в Бургас, добър и на сносни цени  Peace
Ха,тъкмо и аз исках да попитам за курс по грим, ...
Вече сме три    желаещи -да се  комбинираме и намерим гримьор за обучение остава!
Aз също се интересувам .

Общи условия

Активация на акаунт