Къде в Бургас? (43)

• 78 161
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Къде в Бургас има магазин за дрехи за едри и дебели жени,писна ми да обикалям магазините и да ми казват,че каквото и да си харесам едва ли ще ми стане,имам нужда и от бельо,и от поне една рокля и дълга пола,блузи за щастие намерих

Миналата седмица в петък видях да отварят такъв магазин Simple Smile На Александровска, след тройката, посока БСУ, от дясно  Peace

# 286
  • Бургас
 Hug благодаря момичета  bouquet  bouquet  bouquet

# 287
  • Бургас
vessita , знаеш ли как се казва този магазин за бг бельо и дали имат уебсайт?

За съжаление не знам името му, намира се до магазин за обувки Венера, точно зад Безистена. Но сутиените им не са памучни  Rolling Eyes
Сега се сетих за още един магазин където от време на време се появяват големи размери бельо и дрехи - Меркарий- единият им е на Александровска до Виваком, другият на Богориди. От там си купувам сутиени от микромодал,много са удобни.  Hug

# 288
Предложете ми заведение което да е подходящо за празнуване на рожден ден на възрастен, но да има и място за игра на деца на възраст между 3 и 9 години. Мероприятието ще бъде или по обяд или в следобедните часове, повечето от гостите са пушачи и дано времето да не е дъждовно, за да сме на открито.
А дали в някой сладкарски цех правят безглутенови торти  newsm78
Заведение - Киш или Рома
Сладкарски цех - Като вкъщи, намира се до Борисовата градинка на ул. Княз Борис

# 289
Здравейте,
Някой може ли, да ми препоръча добър магазин за елчасти в Бургас?
Трябват ми разни неща за ремонт. Кабели, контакти, лампи.

# 290
  • Бургас
Преди време бях чела не помня къде, че около ул.Кирил и Методий има магазин за детски дрехи втора употреба. Има ли го все още и къде точно се намира.

# 291
  • Бургас
Преди време бях чела не помня къде, че около ул.Кирил и Методий има магазин за детски дрехи втора употреба. Има ли го все още и къде точно се намира.
Да, виждала съм такъв. Намира се в уличката, където е банка Пиреос /банката е на ъгъла до църквата Кирил и Методий/. Магазинът се намира някъде на 15 метра от банката на отсрещния тротоар.

# 292
Някой има ли координати на ортодонт лаборант?

# 293
  • София
Предложете ми заведение което да е подходящо за празнуване на рожден ден на възрастен, но да има и място за игра на деца на възраст между 3 и 9 години. Мероприятието ще бъде или по обяд или в следобедните часове, повечето от гостите са пушачи и дано времето да не е дъждовно, за да сме на открито.
А дали в някой сладкарски цех правят безглутенови торти  newsm78
Заведение - Киш или Рома
Сладкарски цех - Като вкъщи, намира се до Борисовата градинка на ул. Княз Борис

Къде на Княз Борис се намира този цех? Около Романса ли? Какво предлагат?

# 294
След Романс продължаваш да вървиш надолу т.е. към Калоян. Има две кафенета, след това магазин за чай и след него е този сладкарски цех. Преди пресечката с ул. Ивайло е, вътре продават торти на парче, мъфини, сладки няколко вида, като на всяко нещо е описано съдържанието

# 295
Предложете магазин в центъра или Лазур  ,където има качествени  и хубави детски играчки ?

В повечето магазини са едни китайски ,разпадащи се .
Търся нещо качествено за 4г дете -хелоу кити ,елза ...

# 296
Здравейте,
Някой може ли, да ми препоръча добър магазин за елчасти в Бургас?
Трябват ми разни неща за ремонт. Кабели, контакти, лампи.

В района на Краснодар има два - Чичо Сам и Апогей  Peace

# 297
....
игрището на Йовков ли?че и аз се оглеждам за шивачка работеща след 17ч и в поч.дни Peace

Мисля, че е Йовков. Аз като не съм учила в Бургас и не ги знам много училищата.
И да, она русская. Mr. Green

# 298
  • Бургас
Да, виждала съм такъв. Намира се в уличката, където е банка Пиреос /банката е на ъгъла до църквата Кирил и Методий/. Магазинът се намира някъде на 15 метра от банката на отсрещния тротоар.

В каква посока? Защото от там започват няколко улици.
Вчера обиколих района и не го открих.

# 299
  • Бургас
Магазина за дрешки втора употреба се намира на ул. Хан Аспарух. Като тръгнеш от площад Баба Ганка по улицата и вървиш в посока към Морската градина се пада в ляво, 5 метра преди да стигнеш ул. Цар Симеон І

Общи условия

Активация на акаунт